Alege eleganta cu peretii cortina din aluminiu Victoria 94 Construct!

Pereti-cortina-aluminiu-cn7MlFie ca este vorba de un obiect, o persoana sau o cladire, fiecare dintre noi tinde sa fie atras in prima instanta de aspectul exterior, pentru ca abia mai apoi sa descopere si calitatile ce se afla in spatele a ceea ce vedem in primele momente. Luand in considerare acest aspect, cu totii ne dorim sa facem o buna prima impresie, fie ca acea impresie este legata de propria noastra persoana, de obiectele pe care le comercializam sau de cladirea pe care o detinem.

In cazul in care vrei ca firma ta sa aiba un impact pozitiv asupra clientilor inca din primele secunde, este foarte important ca sediul companiei tale sa exprime profesionalism, experienta si bun gust. De aceea, recomandarea noastra este sa apelezi cat mai repede la peretii cortina din aluminiu Victoria 94 Construct!

 Ce sunt peretii cortina aluminiu?

Denumirea se refera, de fapt, la fatadele realizate din sticla si aluminiu pe care cu siguranta le-ai admirat in cazul cladirilor pe care le-ai intalnit. Acesti pereti cortina “imbraca”  orice cladire cu acea nota de eleganta si stil, imposibil de neobservat pentru trecatori.

 De ce sa alegi peretii cortina aluminiu Victoria 94 Construct?

Inainte de toate, aceste structuri atrag foarte multe priviri datorita aspectului modern si estetic. Pe langa aspectul deosebit, peretii de tip cortina din aluminiu au si o serie de proprietati fono si termoizolante, fiind, in acelasi timp, structuri extrem de rezistente (spre exemplu, in caz de cutremur). Mai mult decat atat, ferestrele mari vor facilita patrunderea luminii naturale si iti vor permite atat tie, cat si anagajatilor si clientilor sa admire panorama din afara cladirii. Peretii cortina aluminiu pot fi aplicati pe orice tip de plan (vertical, inclinat) si chiar si pe acoperisuri.

In plus, intretinerea acestor pereti cortina aluminiu, nu este deloc dificila, iar costurile pentru eventualele reparatii nu vor ajunge la sume prea mari. Tot legat de partea financiara, instalarea peretilor cortina aluminiu este la randul ei accesibila, fiind solutia perfecta chiar si pentru firmele mici a caror activitate se afla la inceput.

Compania Victoria 94 Construct iti pune la dispozitie o echipa de specialisti al caror obiectiv principal este respectarea tuturor cerintelor si preferintelor clientului. Mai mult decat atat, vei beneficia de asistenta pe toata durata proiectului, avand posibilitatea de a-ti impartasi ideile si de a le vedea puse in aplicare pentru ca rezultatul final sa fie in totalitate pe gustul tau. In plus, Victoria 94 Construct lucreaza cu materiale de cea mai inalta calitate, actionand cu promptitudine si te asigura de finalizarea lucrarii in cel mai scurt timp posibil.

Avand aproape 20 de ani de experienta in domeniu, firma Victoria 94 Construct iti garanteaza lucrari de calitate la preturi competitive. Pe langa tamplarii si sisteme pereti cortina din aluminiu, Victoria 94 Construct realizeaza si fatade ventilate, placari fatade termoizolante EPS si amenajari interioare sau exterioare de orice tip.

Alege peretii cortina din aluminiu Victoria 94 Construct! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a lua legatura cu expertii nostrii, te invitam sa accesezi site-ul companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Telefon: +40 (244) 596 636
Mobil: +40 (744) 336 747

Email:

vic94cons@yahoo.com
office@victoria-94.ro