Agricola Ulmeni- Pui gaina de o zi, Buzau

pui gaina de o ziCauti o idee de afaceri care sa-ti asigure succesul si bineinteles, un profit pe masura? Vrei sa obtii mult investind putin? Gandeste-te la un plan de afaceri putin costisitor si foarte eficient, care treptat sa poata evolua intr-o pasiune.

Spre exemplu, poti sa investesti intr-o crescatorie de gaini- o idee de afaceri care a imbogatit sute de romani doar in ultimii ani. Daca detii un teren de cca. 1000 mp, situat undeva la tara…succesul este ca si garantat!

Pe langa un teren de dimensiuni medii ai nevoie, bineinteles, si de un efectiv de gaini ouatoare. Aici intervenim noi, Agricola Ulmeni, ferma de pui din judetul Buzau a carui obiect principal de activitate consta in cresterea si comercializarea puilor de gaina, curca, bibilica si a bobocilor de rata.

Pe scurt, daca vrei sa pornesti in aceasta directie, este esential sa ai accesul la pui gaina de o zi, prin intermediul carora, mai apoi, sa obtii produse de calitate, fie ca este vorba de carne sau de oua.

Agricola Ulmeni iti pune la dispozitie pui gaina de o zi indiferent de numar si in orice moment, totul la preturi mai mult decat avantajoase! Oferta Agricola Ulmeni in materie de pui gaina de o zi,  se adreseaza atat celor care detin o crescatorie de pui, cat si gospodarilor care doresc suplimentarea numarului de pasari din curte.

Pui gaina de o zi sau cum sa aiguri succesul afacerii tale!

Atunci cand job-ul nu te mai satisface, asuma-ti riscul si incepe o afacere pe cont propriu. Crezi ca este dificil? Ei bine, te inseli. Exista idei de afaceri pe cat de simple, pe atat de profitabile. Pana sa-ti indrepti atentia spre te miri ce idee de afaceri inovatoare, gandeste-te la un plan mai realist si mai usor de inceput. O crescatorie de pui, spre exemplu. Chiar daca la prima vedere, ideea de a fi fermier te sperie, afla ca nimic nu se compara cu senzatia de reusita (indiferent de domeniu).

De ce crescatoria de pui/gaini se numara printre cele mai de succes idei de afaceri? In primul rand, pentru ca se poate realiza extrem de simplu, fara materii prime costisitoare si fara bugete peste masura. Reteta unei crescatorii profitabile arata asa: un teren, cateva gaini, cateva utilaje simple si furaje.

De la 2000 de gaini se pot aduna zilnic circa 1.700-1.800 de oua. Unde mai pui ca romanii sunt mari consumatori de oua proaspete! In plus, nu exista competitori numerosi pe acest segment.

Ai inceput deja sa lucrezi in acest domeniu si ai nevoie de pui sanatosi? Agricola Ulmeni are raspunsul!

Agricola Ulmeni- Pui gaina de o zi, pentru acasa sau pentru o crescatoriepui gaina de o zi

Vrei sa ai garantia ca familia/clientii se bucura de produse eco? Cumpara pui gaina de o zi  de la Agricola Ulmeni si profita de preturile mici… foarte mici.

Daca nu esti inca expert in cresterea puilor, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi utile si consiliere adecvata, astfel incat afacerea sa ofere profit intr-un timp cat mai scurt. Indiferent de numarul de pui pe care doresti sa-l achizitionezi, comanda va fi efectuata imediat.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda pui gaina de o zi, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0722.160523. Mai simplu nu se poate!