Ai nevoie de injectoare auto? Apeleaza la Kritters Com!

Societatea Kritters Com din Brasov are ca principal obiect de activitate, comercializarea unei game diversificate de produse specifice domeniului auto: injectoare auto, turbine, turbosuflante, biele, pistoane, chiuloase, discuri de ambreiaj, pompe servodirectie, s.a., precum si oferirea de servicii specfice acestui segment: reparatii auto.

Importanta unor injectoare auto

Injectoarele auto reprezinta unele dintre elementele esentiale ale unui autovehicul, acestea facand parte din echipamentul de injectie, cu rol de introducere a combustibilului in cilindrul motorului, de pulverizare fina si de distribuire uniforma a picaturilor de combustibil in camera de ardere.

Injectoare auto pentru orice autovehicul!

injectoare autoCompania Kritters Com va pune la dispozitie atat injectoare auto noi, cat si injectoare reconditionate. Indiferent de alegerea pe care o faceti, garantam pentru fiabilitatea si calitatea lor, oferindu-va o garantie de 6 luni in cazul montarii intr-un service autorizat, cu conditia respectarii termenilor aferenti.

Printre marcile de autovehicul pentru care comercializam astfel de produse, se numara: Audi, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes,  Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Seat, Volvo, Volkswagen, Nissan, Toyota si multe altele. Pentru a descoperi oferta completa, detalii despre fiecare model in parte si pentru a comanda produsul care se potriveste cel mai bine necesitatilor voastre, va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului online shop.kritters.ro.

Avantaje injectoare auto

Produsele disponibile in stocul magazinului nostru prezinta o serie de avantaje pentru care va recomandam sa le achizitionati. In cele ce urmeaza vom enumera doar cateva dintre ele:

  • sunt fiabile;
  • au o constructie robusta si compacta;
  • asigura o functionare optima;
  • au o durata indelungata de exploatare;
  • se gasesc la preturi avantajoase.

Pentru mai multe detalii cu privire la caracteristicile tehnice, nu ezitati sa solicitati asistenta personalului calificat al companiei care este intotdeauna pregatit sa va ofere solutii optime si customizate, menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Cum comandati produsele Kritters Com?

Pentru a facilita procesul de achizitie al produselor de care aveti nevoie, compania brasoveana va ofera posibilitatea de a le comanda cu doar cateva click-uri din magazinul online shop.kritters.ro, pe cele care corespund criteriilor voastre de selectie, locatia in care va aflati nefiind o problema intrucat livrarile se fac prin curierat, in toata tara. De asemenea, in cazul in care doriti sa ne vizitati personal, va invitam la magazinele noastre din Brasov. Livrarea in acest oras pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 de Ron, este gratuita, iar pentru cele in localitatile invecinate (Cristian, Ghimbav, Sacele, Sanpetru, Stupini si Timisul de Jos) comenzile trebuie sa depaseasca valoarea de 500 Ron pentru a fi gratuite.

Despre Kritters Com

Produsele pe care le comercializam provin de la producatori renumiti pentru calitatea si fiabilitatea produselor fabricate: LUK, Sachs, Delphi, Boge, s.a. Acestia, dar si ceilalti colaboratori ai nostri, sunt bucurosi ca au putut mentine parteneriatele cu noi intrucat ne-am dovedit a fi o companie de incredere, serioasa, care isi respecta intotdeauna cuvantul dat. Suntem o echipa flexibila, dinamica si competenta care face tot posibilul pentru a obtine multumirea clientilor nostri.

Daca aveti nevoie de serviciile si produsele pe care le oferim, contactati-ne si nu veti regreta!