Ai nevoie de tancuri de inox de inalta calitate si nu stii la cine sa apeleazi? Facility Distrib iti da o mana de ajutor!

tancuri de inox

Cauti un furnizor de incredere care sa-ti ofere tancuri de inox de inalta calitate si la preturi atractive? Facility Distrib este solutia perfecta!

Principalul domeniu al companiei Facility Distrib este furnizarea echipamentelor si consumabilelor din zona industriala, pentru industria alimentara dar si alte domenii. Compania are ca obiectiv distribuirea echipamentelor prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva. Printre produsele comercializate, putem enumera: tancuri de inox, rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, detergenti pentru masini automate de spalat vase, echipamente de protectie, scule si intretinere, etc.

Facility Distrib dispune de o gama variata de tancuri de inox!

Ce sunt tancurile de inox? Tancurile de inox sunt recipiente ce au o capacitate foarte de mare pentru depozitarea lichidelor alimentare, precum: lapte, suc, vin, etc. Aceste tancuri de inox sunt utilizate in industria  de productie alimentara, avand rolul de a mentine lichidele la o temperatura normala si in cele mai sigure conditii de igiena. Tancurile de inox sunt folosite in prima faza pentru racirea lichidelor, iar in cea de-a doua faza, lichidele raman depozitate pana in momentul cand vor fi imbuteliate. Dotariile tancurilor de inox pentru racire au in componenta vaporizatoare si agregate frigorifice, dar si compresoare frigorifice si termostate. In acest fel, se va asigura o temperatura optima pentru ca lichidele sa-si mentina proprietatile.

Asadar, daca activezi in domeniul industriei de bauturi sau de prelucrare a laptelui si ai nevoie de tancuri de inox, Facility Distrib este solutia perfecta!

Facility Distrib pune la dispozitia clientilor o gama variata de tancuri de inox, pecum: tancuri de inox verticale ori orizontale, sau de captuseli cu suprafete netede stabile pe sol, cu capacitati diferite. Aceste tancuri de inox sunt prevazute cu robineti de scurgere dar si cu un capac ce se potriveste etans, pentru pastrarea lichidului in cele mai bune si sigure conditii. Inoxul folosit la realizarea tancurilor de inox detine certificatul de analiza mecanica si chimica. In acest fel, vei fi sigur ca lichidele alimentare depozitate vor fi in siguranta, fara riscul de contaminari chimice sau deteriorari mecanice.

Atunci cand vorbim de cantitati considerabile de lichide, indiferent de felul acestora, tancurile de inox sunt necesare si indispensabile datorita volumul foarte mare pe care il detin dar si faptului ca pot fi si transportate. Rolul acestor tancuri de inox este acela de racire si de depozitare. Din acest motiv, tancurile de inox sunt necesare, pentru ca procesul de racire sa fie in conformitate cu normele in vigoare, iar produsul final sa poata fii vandut pe piata de profil. Aceste produse se fac remarcate prin calitatea superioara pe care o au dar si pretului avantajos.

Cum poti intra in posesia acestor tancuri de inox?

Daca vrei sa-ti achizitionezi tancuri de inox de inalta calitate si la un raport calitate-pret atractiv, apeleaza cu incredere la Facility Distrib! Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi pagina web www.facilitydistrib.ro sau sa contactezi reprezentantii- 0371 159 978.  Cu un simplu click poti avea direct la tine acasa, in cel mai scurt timp, produsele de care ai nevoie de la Facility Distrib!