A&G Data – Firma ta de evaluari imobiliare!

e7f4fac50513a5de2ee117a767e7126dDaca esti in cautarea unor experti evaluatori in domeniul proprietatilor individuale, A&G Data este locul potrivit pentru tine. A&G Data este o firma de evaluari imobiliare formata din experti evaluatori cu o experienta vasta atat in cadrul evaluarilor de proprietati imobiliare precum apartamente, terenuri, case, spatii comerciale si industriale, cat si in evaluarile de bunuri mobile: utilaje, autoturisme si altele. Societatea isi desfasoara activitatea in zona de sud-est a Romaniei, mai exact in Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Teleorman si Calarasi. Societatea ofera servicii de evaluari imobiliare la tarife adaptate complexitatii lucrarii si tipul proprietatii ce este evaluata. Indiferent de scopul evaluarii, firma garanteaza pentru obiectivitate absoluta si evaluari conforme cu realitatea pietei. A&G Data este una dintre cele mai bune firme evaluari imobiliare in cadrul careia expertii iti vor oferi o opinie impartiala asupra bunurilor imobile. Firma ofera serviciile de evaluari imobiliare atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Serviciile de evaluari imobiliare

Firma A&G Data iti ofera servicii profesionale de evaluare si reevaluare pentru orice situatie: intentia de vanzare/cumparare, aportul in natura, trecerea valorii actuale de piata in contabilitate, stabilirea cotei de impozitare, estimarea valorii pentru care se solicita despagubiri, garantarea de imprumuturi sau evaluarea pentru dosarele de emigrare. Expertii evaluatori respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei, si armonizate cu standardele internationale din acest domeniu. Ei ofera clientilor informatii reale cu privire la piata de imobiliare si bunuri mobile, si stabilesc valoarea corecta de piata a bunurilor aflate in proprietate, pentru diverse scopuri. Serviciile A&G Data sunt de inalta calitate, evaluatorii societatii fiind integrati in tot ceea ce inseamna legislatie actuala si dinamica a pietei de bunuri imobiliare din judetele in care desfasoara aceste operatiuni. Abordarile expertului in evaluari imobiliare difera de la caz la caz, intotdeauna fiind alese abordarile si metodele de calcul cele mai potrivite pentru scopul evaluarii si caracteristicile constructiei. Un expert evaluator se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a inspecta documentele si caracteristicile proprietatii imobiliare, dupa care va analiza informatiile de pe piata si le va corela cu inspectia efectuata. A&G Data raspunde intotdeauna prompt cerintelor clientilor, preluand proiecte cu termene scurte de livrare.

 Cine este A&G Data?

Cu sediul in Giurgiu, compania A&G Data este specializata in oferirea serviciilor de evaluare imobiliara si evaluare a bunurilor mobile. Compania ofera servicii in mai multe judete: Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Bucuresti si Teleorman. A&G Data dispune de o echipa calificata, cu membri autorizati ANEVAR, care executa operatiunile de evaluare in conformitate cu cele mai inalte standarde, respectand intocmai normele si prevederile legale aflate in vigoare. In legatura cu sectorul imobiliar, A&G Data realizeaza evaluari pentru o gama larga de cladiri si constructii, printre care apartamente si case, spatii comerciale sau industriale, hale de productie, hoteluri, pensiuni si multe altele. Unul dintre scopurile urmarite este determinarea valorii constructiilor in cauza pentru situatii in care se doresc a fi vandute, respectiv cumparate. Beneficiaza de serviciile de evaluari imobiliare oferite de firma A&G Data pentru a afla valoarea corecta a bunurilor imobile aflate in proprietate.

 

Datele de contact ale firmei A&G Data

Adresa firmei: Sos. Bucuresti, Bl.102, Sc.B, Ap.25, Giurgiu

Telefon: 0729 952 225

Email: alex@evaluriaxs.ro