Ai nevoie de un certificat energetic pentru locuinta din Bucuresti?

Daca trebuie sa vinzi, sau doresti sa dai spre inchiriere o locuinta trebuie sa iei in calcul si actele pe care trebuie sa le procuri. Printre aceste se afla si certificatul energetic. Tot ce trebuie sa faci este sa angajezi o companie competenta care sa te ajute cu elaborarea unui certificat energetic corect si real. O astfel de societate este PFA Barbuta Catalin-Felix din Bucuresti care iti sta la dispozitie cu servicii de calitate superioara prestate in cele mai bune conditii si intr-un timp relativ scurt.

Apeleaza la PFA Barbuta Catalin-Felix pentru un certificat energetic

Societatea PFA Barbuta Catalin-Felix respecta normele legale aflate in vigoare si realizeaza certificate energetice la cele mai mici preturi. Echipa din spatele societatii este experimentata avand la activ peste 250 de cazuri rezolvate. Nu trebuie sa iti faci probleme de cheltuieli aparute in timp, deoarece pretul stabilit la inceput ramane neschimbat pana la realizarea certificatului.

Locuinta ta va fi analizata cu atentie si va fi incadrata intr-o clasa de performanta energetica. Vei cunoaste consumul anual de energie si vei putea lua masuri in timp.

Pentru un certificat energetic realizat in scurt timp apeleaza la profesionisti

Cum se realizeaza un certificat energetic? Mai intai se colecteaza informatiile cu privire la materialele utilizate la construirea locuintei, data la care s-a incheiat constructia acesteia, specificarea orientarii cardinale, date clare legate de consumul lunar de apa calda, consumul anual de energie, etc. Toate acestea va sunt solicitate de catrea auditorul energetic pentru a calcula consumul anual pe care il are locuinta. In urma acestor calcule locuinta poate fi incadrata intr-o clasa de performanta energetica. In total exista sapte clase de performanta energetica notate cu litere de la A la G. Clasa A avand un consum redus de energie, iar clasa G un consum ridicat de energie.

Chiar daca nu ti-ai dat seama ai mai intalni aparaturi pe care era specificata clasa energetica. Spre exemplu frigiderul, si aici producatrul este obligat sa specifice carei clase ii apartine respectivul produs, astfel incat viitorul propreitar sa stie ce consum energetic va suporta. La fel se intampla si cu locuinta ta. Poti solicita un certificat energetic si atunci cand nu doresti sa vinzi casa dar vrei sa afli care este consumul anual de energie. Echipa din cadrul societatii PFA Barbuta Catalin-Felix iti ofera recomandari pentru reducerea costurilor.

In urma acestui certificat energetic viitorul propreitar, sau chirias va sti exact la ce cheltuieli sa se astepte. Din anul 2011 acest act a devenit obligatoriu si trebuie prezentat la semnarea contractului de vanzare-cumparare, sau cand se doreste inchirierea locuintei.

Daca ai nevoie de un certificat energetic realizat in cel mai scurt timp atunci apeleaza cu incredere la societatea PFA Barbuta Catalin-Felix. Daca ai nevoie de mai multe informatii poti vizita pagina online detinuta de companie. Ca mijloace de contact poti suna la numarul de telefon 0752.706.469, sau poti completa formularul de contact pe care il gasesti accesand pagina virtuala. Important de mentionat este faptul ca certificatul va fi eliberat in maxim 24 de ore si este valabil timp de 10 ani.