Alege bancurile de lucru de la Somet!

Bancuri-de-lucruCa orice alta persoana ce detine un atelier, cu siguranta iti doresti ca uneltele tale sa fie aranjate in ordine si ti-ar placea sa ai la dispozitie un spatiu de lucru organizat. Mai mult decat atat, in cazul in care inauntrul atelierului tau au acces si copiii, este recomandat ca uneltele tale sa fie puse cat mai bine pentru a fi inaccesibile acestora intrucat ei pot considera piesele de lucru jucarii si se pot rani. Pentru a ti se indeplini aceasta dorinta, iti recomandam folosirea bancurilor de lucru Somet!

Bancurile de lucru Somet sunt realizate din material metalic, rezistent si superior din punct de vedere calitativ, proiectat special pentru a putea sustine greutatea uneltelor ce urmeaza a fi folosite. Compania Somet va pune la dispozitie mai multe modele de bancuri de lucru pentru a corespunde tuturor necesitatilor si cerintelor dumneavoastra. Astfel, aveti posibilitatea de a alege intre bancuri de lucru ce au in structura lor sertare ce se pot incuia si bancuri de lucru ce au structura inchisa, sub forma de compartimente cu usi.

Compania Somet va pune la dispozitie 2 modele de bancuri de lucru:

Banc de lucru ML2– Structura metalica deschisa, contine doua sertare ce au incuietori de tipul yala, prevazut cu un blat de lemn ce are o grosime de 40 mm. Dimensiuni: lungimea– 2000 mm ; latimea– 700 mm; inaltimea– 920 mm.

Banc de lucru ML2.1– Structura metalica inchisa, dispune de 2 sertare si 4 usi ce au incuietori cu yala. Tabla pentru menghina are grosimea de 10 mm. La fel ca si modelul  ML2, este prevazut cu blat de lemn, iar dimensiunile sunt aceleasi, exceptand lungimea– 1700 mm.

Mai mult decat atat, bancurile de lucru Somet pot fi demontate pentru a fi mai usor transportate de la o locatie la alta si montate la loc in momentul in care aveti nevoie de ele. Blatul stratificat, confectionat din lemn, are o rezistenta sporita impotriva posibilelor urme lasate de piesele de lucru. Un alt avantaj al blaturilor de lucru Somet este structura acestora, vopsita in camp electrostatic, fapt ce impiedica deformarea si le protejeaza impotriva coroziunii.

Compania Somet, aflata in Buzau, se afla printre expertii mobilierului din material metalic inca din anul 1991. Pe langa bancuri de lucru, Somet iti ofera tot felul de confectii metalice (piese de schimb, piese turnate) si mobilier cu structura metalica (mobilier pentru scoli, depozite, spitale, sali de conferinte, locatii de depozitare, arhive, etc). Poti apela la serviciile firmei Somet fie pentru a cumpara mobilier metalic, fie pentru a-l obtine in regim de subcontractare. S.C. Somet S.R.L. iti pune la dispozitie cele mai noi tehnologii, obiectivul nostru principal fiind indeplinirea tuturor preferintelor clientului.

Ai nevoie atat de mobilier pentru atelierul tau, cat si de posibilitatea de a depozita in siguranta unelte, piese si alte lucruri de valoare? Alege bancurile de lucru Somet! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Str. Bazalt nr 15, Buzau

Nr telefon: 0238/719 173

Fax: 0238/ 724 366

Adresa de e-mail: office@somet.ro