Akkord Group – Avantajele sublerelor Mitutoyo

Sublere-6ARmEAkkord Group este una dintre cele mai cunoscute societati ce comercializeaza instrumente de masura Mitutoyo. Instrumentele de masura Mitutoyo sunt printre cele mai apreciate pe piata de profil pentru acuratetea de masurare si finetea de constructie. Cea mai importanta calitate a instrumentelor de masurare este precizia, iar produsele Mitutoyo indeplinesc cu succes aceasta cerinta. Sublerele Mitutoyo sunt disponibile in varianta mecanica, de adancime, digitala, speciale, pentru anvelope, de trasaj si cu ceas. Akkord Group ofera cele mai noi modele de sublere la preturi avantajoase. Echipa iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi solutii practice pentru problemele tale. Modelele de sublere Mitutoyo propuse de Akkord Group sunt multiple, si toate acestea respecta standarde inalte de calitate.

Ce este sublerul?

Sublerul este un instrument de masura utilizat in masuratorile de precizie. Acesta este utilizat, in general, in mecanica pentru masurarea distantelor dintre doua suprafete simetric opuse. Sublerul poate fi un simplu compas sau poate avea in dotare o scala gradata. Acest obiect este alcatuit dintr-o rigla gradata in milimetri, in lungul careia se poate deplasa cursorul. Atat rigla, cat si cursorul au cate un cioc. Ciocul fix este solidar cu rigla, iar ciocul mobil este solidar cu cursorul. Sublerul de adancime este utilizat pentru masurarea distantelor dintre pragurile axelor si adancimea gaurilor. Acesta este format dintr-o rigla gradata, un cursor, un vernier si un surub de fixare.

Sublerele de adancime digitale sunt rezistente la apa si praf, precum si in conditii nefavorabile de temperatura si la agenti de racire si lubrifianti. Sublerele mecanice sunt folosite la masurarea dimensiunilor obiectelor si a spatiilor dintre anumite suprafete, potrivite pentru masuratori de interior si exterior. Sunt dispuse cu cursor, ce are sistem de blocaj pentru a permite retinerea masuratorilor realizate. Cele digitale prezinta avantajul major de a citi distante si dimensiuni care sunt greu de estimat cu ochiul liber, usurand foarte mult masurarea la interior si la exterior. Viteza de masurare este foarte mare, rezultatele fiind exprimate cu zecimale. Sublerele digitale din marcile Mitutoyo sunt rezistente la conditii de temperatura si umiditate variabile, precum si la agenti de racire si de lubrifiere. Varietatea de modele este descrisa in cel mai mic detaliu in catalogul de produse afisat pe site-ul companiei, unde vei vedea exact scalele de masurare, materialele de fabricatie si alte caracteristici tehnice.

Cine este societatea Akkord Group?

Cu sediul in Sibiu, compania Akkord Group ofera clientilor o gama larga de produse pentru sectorul industrial, de la scule pana la consumabile pentru acestea. Gama de produse cuprinde: instrumente de masura, instrumente optice, sisteme de ridicare, masini de slefuit, de gaurit, pile pneumatice, scule de masina, utilaje industriale si altele. Datorita produselor de calitate si a gamei diversificate de scule, firma a reusit sa satisfaca cerintele tuturor clientilor. Echipa acesteia iti sta la dispozitie pentru a raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor. Personalul va folosi experienta acumulata pentru a-ti oferi cele mai bune solutii pentru problemele tale. Achizitioneaza sublere Mitutoyo oferite de Akkord Group pentru acuratetea in masurare a acestor produse.

 

Datele de contact ale firmei Akkord Group

Adresa firmei: Str. W.A.Mozart, Nr. 31, Sibiu

Telefon: 0269 235 391

Email: office@akkord.ro