Agentie imobiliara Bucuresti – Cu Otho Estate te muti in locuinta de vis!

9aac177cc34a2a4bc93720e86d275f1dVrei sa te muti in Capitala? Nu ai unde sa locuiesti si nici timp sa-ti intrebi rudele daca te pot primi? Suna-i cat mai repede pe reprezentantii Otho Estate! Aceasta agentie imobiliara Bucuresti te ajuta sa-ti gasesti locuinta care sa corespunda cerintelor si necesitatilor tale. Profita de oferta!

Informatii utile despre Otho Estate

Otho Estate este o agentie imobiliara Bucuresti, care si-a inceput activitatea in urma cu aproximativ 9 ani. Apeleaza la reprezentantii acesteia ori de cate ori vrei sa cumperi, sa inchiriezi ori sa vinzi o locuinta!

Fiecare anunt de pe site este insotit de imagini clare si de o descriere amanuntita a locuintei. In aceasta sunt mentionate: pretul, dimensiunea suprafetei, numarul de camere, confortul, etajul, dar si facilitatile (usa metalica, termopan, masina de spalat, repartitoare, bucatarie mobilata, TV, apometre, loc de parcare, contor individual de gaze etc.). De asemenea, in josul fiecarui anunt sunt trecute ofertele similare si datele de contact ale agentului imobiliar. Asadar, daca vrei sa vezi si alte anunturi, nu e nevoie sa mergi la home page-ul site-ului, ci doar sa derulezi putin in jos.

Poti lua legatura cu agentul imobiliar completand formularul de contact din josul paginii cu anunturile vizualizate.

Mai mult, in sectiunea Blog vei gasi informatii utile privind: alegerea spatiului de birouri, cumpararea unei case mai vechi, amenajarea unei camere sau chiar a unei locuinte s.a.m.d.

Colaboreaza cu Otho Estate! 5 motive

Dintre toate agentiile imobiliare din Capitala, de ce sa alegi Otho Estate? Iata cateva motive:

– ofera servicii la cel mai inalt nivel profesional;

– angajatii sunt specializati in tranzactii imobiliare si au intotdeauna cele mai bune solutii;

– zi de zi, prezinta cea mai buna oferta de pe piata, cererile clientilor fiind rezolvate foarte repede;

– orice solicitare este tratata cu promptitudine, profesionalism si seriozitate. Indiferent ca vrei sa vinzi, sa inchiriezi ori sa cumperi un apartament, angajatii de la aceasta agentie imobiliara Bucuresti te vor ajuta sa gasesti o solutie cat mai repede;

– se pune accent pe transparenta.

Alege sa colaborezi cu o agentie imobiliara Bucuresti. In primul rand, Otho Estate iti va pune la dispozitie ofertele cele mai bune privind inchirierea sau vanzarea unei locuinte. Nu trebuie decat sa mentionezi:

– cate camere vrei sa aiba spatiul rezidential;

– in ce cartier ti-ar placea sa te muti;

– ce fel de spatiu sa fie (apartament sau casa/vila);

– daca doresti sa aiba gradina, spatiu verde, loc de parcare etc.

In functie de conditiile impuse de tine, reprezentantii Otho Estate triaza anunturile de pe piata. Mai apoi, rezultatele finale iti sunt comunicate. Daca iti place ceva, treci la pasul urmator. Daca vrei o altfel de locuina ori te-ai razgandit, ei vor cauta pentru tine in continuare.

Vrei sa te muti in Capitala? Nu pierde timp citind anunturile de pe internet ori sunand la numerele de telefon de prin ziare. Ia legatura cu reprezentantii Otho Estate! Intr-un timp foarte rapid, aceasta agentie imobiliara Bucuresti iti va gasi locuinta la care visezi.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, bd. Nicolae Titulescu, nr. 1, Sector 1

Telefon: 0311.006.381, 0747.169.616