Ai o afacere in domeniul HoReCa? Iata care sunt avantajele aplicatiei QRest – Acqua Development

symbol_mphoneSunt convinsa ca orice proprietar al unui restaurant, bar, club sau al oricarui astfel de local in care clientii au posibilitatea de a comanda diverse preparate culinare si bauturi, cauta noi modalitati de a-si maximiza profitul, de a fi mai eficient in servirea clientilor si de a capata o imagine de profesionist pe piata de specialitate. Iata ca aplicatia QRest este o solutie care raspunde acestor cerinte si care in plus, va aduce si alte beneficii demne de luat in considerare. Pentru a o putea implementa, trebuie sa luati legatura cu specialistii companiei Acqua Development.

Dar, sa incepem cu inceputul, cum bine spune o vorba din popor. Pentru a va dori sa instalati si sa utilizati aplicatia QRest, este necesar sa cunoasteti avantajele pe care vi le va oferi aceasta, nu-i asa? Ei bine, aceasta reprezinta o metoda extrem de utila care ajuta la stabilirea unei comunicari eficiente intre clienti si personal, comenzile si servirea realizandu-se mult mai prompt.

Daca vrei sa fii perceput de catre clienti drept un local care se respecta si care adopta inovatii din domeniul tehnologic, atunci acesta este momentul. Aplicatia QRest este gratuita, insa pentru instalarea acesteia, pentru configurarea meniului si pentru sustinerea training-ului de folosire, specialistii companiei Acqua Development percep o taxa de implementare, bineinteles, deloc exagerata. Echipamentul de care aveti nevoie pentru a face posibila instalarea aplicatiei este un laptop sau o tableta cu conexiune la internet.

Personalul restaurantului, clubului, etc., trebuie sa furnizeze clientilor informatiile necesare pentru utilizarea  aplicatiei respective, oferindu-le acestora si posibilitatea de a se conecta la internetul localului (WiFi). In cazul in care clientul nu are instalata aplicatia Qrest pe telefon, i se recomanda, tot de catre personal, downloadarea si instalarea acesteia.

Aplicatia Qrest ajuta la eliminarea timpilor morti, ceea ce inseamna o satisfactie mai mare a clientului si maximizarea profitului. Ca si local, vei putea sa iti actualizezi permanent meniul fara niciun cost, aplicatia Qrest fiind ideala atunci cand vrei sa incluzi in lista de preparate si bauturi sortimente noi, de sezon sau temporare (de post, de sarbatori, etc.). De asemenea, vei avea nevoie de mai putin personal, ceea ce inseamna costuri mai mici pentru salariile lunare, chiar si asa, vanzarile vor creste, iar servirea va fi eficienta. Prin intermediul aplicatiei Qrest, oferi clientilor tai posibilitatea de a-si exprima opinia, intrucat aici isi pot nota aprecierile, criticile sau sugestiile. Relatia stabilita cu cei care sunt serviti in localul tau va fi una mult mai apropiata, intrucat prin simpla autentificare a acestora, baza de date se va mari, inclusiv cu informatii despre preferintele lor culinare. Binecunoscuta retea de socializare (Facebook) nu este de trecut cu vederea avand in vedere marketing-ul eficient care se poate realiza prin intermediul ei, iar de aceea specialistii Acqua Development s-au gandit si la acest lucru atunci cand au conceput aplicatia QRest. Prin aceasta, clientul poate recomanda produsele si poate face reclama gratis in timp real, direct de la masa. Aplicatia QRest este extrem de utila si in localurile zgomotoase, ospatarii neavand nicio sansa sa incurce comenzile.

Dupa cum puteti vedea, exista o multime de beneficii de care va veti bucura daca decideti ca in localul vostru sa fie instalata aplicatia QRest. Si pe langa acestea, clientii vor fi extrem de multumiti ca vor astepta mai putin timp sa le fie adusa comanda, vor putea cauta in meniu in functie de preferinte, vor putea calcula si imparti nota de plata cu prietenii, etc.