Ajutorul in industrie de care aveti nevoie asigurat de Murnic

De regula activitatile industriale sunt acele activitati ce presupun prelucrarea produselor sau punerea in functiune a unor dispozitive ce necesita aparatura dedicata si personalul calificat. In acelasi timp, in cadrul domeniului industrial se realizeaza produse in linii de serie, ceea ce presupune un volum mare de munca dar si un numar mare de produse oferite spre comercializare. Ceea ce multi nu stiu insa este ca aceste operatii se realizeaza de cele mai multe ori prin intermediul unor utilaje grele, sau a unor dispozitive specifice ce nu se regasesc decat in domeniul in cauza.

Astfel, achizitionarea unor astfel de utilaje grele nu este usor accesibila, gasirea unui distribuitor de incredere fiind de multe ori dificil de realizat. Pentru a va putea ajuta, in cele ce urmeaza, o sa va descriu serviciile companiei Murnic, care printre altele ofera si o gama larga de utilaje grele destinate domeniului industrial, de constructii, alimentar si asa mai departe. In categoria utilajelor grele comercializate de Murnic se incadreaza autogunoierele ce sunt dotate pentru a usura procesul de munca existent.

Prin intermediul acestor utilaje grele se pot asigura operatii ce implica transportul, ridicarea sau mutarea produselor grele sau de tonaj, operatii ce nu pot fi executate in lipsa acestor utilaje. Pentru optimizare si fluidizarea proceselor industriale, utilajele grele sunt dotate cu cutie automata de viteza, motor cummins, sistem de impachetare tip vulture, volan montat pe partea stanga sau dreapta in functie de necesitatile clientilor dar si multe alte accesorii ce pot fi instalate in functie de solicitarile fiecarui client in parte.

Murnic va pune la dispozitie o gama de utilaje grele produse in anul 2001, toate dispozitivele aflandu-se in perfecta stare de functionare, cu verificari la zi si imbunatatiri tehnice suplimentare. Si daca va ganditi ca vor aparea costuri de inmatriculare foarte ridicate, trebuie sa stiti ca toate utilajele sunt inmatriculate in Romania, ceea ce reprezinta un avantaj foarte mare pentru cumparatori, acestia fiind scutiti de taxe costisitoare. In acelasi timp costurile necesare pentru achizitionarea unui utilaj greu sunt extrem de avantajoase, pentru anumite comenzi acordandu-se si reduceri substantiale.

Compania Murnic, cu sediul in Ploiesti, ofera cele mai bune servicii de inchiriere si vanzare utilaje grele. In plus compania se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Astfel prin intermediul Murnic puteti beneficia de piese de shimb pentru diverse utilaje, inchiriere utilaje grele, vanzare utilaje grele, construire hale, inchiriere macarale telescopice dar si alte servicii ce tin de domeniul industrial.

Personalul Murnic este experimentat si calificat, astfel indiferent de solicitarile primite, toate problemele sunt rezolvate in cel mai scurt timp posibil, evitandu-se astfel investitiile ce nu se pot acoperi in timp. Asadar, pentru a achizitiona sau inchiria utilaje grele Murnic, apelati la profesionalismul personalului companiei care va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica de specialitate dar si cu ajutor in achizitionarea produselor sau utilajelor potrivite pentru situatia in care va aflati.

Puteti afla si mai multe detalii tehnice referitoare la starea si dotarile utilajelor grele oferite de Murnic si prin accesarea site-ului oficial al companiei dar si prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Murnic, date de contact

Adresa:
Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova
Persoana de contact: Nicolae Murea
Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383
Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com