Ai nevoie de verificari centrale termice? Evam Constal iti vine in ajutor!

verificari centrale termice     Gama de echipamente si instalatii disponibile pentru locuinte ia amploare cu fiecare an ce trece; in curand, vom putea probabil sa ne bazam pe acele “case ale viitorului”, in cazul carora punctul forte este tehnologia. Cu toate ca intreaga gama de instalatii si echipamente disponibile pentru gospodarii ne faciliteaza activitatile de zi cu zi, venindu-ne in ajutor in momentul in care ne dorim sa economisim timp si chiar si resurse financiare, uneori, pot suferi defectiuni care sa afecteze bunul mers al lucrurilor in cadrul gospodariei tale. Cand vine vorba de centrale termice, pentru a evita riscul defectiunilor, cel mai bine este sa apelezi periodic la servicii de verificari centrale termice. In cazul in care nu stii la ajutorul cui sa apelezi in momentul in care ai nevoie de astfel de servicii, iti recomandam sa arunci o privire peste ofertele Evam Constal!

De ce ai nevoie de servicii verificari centrale termice?

Inainte de toate, verificarea centralei termice este obligatorie; legile in vigoare atesta ca aceasta verificare trebuie sa aiba loc o data la 2 ani, pentru a preveni riscul aparitiei unor defectiuni ce pot afecta nu doar instalatia in sine, ci intreaga locuinta. Desigur, verificarea nu ar trebui privita ca fiind obligatorie doar pentru ca este impusa prin lege; aceasta operatiune va ajuta la functionarea la capacitate maxima a instalatiei si elimina orice risc.

Persoanele care detin o centrala termica de cativa ani stiu de ce verificarea periodica a acesteia devine extrem de importanta, datorita unei serii de semne ce ii instiinteaza ca centrala nu mai functioneaza asa cum ar trebui. Care sunt acestea? Ei bine, in primul rand, apa de la robinet se va incalzi mai greu si, mai mult decat atat, nu se va mentine la aceeasi temperatura in momentul in care speli vase / faci dus etc. In urma unei verificari, specialistii Evam Constal iti vor curata centrala, ceea ce va determina o functionare optima (in cazul in care nu sunt intalnite si alte probleme).

Servicii verificari centrale termice oferite de Evam Constal: profesionalism, eficienta si preturi avantajoase!

Dupa cum am precizat si mai sus, verificarea tehnica periodica (VTP-ul) a centralei termice este necesara pentru a te asigura ca echipamentul tau functioneaza in parametri normali, ca piesele centralei nu sunt uzate etc. Cu alte cuvinte, VTP-ul are scopul de a dovedi ca centrala termica utilizata nu este un pericol pentru cei din jur. In acest scop, Evam Constal iti pune la dispozitie o echipa intreaga de profesionisti, autorizati ISCIR, cu o experienta vasta in domeniu. Compania noastra dispune de tehnologii de ultima generatie, cu ajutorul carora vom realiza o verificare pana in cele mai mici amanunte.

Compania Evam Constal iti sta la dispozitie atat in momentul in care ai nevoie de verificari centrale termice, cat si in cazul in care ai nevoie de alte servicii, cum ar fi proiectarea, instalarea, repararea sau punerea in functiune a instalatiilor. Cand vorbim despre instalatii, nu ne referim doar la cele termice, ci si la cele sanitare, la instalatiile de gaze, instalatiile de climatizare si la cele de apa-canal. In plus, gama noastra de servicii le este adresata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Alege acum servicii de verificari centrale termice oferite de Evam Constal! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.evanconstal.ro!