Alege Business Communication, iar fondurile europene vor fi mai aproape de tine!

Cu totii stim ce semnificatie au fondurile europene si care este importanta obtinerii lor, nu-i asa? Ei bine, acestea atrag, intotdeauna, dupa sine, obligativitatea unor servicii de audit menite sa va ofere o imagine tehnica asupra modalitatilor in care s-au efectuat finantarile din fondurile europene.

Fondurile nerambursabile reprezinta o imensa oportunitate pentru cei care le solicita, dar si pentru afacerile sau proiectele care se doresc a fi realizate, indiferent in ce domeniu (social, economic, cultural, s.a.). Dar cu toate acestea, este important de stiut ca, fondurile obtinute trebuie sa fie cheltuite doar in scopurile care vizeaza proiectul propriu-zis si nu cu alte intentii. Asadar, fara cheltuieli neeligibile, pentru ca acestea vor fi detectate si vor duce la consecinte negative!

Aveti nevoie de servicii de audit pentru fondurile UE in Timisoara? Veniti la Business Communication si totul este ca si rezolvat! Profesionistii companiei noastre va pun la dispozitie doar servicii de calitate care va vor satisface pe deplin. Corectitudinea si seriozitatea sunt doua atribute care ne caracterizeaza, iar datorita lor, multumirea voastra va fi inerenta.

Datorita experientei dobandite in decursul timpului, compania noastra se poate mandri cu un portofoliu bogat al colaborarilor cu diferite societati care au beneficiat sau care inca mai beneficiaza de finantare nerambursabila. Acest lucru si nu numai, ne recomanda ca fiind cei indicati sa va furnizam serviciile de audit pentru fondurile UE, daca locuiti in Timisoara sau va aflati in acest oras.

Procedurile pe care le utilizam sunt in concordanta cu prevederile Standardelor Internationale de Audit aplicabile, Standardelor Nationale de Audit, Directivelor Europene si se desfasoara conform termenelor contractuale. Promitem ca rapoartele finale, care urmeaza a fi transmise catre organismele de finantare, vor corespunde in cel mai mic detaliu cu datele reale, astfel incat sa nu existe niciun fel de probleme sau de diferente. Datorita cunostintelor de specialitate si priceperii profesionistilor care activeaza in cadrul companiei Business Communication, serviciile de audit se vor desfasura la cel mai inalt nivel de precizie, acuratete si rigurozitate.

Probabil stiti deja, dupa cum am mentionat anterior, ca auditul, in cazul finantarilor europene, este obligatoriu si ca doar o evaluare corecta va garanta excluderea riscurilor de a inapoia fondurile primite, sau rambursarea cheltuielilor efectuate. Noi vom verifica eligibilitatea sumelor solicitate si a modului de utilizare a fondurilor, care sunt date atat de vitale.

In cazul in care, va vom putea oferi recomandari utile in ceea ce priveste imbunatatirea activitatii in cadrul proiectului, o vom face. Pentru a obtine rapoarte reale, echipa Business Communication va ofera servicii de audit pentru fonduri UE la cele mai inalte standarde de calitate, respectand toate etapele necesare unei astfel de evaluari. Printre acestea se numara: planificare, control, evaluarea sistemelor de contabilitate, tinerea evidentei, control intern, probe de audit si planificare.

De ce sa nu profiti si tu de avantajele pe care le-ai putea avea daca accesezi fonduri nerambursabile? Insa, tine minte, cheltuielile trebuie sa fie intotdeauna eligibile deoarece serviciile de audit pentru fondurile UE vin automat, odata cu acestea.