Agro-mag: distribuitorul tau de pesticide!

pesticideAgricultura reprezinta unul dintre cele mai importante domenii din tara noastra, fiind atat un generator de locuri de munca, cat si sursa principala de obtinere a hranei necesare in fiecare zi. De aceea, odata cu trecerea timpului, specialistii in domeniu au dezvoltat solutii din ce in ce mai eficiente pentru a tine la departare daunatorii, si pentru a obtine recolte cat mai sanatoase. Din aceasta gama de solutii fac parte si pesticidele; in momentul in care ai nevoie de pesticide, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Agro-mag! Protejeaza-ti recolta si asigura-ti profitul in fiecare sezon, utilizand produse superioare din punct de vedere calitativ, ce nu au decat efecte pozitive asupra sursei tale de venit!

De ce avem nevoie de pesticide?

Pesticidele sunt acele substante utilizate pentru a combate daunatorii plantelor si a intregii game de produse agricole stocate; in acelasi timp, aceste substante au rolul de a combate vectorii biologici ai omului si ai animalelor. Pesticidele inlatura daunatori precum microbi, plante sau animale ce distrug recoltele (si, in acelasi timp, distrug sursa de hrana a omului).

Pesticidele sunt de mai multe tipuri, in functie de tipul de recolta ce urmeaza a fi protejata, dar si in functie de natura daunatorilor. Astfel, acestea se impart in: bactericide (utilizate pentru indepartarea microbilor), fungicide (pesticid utilizat in cazul in care recolta este afectata de ciuperci), ierbicide (utilizate pentru a tine la departare plantele daunatoare), insecticide (extrem de eficiente impotriva insectelor ce consuma recoltele sau pur si simplu le distrug), acaricide, nematocide, moluscide, raticide si pesticide cu actiune mixta.

In momentul in care decizi sa utilizezi pesticide, trebuie sa fii foarte atent la gradul de toxicitate al acestora. Din nefericire, exista persoane care produc/comercializeaza astfel de substante fara a avea licenta, iar majoritatea substantelor de acest tip ce nu indeplinesc normele impuse in domeniu pot fi extrem de toxice pentru om. De aceea, recomandarea noastra este alegerea unei firme care sa aiba licenta pentru a produce, ambala, depozita si transporta pesticide, pentru a obtine doar cele mai bune rezultate.

Pesticide comercializate de Agro-mag!

Magazinul online Agro-mag iti sta la dispozitie cu o gama variata de pesticide, si anume: erbicide, fungicide, insecticide si acaricide. Astfel, ai la dispozitie toate solutiile, indiferent de tipul recoltei. Pesticidele comercializate de Agro-mag sunt potrivite pentru recolte de porumb, floarea- soarelui, legume, pomi fructiferi, vita-de-vie, cartofi, grau, sfecla de zahar etc.

Agro-mag este magazinul online pe care trebuie sa il vizitezi de fiecare data cand ai nevoie de produse specifice pentru tratamentul curativ, dar si pentru tratamentul preventiv in domeniul agriculturii. Pe langa pesticide, vei gasi si ingrasaminte si produse pentru igiena publica, foarte usor de achizitionat, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase. Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu normele legislative impuse in domeniu, apartinand unor producatori cunoscuti si apreciati. Pentru a achizitiona produsele de care ai nevoie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul, sa gasesti produsul, sa il adaugi in cosul de cumparaturi virtual si sa plasezi comanda!

Alege pesticide comercializate in cadrul magazinului online Agro-mag! Pentru a plasa o comanda, te asteptam pe www.agro-mag.ro!