Afla de la cine poti cumpara seminte fructe de prima calitate

hortitom-300x101Daca-ti place gradinaritul si esti de parere ca ce plantezi si ingrijesti tu cu mana ta este de o mie de ori mai bun decat ce cumperi din magazin, vei avea nevoie de un furnizor seminte legume si seminte fructe, un furnizor de incredere care sa-ti vanda seminte de cea mai buna calitate. Te-am facut curios? Recomandarea noastra este Hortitom din localitatea Dabuleni, judetul Dolj.

Cumpara seminte fructe de la Hortitom si vei vedea diferenta

Cine este Hortitom te vei intreba? Ei bine, trebuie sa stii ca Hortitom are 13 ani de activitate, ca s-a infiintat in renumita localitate olteneasca Dabuleni, judetul Dolj – da, da, exact despre Dabuleniul si pepenii verzi si galbeni este vorba! -, ca si-a inceput activitatea cu semintele Nunhems Zaden BV pe care le-a comercializat in toata tara, doritorilor desigur, si ca astazi Hortitom a ajuns unul dintre cei mai renumiti importatori din Romania de seminte profesionale aduse din Olanda.

A inceput timp si in peste un deceniu s-a extins vazand cu ochii, astazi Hortitom comercializand tot ce ai nevoie pentru gradina ta si agricultura, de la seminte fructe si seminte legume pana la pesticide, alveole, folie de polietilena, turba si utilaje si masini speciale pentru domeniul horticulturii.

De asemenea, de retinut ca Hortitom colaboreaza cu Nunhems, BSR si NaanDanJain, Bejo, Vilmorin si Clause, Seminis si Syngenta, branduri renumite in toata lumea, producatoare de material saditor de cea mai buna calitate. Acesti producatori investesc foarte multi bani, timp si pasiune in cercetarea semintelor si acorda o atentie deosebita procesarii acestora. Tocmai de aceea reusesc sa aiba unele dintre cele mai bune si mai apreciate seminte fructe si seminte legume din lume.

Deci, daca vei alege compania Hortitom drept partener te vei bucura de urmatoarele beneficii de pe urma acestei colaborari:

  • Semintele procurate de la Hortitom se seamana mult mai usor;
  • Rasarirea semintelor este uniforma;
  • Vei avea o productie mult mai mare;
  • Semintele sunt protejate mult mai bine impotriva daunatorilor si a ciupercilor;
  • Poti opta intre seminte obisnuite si seminte hibride;
  • Semintele puse la dispozitia ta sunt de cea mai buna calitate;
  • Achizitionarea de seminte de la Hortitom reprezinta o buna afacere deoarece acestea sunt ieftine;
  • Hortitom iti propune si materiale auxiliare potrivite pentru a face treaba buna.

Ce seminte fructe poti cumpara de la Hortitom?

Cand vine vorba despre seminte fructe, Hortitom iti propune:

  1. Seminte de pepeni verzi. Ai de ales intre urmatoarele varietati: Ricca, Talisman, Audry, Crisby, Dumara, Lady si Red star;
  2. Seminte de pepeni galbeni. In aceasta categorie vei intalni soiurile Malika, Capri, Corin si Fiata. Malika, de exemplu, este un hibrid de pepene galben ce se coace de timpuriu, creste mare si este foarte rezistent la boli si daunatori, poarta semnatura Nunhems care creeaza soiuri specifice pentru fiecare regiune din Europa in parte.

Te tenteaza si pe tine achizitionarea de astfel de soiuri? Ia legatura cu Hortitom, cere informatii suplimentare si apoi fa o comanda rapida. Tot de la ei vei putea achizitiona si materiale axiliare sau poti primi ponturi pentru o cultura sanatoasa si productiva.