A&G Data-Evaluari imobiliare prompte si corecte

e7f4fac50513a5de2ee117a767e7126dPiata imobiliara este una variata, care cuprinde toate tipurile de proprietati imobiliare, evolutiile preturilor de tranzactionare fiind influentate de numerosi factori si utilitati specifice zonei. Asadar, daca iti doresti sa ai accesul la informatii corecte, clare si bine documentate despre cifrele pietei imobiliare si daca iti doresti, in acelasi timp, sa cunosti exact valoarea reala a proprietatii tale, apeleaza la o firma specializata in domeniul evaluarii imobiliare. A&G Data, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, iti pune la dispozitie servicii de evaluari imobiliare si evaluari bunuri mobile, prin intermediul unei echipe formate exclusiv din profesionisti, cu o vasta pregatire, gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente si complexe solicitari, totul la preturi competitive.

Ce sunt evaluarile imobiliare

Inainte de a lua decizia achizitionarii unei proprietati, fie ca este vorba de un teren, un spatiu comercial, o casa sau un apartament, alege sa fii bine informat si alege sa stii pretul corect a ceea ce urmeaza sa cumperi. Aceasta regula este valabila si in cazul celor care doresc sa vanda un imobil, pentru ca acestia sa aiba garantia ca pretul oferit de un potential cumparator este cel adevarat. Cu alte cuvinte, evaluarile imobiliare sunt servicii care atesta valoarea reala a unui imobil. Pe scurt, evaluarea imobiliara este o analiza, o opinie sau o concluzie referitoare la natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite bunuri, exprimata de o persoana impartiala, specializata in analiza si evaluarea proprietatilor. De mentionat este ca, in evaluarea proprietatii imobiliare se utilizeaza abordarile prin: comparatia vanzarilor, capitalizarea venitului, prin cost si implicit prin metodele asociate acestor abordari.

Evaluarile imobiliare sunt necesare pentru deservirea diverselor scopuri, precum:

– garantare de credite, inclusiv credit ipotecar

– vanzare sau cumparare de proprietati imobiliare

– raportarea financiara

– aport in natura pentru majorare de capital

– cofinantare in cadrul unor programe de investitii

– estimarea costurilor necesare unor modernizari sau schimbari de destinatie

– compensare in caz de expropiere

– certificare valoare de emigrari

De regula, evaluatorii imobiliari au acces la numeroase surse de informare, un argument in plus ce vine sa sustina credibilitatea ciferelor si a raportului de evaluare. Astfel, sunt considerate surse urmatoarele: agentiile imobiliare, societatile de constructii, revistele de specialitate, mass-media locala sau nationala, datele furnizate de  Directia Judeteana de Staistica si alte autoritati, date de la reprezentanti ai beneficiarului, si nu in ultimul rand, literatura de specialitate in domeniul evaluarilor imobiliare. Toate acestea formeaza baza de date a evaluatorului, o unealta obligatorie in procesul de evaluare.

A&G Data-Profesionalism si informatii corecte

A&G Data este o firma de evaluari imobiliare, formata din experti evaluatori cu experienta vasta atat in cadrul evaluarilor de proprietati imobiliare precum apartamente, terenuri, case, spatii comerciale si industriale, cat si in evaluari de bunuri mobile: utilaje, autoturisme si altele. Expertii evaluatori A&G Data, autorizati de ANEVAR respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei si armonizate la standardele internationale din acest domeniu. Asadar, oferim clientilor nostri din Bucuresti, Giurgiu, Ilfov, Teleorman si Calarasi,  informatii reale, corecte si detaliate cu privire la piata imobiliara din aceste zone. Profesionalismul, flexibilitatea, promptitudinea, serviciile complete si corectitudinea, sunt doar o parte din atuu-rile A&G Data, cele care ne recomanda ca fiind partenerul responsabil de care ai nevoie. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si alege serviciile noastre.