Alege Imprimante Etichete Multitech, Performante si Fiabile

prod_tsc_tdp225_largeDaca ai nevoie de imprimante etichete de inalta calitate, apeleaza cu incredere la serviciile companiei Multitech din Brasov. Produsele oferite de companie spre vanzare sunt la un raport optim cost-performanta, sunt sofisticate din punct de vedere tehnologic si au o durata de exploatare indelungata.

Imprimantele pentru etichete oferite de firma Multitech sunt de mai multe tipuri si anume: mobile, desktop sau industrial, fiecare cu un pret avantajos. In functie de aplicatiile in care doriti sa le utilizati le puteti alege pe cele care se pliaza cel mai bine pe necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Marca promovata de firma Multitech este TSC, lider pe piata mondiala in domeniul imprimantelor. TSC este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in industria Auto-ID, oferind clientilor din intreaga lume o linie diversificata de imprimante pentru etichete termice de cea mai buna calitate si cu preturi competitive. Firma a fost lansata in 1991, si de atunci a furnizat mai mult de 2 milioane de imprimante pentru etichete pe piata Auto-ID, ceea ce dovedește viabilitatea sa ca lider pe piata mondiala.

Tipuri de imprimante etichete

  • Mobile

Alpha-3R este o imprimanta confortabila si usoara, capabila sa lucreze cu orice aplicatie de imprimare mobila atunci cand aveti nevoie de bonuri sau etichete simple.

Imprimanta portabila TSC Alpha-4L de 4” (102 mm) pentru imprimarea termica directa a etichetelor ofera un design robust si performante fiabile care ii permit sa functioneze mult mai mult timp decat celelalte imprimante.

  • Desktop

Multitech ofera 10 variante de imprimante etichete desktop marca TSC. Fiecare este construita cu fiabilitatea, angajamentul si durabilitatea specific firmei TSC. Imprimantele cu transfer termic direct au un design compact si un motor de inalta performanta fiind ideale pentru etichetare cu amanuntul si pentru alte aplicatii de etichetare. Imprimantele desktop ofera combinatia perfecta intre costul ultra redus si designul durabil si fiabil.

Imprimantele TSC cu transfer termic reprezinta unica solutie la un pret accesibil care ofera un procesor puternic, memorie generoasa, fonturi scalabile interne si cele mai populare emulatii de limbaj de imprimare de coduri de bare din lume, totul intr-un pachet compact.

  • Industriale

Aveti la dispozitie 4 variante de imprimante etichete industrial cu o constructie solida pentru aplicatii de imprimare de etichete de mare volum și esentiale. Fiecare imprimanta este dotata cu un procesor rapid cus copul de a creste productivitatea prin comunicațtii mai rapide si viteze de imprimare superioare. Cu un spatiu redus de instalare si un design minimalist, imprimantele industrial TSC se adapteaza in spatii in care imprimantele industriale mai mari nu incap.

Functionarea silentioasa si randamentul ridicat de imprimare a etichetelor sunt aceleași acasa, la birou sau in unitatile de productie. Constructia complet metalica si mecanismul de imprimare din aluminiu turnat sunt suficient de puternice pentru a rezista in cele mai dure medii de productie.

De ce sa alegeti imprimante etichete din plastic si de proasta calitate, cand puteti opta pentru calitate superioara si fiabilitate la preturi accesibile? Profesionalismul, seriozitatea, competenta, flexibilitatea si transparenta de care dam dovada sunt doar cateva dintre caracteristicile ce recomanda firma Multitech ca fiind partenerul ideal pe care va puteti baza in orice moment.