Alege Q Architects si totul e ca nou!

Alege Q Architects si totul e ca nou!Locuiesti intr-o cladire foarte veche, a carei arhitectura frumoasa nu doresti sa o modifici, insa este obligatoriu sa aduci reparatii majore si asta cat mai urgent, deoarece imobilul se degradeaza pe zi ce trece? Ai cumparat o locuinta in centrul orasului, dar datorita faptului ca se afla in patrimoniul istoric al acestuia trebuie sa chemi o echipa de restauratori pentru a o face ca noua? Cauti o echipa buna care sa-ti ofere serviciul de arhitectura de restaurare la un pret excelent, insa cel mai important pentru tine este ca aceasta sa nu distruga urmele istoriei de pe cladire, ci sa le redea stralucirea de odinioara? Ai cautat in zadar o astfel de echipa, in lungul si latul orasului, dar nu ai gasit niciuna care sa-ti prezinte incredere?

Tocmai pentru ca stii ca restaurarea este un proces foarte complex, care necesita foarte multa atentie si pricepere nu poti sa te increzi chiar in oricine, mai ales cand vine vorba despre achizitia ta. Trebuie sa fie o echipa compusa numai din specialisti, care stiu cu ce se mananca acest domeniu si care sa nu dea gres in procesul de restaurare.

O astfel de echipa este si cea a companiei Q Architects din Timisoara. Aceasta si-a inceput activitatea inca din anul 2008 din dorinta de a calca pe urmele istoriei si de a nu deteriora mostenirea pe care ne-au lasat-o stramosii. Si trebuie sa marturisim ca reusesc acest lucru din plin!

Cu Q Architects trecutul prinde iarasi viata!

Ce este restaurarea? Este vorba despre o interventie efectuata pe o cladire ce se afla intr-o oarecare stare de degradare. Scopul restaurarii este acela de a aduce cladirea afectata intr-o stare foarte apropiata cu cea originala. Ideea este sa nu se intervina in caracterul, configuratia, caracteristicile, dar nici in detaliile specifice care au fost cauzele pentru care s-a pornit la restaurarea imobilului.

Nu orice fel de cladire este restaurata, ci doar cele foarte vechi, care au o valoare arhitecturala pentru oras si tara. Aici putem aminti diferite hanuri de pe la 1.800, cum este Hanul Ancutei din Moldova, celebrul han care l-a inspirat pe Sadoveanu. De asemenea, in aceasta categorie intra si bisericile si manastirile, dar si alte cladiri si monumente protejate UNESCO.

Pentru a face fata tuturor cerintelor, o intreaga echipa trebuie sa se prezinte la fata locului: arhitecti-restauratori, istorici, artisti plastici, ingineri de structuri, arheologi, fizicieni, ingineri de instalatii, chimisti, ingineri geologi si multi altii.

Serviciul de arhitectura de restaurare se incepe exact invers decat in cazul construirii unei cladiri normale, care debuteaza cu conceptul si apoi cu munca de santier. In cazul nostru se incepe exact cu cercetarea la fata locului si apoi se iau fel si fel de decizii, care sa mentina arhitectura initiala intacta.

Q Architects – o echipa de profesionisti la dispozitia ta

In momentul in care vei avea si tu nevoie de o echipa de profesionisti care sa-ti ofere serviciul de arhitectura de restaurare, ia legatura cu Q Architects.

Alege Q Architects si totul e ca nou!1Aceasta companie reprezinta un parteneriat legat intre patru membrii, care impreuna reusesc sa faca lucrari superbe.

Daca ai nevoie de serviciul de restaurare arhitectura, ia legatura cu firma Q Architects. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0356-412.936 sau trimite un e-mail pe adresa OFFICE@QARCHITECTS.RO.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre fatadele Spider.