Ai nevoie de un rezervor de combustibil mobil? – Simba’s Group

Rezervor-combustibil-mobil-LkD6ETransportarea carburantilor lichizi inflamabili poate fi extrem de periculoasa, atat pentru sofer in sine, cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Pentru a te asigura ca lichidele inflamabile ajung in siguranta la destinatie, trebuie sa iei toate masurile de protectie necesare; printre acestea, se afla si alegerea unui rezervor portabil care sa indeplineasca toate conditiile necesare unui transport fara probleme. In acest scop, compania Simba’s Group iti pune la dispozitie rezevoare de combustibil mobile omologate.

Rezervoarele de combustibil mobile Simba’s Group

Simba’s Group iti ofera posibilitatea de a achizitiona echipamente si utilaje superioare din punct de vedere calitativ. Rezervoarele de combustibil mobile pe care firma noastra ti le pune la dispozitie, sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi otel carbon (in cazul rezervoarelor utilizate pentru transportul substantelor inflamabile) sau polietilena (in cazul transportului unor substante mai putin periculoase). Poti apela cu incredere la rezervoarele din otel carbon, acestea fiind omologate atat pentru transportul combustibilor periculosi pe sosele, cat si pentru transportul acestora pe caile ferate sau pe mare.

Rezervoarele de combustibil mobile Simba’s Group au gura de incarcare de tip prindere rapida si sunt acoperite cu un capac care se inchide cu lacatul, pentru a asigura transportul in deplina siguranta a oricarui tip de substanta. Dimensiunile rezervoarelor portabile sunt urmatoarele: lungime – 119 cm; latime – 87 l cm; inaltime – 1105 cm, iar greutatea este de 185 de kg. Capacitatea unui astfel de rezervor este de 440 de litri.

Dotarile rezervoarelor portabile

Rezervoarele de combustibil mobile comercializate de catre firma Simba’s Group iti vor fi livrate impreuna cu o serie de dotari si accesorii necesare unei utilizari optime:

  • Cadru metalic cu suporti de prindere, pentru atasare la motostivuitor
  • Doua inele de prindere superioare, pentru o fixare optima
  • Supapa de siguranta cu dublu efect: atat suprapresiune, cat si depresiune, cu rupe-flacara incorporata
  • Tub de protectie antirostogolire, ceea ce asigura o manevrare mai usoara si mai sigura
  • Rezervorul are in compozitia sa: cutie metalica ce adaposteste grupul pompa, filtru de aspirare, electropompa, pompa volumetrica cu palete si bypass, contoar mecanic, tub flexibil cu racorduri, pistol de erogare cu functie de blocare automata, intrerupator cu functie de pornire sau oprire.
  • Documentele livrate impreuna cu rezervorul: certificatul de verificare, manualul de instructiuni

Utilizarea rezervoarelor de combustibil mobile asigura un transport sigur si rapid al substantelor inflamabile; pentru a nu periclita viata celor implicati in transportul si manevrarea acestor lichide, recomandam utilizarea modelelor oferite de Simba’s Group!

Compania Simba’s Group are ca obiectiv comercializarea unei game variate de rezervoare pentru combustibil, dar si a accesoriilor necesare pentru utilizarea optima a acestora. Produsele oferite sunt de calitate, iar preturile sunt extrem de avantajoase. Mai mult decat atat, produsele comercializate sunt fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori internationali, iar Simba’s Group le aduce cat mai aproape de tine, in Pascani, Iasi. Pe langa rezervoarele de combustibil mobile, Simba’s Group iti ofera si: rezervoare monoperete, rezervoare dubluperete, pompe pentru transfer, pompe, pistolete cu contor, indicatoare de nivel, sisteme de gestiune pentru flote, debitmetre si multe alte accesorii.

Alege si tu un rezervor combustibil mobil Simba’s Group! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a firmei: www.rezervoaremotorina.ro !