tractor pomicol
30/06/2015

De ce sa achizitionam un tractor pomicol

tractor pomicol

Tractoarele pomicole sunt acele tractoare mai mici decat cele obisnuite, care pot fi utilizate pentru ararea suprafetelor inguste, precum cele din livada. Aceste tractoare pomicole sunt ideale pentru livada dumneavoastra, indiferent de suprafata acesteia, lucru ce se datoreaza dimensiunilor sale reduse si usurintei cu care acesta se poate misca printre pomi.

Cand ne hotaram sa achizitionam un utilaj agricol, este de preferat sa alegem o marca cunoscuta, care s-a dovedit de-a lungul timpului ca ar fi o alegere inspirata. Pentru ca nu invetim intr-o pereche de pantofi, care poate fi schimbata daca nu este pe placul nostru, ci intr-un tractor pomicol care sa ne ajute la treburile din gospodarie, este indicat sa facem putina cercetare si sa aegem abia apoi cea mai buna varianta.

 

Accesati site-ul www.tractorul.ro pentru o gama foarte variata de utilaje agricole, printre care si foarte multe modele de tractoare pomicole.

Daca avem norocul sa avem o livada intinsa pe o suprafata intinsa, iar sapataul si ararea manuala ne-ar lua foarte mult timp (si chiar ar fi imposibil de dus la capat de o singura persoana) si energie, este indicat sa folosim un utilaj agricol. Tractorul pomicol este utilajul de care aveti nevoie in aceasta situatie, costurile pe care le-ati plati unei echipe care sa faca treaba manual in lcoul dumneavoatsra fiind foarte mari, iar batatile de cap fiind pe masura.

Cea mai buna solutie este achizitionarea unui astfel de tractor pomicol, deoarece inchirierea repetata a unuia de la cineva cunoscut ne va costa mult mai mult la final, cand vom trage linie la cheltuieli. Prin achizitionarea unui tractor pomicol, nu numai ca va veti putea termina treaba intr-un timp util, dar investitia va fi amortizata in scurt timp, deoarece il puteti inchiria in timpul in care nu il folositi.

 

Tractorul pomicol este utilajul agricol pe care il cautati

 

Daca dispuneti de bugetul necesar achizitionarii unui astfel de utilaj, este cazul sa nu stati pe ganduri. Daca livada dumneavoatsra este o sursa de venit, trebuie sa aveti in vedere ca trebuie sa investiti ceva la inceput pentru a va creste profitul. Chiar daca este incomod, trebuie sa va achizitionati niste utilaje speciale in acest scop, dar investitia va fi amortizata in scurt timp.

Tractorul pomicol este un utilaj agricol extrem de util, cu care munca dumneavoastra va fi usurata considerabil. Investitia intr-un tractor pomicol este o afacere inteligenta, deoarece recolta dumneavoastra va fi cu siguranta mai bogata, deoarece pomii vor fi intretinuti asa cum se cuvine

cositoare
20/05/2015

Importanta cositoarelor in agricultura

cositoare

Agricultura este activitatea principala in tara noastra deoarece avem soluri foarte fertile si o clima temperata care favorizeaza cultivarea multor legume si fructe. Pentru recolte cat mai bune, s-au creat o multime de masinarii care sa faca munca mult mai usoara agricultorilor, de la tractoare de arat si cultivatoare pana la cositoare.

Cositoarele au un rol foarte important in procesul de cultivare a pamantului. Sunt o multime de modele, create pentru nevoi diferite, de la cositoare pentru tunderea gazonul din jurul casei, pana la cositoare care se monteaza la tractor pentru a cosi arii mai mari intr-un timp mult mai scurt.

Tipuri de cositoare:

 • Cositoare manuala
 • Cositoare electrica
 • Cositoare rotativa
 • Cositoare pentru tractor
 • Moto cositoare

Daca folositi o cositoare manuala aveti o multime de avantaje. In primul rand este foarte usor de utilizat, nu trebuie alimentata cu benzina, nu veti avea grija prelungitoarelor, iar iarba dumneavoastra se va vindeca mai repede si gazonul va fi mai sanatos. Din punct de vedere al zgomotului, aceasta este foarte silentioasa  si in plus este si mult mai usoara decat alte modele de cositoare.

De cositoare profitam si ne bucuram de un ajutor la munca inca din anii 1830, cand inginerul Edwin Beard Budding a inventat acesta masinarie, care initial continea un set de lame, atasate pe un cadru cu roti. Cu timpul aceasta a suferit o multime de modificari ca sa se ajunga la modelele din zilele noastre. Prin anii 1890 au fost introduse cositoarele alimentate cu abur.  Abia dupa 1930, un fermier din Statele Unite s-a gandit sa isi alimenteze cositoarea cu ajutorul unui motor electric, iar atunci a aparut prima cositoare electrica.

Cele mai cunoscute si folosite cositoare sunt cele rotative. Acestea tund iarba cu ajutorul unor lame paralele cu solul, care se invart in jurul unui punct pivot central. Cositoarele rotative sunt alimentate cu benzina sau pot fi propulsate de un motor electric. Pentru deplasare acestea trebuiesc impinse sau ghidate, iar unele modele se autopropulseaza.

Cositoarele pentru tractor sunt cele care pot fi atasate sub tractor sau pentru o mai buna vizibilitate a soferului pot fi montate in fata, in spatele sau pe lateralele tractorului. Acestea sunt folosite pentru arii extinse, care trebuiesc cosite, pentru a economisi timpul si efortul depus.

Moto cositoarele sunt foarte mobile si extrem de eficiente. Cele pe benzina au un minim de putere de 3 cai, iar cele electrice de aproximativ 2 cai, fiind potrivite pentru cosirea gazonului mare, fara sa le suprasolicitati.

De unde puteti achizitiona oricare din aceste modele de cositoare?

In Romania, o firma care va pune la dispozitie toate aceste modele de cositoare este SC Ingcomion SRL, care a fost infiintata in anul 1991. Pentru orice detalii despre acete masinarii de cosit accesati site-ul : www.tractorul.ro si veti fi surprinsi de gama larga de cositoare pe care firma SC Ingcomion SRL v-o pune la dispozitie pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

motosapa
09/04/2015

Motosapa – instrumentul modern de prelucrat solul

motosapa

Indiferent de marimea gradinii pe care o detineti, aveti nevoie de o motosapa cu care sa pregatiti solul pentru cultura dumneavoastra. Acest instrument este de fapt un plug rotativ care functioneaza cu ajutorul unui motor, alimentat cu benzina. Exista si modele mai mici, electrice, care sunt foarte avantajoase pentru suprafetele restranse. Cu ajutorul acestor masinarii, solul poate fi prelucrat si pregatit fara a mai utiliza harletul, asa cum faceau bunicii nostri odinioara.

Motosape usor de manipulat

Dispozitivul este livrat ambalat si demontat, de aceea primul lucru pe care il aveti de facut este montarea lui. Se incepe cu roata de transfer, apoi bara de tractiune pe spate, ghidonul, manetele, se continua cu asamblarea sapei si a dispozitivelor de protectie.

Siguranta este pe primul loc atunci cand utilizati pentru prima data un astfel de dispozitiv, prin urmare niciodata nu trebuie sa va puneti piciorul in dreptul lamelelor sale, atunci cand acesta este in functiune. Se seteaza adancimea pana la care vrei sa sapi si se ghideaza doar aparatul, fara a-l forta. Mainile trebuie sa fie bine fixate pe manere, iar corpul utilizatorului trebuie sa pastreze o anumita distanta de siguranta, directionand utilajul doar din ghidon. La fiecare 100 de ore de functionare, uleiul unei motosape trebuie schimbat. Un astfel de dispozitiv poate ara, prasi, sapa solurile medii si usoare,  insa nu cele acoperite cu iarba mare sau cu pietre.

Intretinerea unei motosape

Pentru ca acest utilaj sa aiba o durata cat mai mare de viata, trebuie sa acordati o atentie sporita intretinerii si depozitarii lui in perioada de extrasezon. Dupa fiecare lucrare, masina se curata, iar cuplajele, stiftul suport pentru curea si cablurile se ung periodic. Cutitele trebuie sa fie mereu curate si bine ascutite si se verifica din cand in cand, mai ales in timpul sezonului, daca suruburile si piulitele sunt stranse in mod corect. Manualul de utilizare trebuie studiat cu atentie iar recomandarile producatorului trebuie respectate intocmai, atat pentru o cat mai buna functionare si fiabilitate a utilajului cat si pentru a evita potentialele riscuri asupra sanatatii si integritatii corporale a utilizatorului.

Precautii in lucrarile efectuate cu o motosapa

Nu se efectueaza nici un fel de manopera de intretinere atunci cand motorul este in functiune. Se tine cont de faptul ca gazele esapate sunt extrem de nocive, de aceea nu este indicat ca echipamentul sa fie pus in functiune intr-un spatiu inchis si neventilat corespunzator. De asemenea, atunci cand se manevreaza combustibilul, nu trebuie sa existe surse de foc deschis in preajma si in nici intr-un caz nu se va fuma. Este recomandabil ca motosapa – www.Motosape-motocoase.ro sa fie exploatata de catre persoane corect echipate, cu haine de protectie, cum este salopeta, cu incaltaminte adecvata, manusi si antifoane. Trebuie avut in vedere ca nu se curata niciodata componentele atunci cand motorul este pornit. Este bine ca terenul care urmeaza a fi prelucrat sa fie mai intai verificat pentru a se inlatura eventualele pietre, bete sau alte corpuri dure care ar putea deteriora motosapa sau ar putea fi aruncate in lateral, existand astfel riscul producerii de accidente sau daune materiale.

cultivator
03/04/2015

Ce inseamna munca agricola cu un cultivator

cultivator

Munca agricola desfasurata cu ajutorul unui utilaj agricol cum este un cultivator este in primul rand mai usoara, este apoi mai precisa si nu in ultimul rand mai productiva. Acestea sunt insa aspecte pe care orice persoana care a utilizat in muncile sale agricole un cultivator le va cunoaste si la care va mai adauga probabil multe altele.

Un cultivator pentru afanarea solului

Putem mentiona ca una dintre atributiile de baza la un cultivator afanarea solului, insa mai mult, un astfel de utilaj agricol cum este un cultivator va afana de fapt solul fara sa il si intoarca.

Un cultivator se va utiliza cel mai mult primavara, fie la distrugerea unor buruieni care se pot dovedi a fi foarte daunatoare pentru culturile agricole, fie la pregatirea patului germinativ.

Astfel ca nu rareori veti observa utilizarea unui cultivator atat la fermierii mai mici cat si la fermierii mai mari, intrucat acesta va fi o modalitate excelenta de a asigura sanatatea culturilor agricole, de a asigura de asemenea ca acestea vor avea o productivitate adecvata si asa mai departe.

Lucrarea cu un cultivator

Lucrarea agricola executata cu ajutorul unui cultivator va avea anumite caracteristici aparte, intre care am putea mentiona spre exemplu unele cum ar fi: un randamnt ridicat, acesta avand o precizie la executarea lucrarile ce ii este specifica; de asemenea mai putem spune despre un cultivator ca acesta va avea un consum relativ mic de energie, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji in privinta cheltuielilor excesive in acest sens.

Am mentionat anterior ca una dintre trasaturile si functiile de baza ale unui astfel de cultivator este aceea ca va afana solul fara a-l intoarce. Pentru cunoscatori, acest lucru este relativ usor de inteles, la fel cum este si importanta sa.

In aceasta ordine de idei insa, mentionam totusi ca prin faptul ca un cultivator va afana solul fara sa il intoarca, acesta nu va fi expus la aer si prin urmare nu se va evapora nici apa.

In plus, dupa cum am mentionat, un cultivator de la www.Tractorul.ro este foarte popular in randul agricultorilor intrucat acesta va fi utilizat si la distrugerea unor buruieni. Este usor e imaginat cat de neplacuta poate fi situatia in care aveti o cultura agricola, care, invadata de buruienile care sunt foarte daunatoare culturilor agricole din punct de vedere vegetativ, nu se dezvolta in mod corespunzator.

Dupa ce v-ati implicat in procesul de pregatire a solului pentru culturile agricole, dupa ce v-ati implicat in procesul de semanare al culturilor agricole si de ingrijire a lor, probabil ca o astfel de situatie este ultimul lucru despre care ati dori sa auziti. Ei bine, cu ajutorul unui cultivator nici nu va trebui sa va ganditi la astfel de situatii si mai mult, nu veti depune mare efort in a le evita.

Cert este ca un cultivator este de mare folos pentru gradini, loturi de teren cultivate fie ele mai mici sau mai mari, astfel ca trebuie doar sa alegeti modelul de cultivator potrivit muncii dvs. agricole si sa va bucurati apoi de rezultate.

tractoare viticole
18/03/2015

Avantajele tractoarelor viticole

tractoare viticole

Daca sunteti pasionat de agricultura si aveti deja o gradina, o vie sau un teren pe care il lucrati constant, probabil ca v-ati gandit deja la achizitionarea unui tractor. Si mai ales daca spatiul de care dispuneti nu este foarte mare si trebuie sa aveti grija printre randuri sa nu faceti pagube in momentul in care va deplasati pe acolo, probabil ati realizat ca cel mai bine pe acel spatiu s-ar plia un tractor mai mic. Exista o serie de tractoare viticole care sunt perfecte pentru gradini, livezi si vii. Trebuie doar sa alegeti modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastra si activitatile agricole vor deveni mult mai usoare si mai placute.

Avantajele tractoarelor viticole

Aceste tractoare viticole au in primul rand avantajul dimensiunii. Sunt mult mai mici decat un tractor clasic si de aceea se pliaza perfect pentru zonele mai inguste dintre sirurile de vie sau dintre pomii fructiferi. Cu toate acestea va puteti baza pe ele, aceste tractoare viticole fiind puternice, cu tractiune 4X4. Dimensiunile lor reduse si greutatea mai mica reprezinta un avantaj si datorita faptului ca acestea nu lasa urme adanci si nu creeaza santuri acolo unde sunt utilizate. In functie de preferintele dumneavoastra, puteti alege tractoare cabinate sau fara cabina.

Accesorii pentru tractoare viticole

Aceste tractoare viticole vor fi de un real folos in gospodaria dumneavoastra. Chiar daca nu dispuneti de un spatiu mare de depozitare sau de manevrare, dimensiunea lor redusa va fi apreciata si veti reusi sa va indepliniti sarcinile in agricultura. Un aspect important in cazul acestor tractoare viticole, il reprezinta faptul ca pot tracta dupa ele diferite alte unelte. Astfel, in functie de activitatea dumneavoastra si de nevoile pe care le aveti, puteti achizitiona pluguri de diferite modele, grape, cultivatoare sau chiar lame de zapada. Mai mult, la fel cum puteti sa-i adaugati o remorca, exista si un anumit tip de cisterne care sunt compatibile cu aceste tractoare viticole. Asa ca pentru absolut orice tip de activitate aveti de gand sa desfasurati in agricultura, gasiti o varietate de solutii pe www.tractorul.ro. La fel ca si tractoarele, aceste accesorii si utilaje sunt realizate de firme de top, din materiale de cea mai buna calitate.

Tractoare viticole de la firme de top

Atunci cand va ganditi sa achizitionati un model de tractoare viticole, trebuie in primul rand sa il alegeti in functie de calitatea materialelor din care este realizat. Un astfel de utilaj va va fi extrem de util in gospodarie si veti dori sa va bucurati de el pentru o perioada cat mai mare de timp, fara sa fiti nevoiti sa-l reparati constant. Pentru a face cea mai buna alegere, specialistii de pe www.tractorul.ro sunt la dispozitia dumneavoastra cu peste 32 de modele de tractoare viticole aduse doar de la producatori de top din domeniu, cu o bogata experienta in realizarea de utilaje agricole. Calitatea este cuvantul de baza si aceasta se reflecta in toate aspectele si in toate materialele utilizate pentru constructia acestor tractoare viticole puse la dispozitia dumneavoastra la un pret excelent.

pluguri
04/03/2015

O scurta istorie a plugului

pluguri

Plugul este un instrument folosit in agricultura inca din cele mai vechi timpuri. Il regasim si astazi in colindele cantate de sarbatori de catre copii, care vorbesc despre activitatile oamenilor din timpul anului. Din faptul ca acest colind (“Plugusorul“) dateaza din timpuri indepartate, ne dam seama ca si aparatul in sine are o istorie indelungata.

Stramosii nostri, geto-dacii, foloseau pentru munca la camp un plug confectionat in intregime din lemn si tras de boi. Mai tarziu, brazdarul (partea care intra in pamant si taie) s-a confectionat din fier si si-a schimbat dimensiunile (a fost construit mai lat, dand un randament mai bun), oamenii descoperind ca acest material este mult mai rezistent. Acest tip de plug a fost folosit pana la inceputul secolului XX.

De-a lungul timpului, forma plugului s-a modificat, el fiind construit astfel incat sa se ataseze diverselor masini (cel mai des in spatele tractoarelor), dar tractiunea animala inca se foloseste si astazi in satele din Romania si nu numai.

Utilizarea plugului

In functie de modelul de tractor pe care il aveti la dispozitie, exista si modelul de plug care sa se potriveasca.

Pentru o varietate de modele, adaptate oricaror conditii de sol, vizitati site-ul www.tractorul.ro. Aici veti gasi cu siguranta ceea ce cautati in materie de pluguri la un pret mic, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun. De asemenea, veti beneficia si de informatiile necesare pentru a utiliza fara probleme acest tip de masinarie.

Principala atributie a plugului este pregatirea solului pentru insamantare sau plantare. Acesta se foloseste pentru a faramita pamantul si pentru a asfixia buruienile. El se ataseaza in spatele tractorului, care il poarta pe suprafata pe care o are de cultivat.

Tipuri de pluguri

Pentru tractoarele de 160- 240 CP, exista o varietate de pluguri modulate, reversibile, purtate sau semipurtate sau purtate. Ele pot fi prevazute cu diverse tipuri de cormane, cu latime de lucru variabila sau multipla, normale sau Losange, cu bolt de forfecare sau hidraulic.

De fapt, exista pluguri pentru orice tip de tractor, de la 45 la 300 CP. Un exemplu ar fi plugul reversibil articulat PX/RX.

In evolutia plugurilor, se manifesta diverse tendinte, cum ar fi: cresterea latimii de lucru a trupitelor (lamele propriu-zise ce sapa terenul), degajarea marita a trupitelor, varful brazdarului si cadrul plugului.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.tractorul.ro

27/10/2014

Freze de zapada de la Motosape-motocoase.ro

freze-de-zapadaPentru ca iarna se apropie, ai nevoie de freze de zapada la preturi convenabile. Pentru a inlatura zapada din fata casei sau a spatiului comercial pe care il detii, Motosape-motocoase.ro ofera o varietate de freze de zapada pentru necesitatile tale la preturi dintre cele mai accesibile. Aceste freze de zapada reprezinta o metoda rapida si eficienta de a deszapezi intr-un timp scurt o portiune mare de drum. Consulta oferta firmei de freze de zapada din magazinul online Motosape-motocoase.ro si alege produsele de care ai nevoie pentru a fi pregatit in sezonul rece.

Fara efort si fara a pierde mult timp vei putea inlatura zapada din orice loc nedorit. In cazul in care nu stii ce produs sa alegi poti solicita consultanta specializata echipei magazinului online Motosape-motocoase.ro sau poti accesa site-ul pentru a vedea caracteristicile fiecarui produs in parte. Produsele sunt insotite de garantie astfel ca poti fi sigur ca ai facut o alegere inteleapta, iar conditiile de achizitie online si livrare la domiciliul beneficiarului sunt extrem de avantajoase. In anumite perioade poti beneficia si de reduceri substantiale la frezele de zapada oferite.

De ce sa optezi pentru freze de zapada?

In primul rand, deoarece te va scuti de timp pierdut in frigul de afara si iti va usura munca substantial. Dispozitivele sunt extrem de eficiente, fiabile, simplu de manevrat, au o greutate redusa si nu produc mult zgomot. Fie ca este vorba de suprafete mici sau mari de deszapezit aceste produse isi indeplinesc cu succes sarcinile. Poti opta pentru modele diferite de freze de zapada insa indiferent de modelul pentru care optezi poti fi sigur ca ai facut o alegere inteligenta. Frezele de zapada pot fi cu motor electric sau termic in functie de optiunile beneficiarului. In cel mai scurt timp vei putea deszapezi caile de acces, chiar si cand afara este un ger nasprasnic.

Vei face fata cu brio fiecarei ierni de acum incolo cu aceste freze de zapada de la Motosape-motocoase.ro. Din cadrul magazinului vei putea opta pentru acel produs care indeplineste exigentele tale si se incadreaza in bugetul de care dispui. Produsele oferite au dimensiuni mici, pot fi usor utilizate si transportate. Dintre categoriile de modele oferite enumeram frezele de zapada cu actionare prin impingere, cu tractiune pe senile si cu tractiune pe roti. Indiferent de alegerile pe care le vei face si produsele pentru care optezi, nu vei fi dezamagit.

Intra pe Motosape-motocoase.ro pentru freze de zapada!

Aici gasesti freze de zapada, precum si multe alte utilaje si echipamente profesioniste cum ar fi motosape, motocositoare, pompe de apa, generatoare de curent, utilaje de constructii. Intr-un singur loc gasesti o varietate de produse necesare pe langa casa omului. Fiecare produs se remarca in gama lui prin calitatea si preturile avantajoase oferite. Comenzile vor fi onorate in scurt timp de la receptionarea lor si produsele vor ajunge la tine imediat. Impreuna cu personalul magazinului online www.Motosape-motocoase.ro vei gasi solutia potrivita pentru nevoile tale si ai siguranta ca ai facut investitia corecta.

22/10/2013

Forja Mecanica Ceahlau: Cutite masini agricole

O masina agricola poate fi utilizata pentru diverse operatii agricole, aceasta fiind un accesoriu indispensabil pentru cei ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu. Din pacate insa, masinile agricole reprezinta investitii substantiale si greu de suportat pentru majoritatea fermierilor din Romania. Astfel, acestia aleg, de cele mai multe ori, sa achizitioneze o masina agricola in regim second-hand sau direct din alta tara unde preturile sunt mai avantajoase. Desigur, aceste compromisuri implica cumpararea unor produse sub branduri necunoscute sau achizitionarea de produse cu severe defectiuni. De aceea, dupa o scurta perioada de utilizare, masinile agricole cumparate necesita diverse piese de schimb, reparatii superficiale  sau majore dupa caz.

Cele mai multe probleme ce pot aparea in functionarea unei masini agricole sunt legate de cutitele acestora. Fiecare sau majoritatea masinilor agricole sunt prevazute cu diverse cutite. Aceste cutite se pot strica, rupe, toci si asa mai departe, caz in care este necesara inlocuirea cutitului respectiv; in caz contrar produsul agricol nu mai poate fi utilizat pentru indeplinirea sarcinilor. Din pacate, pentru masinile agricole achizitionate din strainatate, pisele de schimb existente in Romania sunt limitate sau in unele cazuri nu exista deloc. Importul unor astfel de piese presupune cheltuieli neprogramate si destul de consistente ceea ce va poate da planurile peste cap.

Daca si dumneavoastra va gasiti in aceeasi situatie neplacuta, atunci va recomandam serviciile companiei Forja Mecanica Ceahlau. Forja Mecanica Ceahlau executa la comanda (dupa desen sau model) cutite pentru masini agricole ce au fost importate din strainatate. Asadar, daca vi s-a stricat cutitul frezei rotatice,al  cultivatorului agricol sau al cositorii si nu gasiti nicaieri piesa respectiva atunci serviciile oferite de Forja Mecanica Ceahlau sunt perfecte pentru a va scoate din impas si pentru a va face viata mai usoara.

Cutitele necesare vor fi realizate cu exactitate conform cu desenul sau fisa tehnica a masinii agricole ce necesita piese de schimb. Forja Mecanica Ceahlau dispune de personal calificat si cu experienta in acest domeniu, dar si de aparatura de specialitate ce va furniza produse de inalta calitate, rezistente si sigure in utilizare. In afara acestor produse, compania vine in ajutorul celor interesati si cu a serie de servicii ce includ: tratamente termice primare, executie piese forjate, proiectare matrite in Neamt, proiectare scule sau confectii metalice diverse. Toate serviciile sunt oferite la preturi avantajoase, unice pe piata de profil din Romania. Mai mult, pentru anumite comenzi se acorda si reduceri sau discounturi substantiale.

Forja Mecanica Ceahlau isi desfasoara activitatea in judetul Neamt continuand proiectele companiei Mecanica Ceahlau. Firma activeaza pe piata productiei de piese forjate si piese uzuale pentru masinile agricole, precum si in cadrul domeniului de realizare al tratamentelor termice, prelucrarii mecanice si proiectarii de matrite.

Daca doriti comandarea de cutite pentru masini agricole Forja Mecanica Ceahlau va trebui sa contactati un reprezentant al companiei. Acest lucru se poate realiza fie prin utilizarea datelor din josul prezentului articol, fie prin accesarea site-ului oficial al firmei. In urma solictitarii va trebui sa furnizati un desen sau o fisa tehnica dupa care sa se realizeze cutitul sau cutitele necesare pentru masina dumneavoastra agricola.

Forja Mecanica Ceahlau, date de contact

Str. Dumbravei, nr. 6, cod 610202,
Localitatea Piatra Neamt,
Judetul Neamt, ROMANIA
Telefon: +40 0233 233505
Mobil: +40 0740275495
Fax: +40 0233 233505
URL: www.forjamecanicaceahlau.com
www.forjamecanicaceahlau.ro
e-mail: forja_mecanica_ceahlau@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

divizor_volumetric_01
27/06/2013

Uitlaj Rom – Ital – Ingredientul principal pentru o afacere de succes in domeniul panificatiei

Detineti o afacere in domeniul mdivizor_volumetric_01oraritului si panificatiei si vreti sa va achizitionati utilaje de ultima generatie pentru a va spori productivitatea? Vreti sa cumparati astfel de utilaje la preturi foarte atractive, astfel incat sa va amortizati rapid investitia? Foarte simplu. Alegeti colaborarea cu firma sibiana Utilaj Rom– Ital si veti beneficia de numeroase beneficii si de utilaje din domeniul panificatiei de ultima generatie si de buna calitate.

Painea se numara printre cele mai vechi alimente consumate de om. Cercetarile evidentiaza faptul ca omul consuma paine, inca de acum 12000 de ani. Initial, acestea erau facute sub forma de turte, avand o reteta destul de asemanatoare cu cea de azi, ale caror ingrediente constau in faina de grau si apa, producerea lor fiind posibila prin coacerea celor doua ingrediente.

Dovezi istorice releva faptul ca egiptenii, in urma cu aproximativ 10000 de ani, au dezvoltat primele tipuri de unelte pentru producerea painii. In timpul Imperiului Roman a fost creata chiar si o breasla a brutarilor si pe vremea aceea se stabilise ca acest produs de panificatie, painea, este unul vital si trebuia distribuit gratuit intregii populatii.

O data cu evolutia tehnologiei s-a renuntat la mijloacele rudimentare de realizare a produselor de morarit si panificatie, aparand noi modele de cuptoare, malaxoare, predospitoare si alte echipamente folosite in industria moraritului si panificatiei.

Cu ce se ocupa firma Utilaj Rom– Ital ?

Infiintata in anul 1999, societatea comerciala Utilaj Rom– Ital satisface nevoile clientilor in domeniul utilajelor de panificatie, comercializand pentru posesorii de brutarii si de patiserii o gama completa de echipamente. Din aceasta gama amintim: cuptoare, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de format, masini de pesmet, masini de covrigi, de feliat, mixere, predospitoare si multe alte echipamente ale carui scop il reprezinta coacerea produselor de panificatie.

Produsele sunt proiectate si realizate de profesionistii firmei, in conformitate cu standardele in vigoare din domeniul produselor de panificatie. Echipamentele absolut necesare oricarei brutarii sau patiserii sunt realizate din materiale foarte rezistente la temperaturi ridicate, astfel oferindu-le acestora o durata de viata indelungata.

Folosita in mod corespunzator, o astfel de masina de panificatie poate realiza zeci de mii de produse, fara ca aceasta sa se defecteze. Totusi, in cazul unor defectiuni, compania sibiana intervine prompt pentru a rezolva problema, conform conditiilor inscrise in certificatul de garantie al echipamentului de panificatie.

Printre utilajele de panificatie oferite de compania Utilaj Rom– Ital se numara si divizorul volumetric. Acesta este disponibil in trei variante tehnice: Petro Berto Omega 1,3 si 4.

Aceste utilaje se folsesc in panificatie pentru sectionarea aluatului de volum mare in mai multe diviziuni egale, ce urmeaza sa fie modelate si apoi coapte.

Caracteristicile tehnice ale divizorului volumetric:

 • Putere instalata: 3.35 kW;
 • Greutatea totala: 535 kg;
 • Capacitatea aluatului: 350 kg;
 • Greutate divizata cu o linie: 300-3300 g;
 • Greutatea divizata cu doua linii: 150 – 1400 g;
 • Productie maxima cu o linie 1200 buc/h;
 • Productie maxima cu doua linii 2400 buc/h.

Asadar, daca doriti un utilaj eficient si de calitate pentru domeniul panificatiei, apelati cu incredere la serviciile companiei Utilaj Rom – Ital.divizor_volumetric_01

Date de contact:

Denumirea firmei: Utilaj Rom – Ital;

Numar de telefon: 0728 165 777.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .