Afacerea ta are nevoie de tipizate personalizate! – Graphotek Expres

Flyere-Galati-kyvv1Pentru inceput, sa trecem in revista ce sunt tipizatele: documente incluse intr-un circuit special, de aceea necesita un anumit nivel de securizare, obtinut prin inseriere, numerotare, etc. La ce foloseste personalizarea acestora? Ei bine, trebuie sa stiti ca daca aveti o afacere si alegeti sa oferiti clientilor, furnizorilor, partenerilor de afaceri si angajatilor vostri tipizate personalizate (facturi, chitante, avize, adeverinte, condica de prezenta, bonuri consum colectiv, bon de transport, borderouri de diverse tipuri, declaratii vamale, etc.), in schimbul celor standard, acestea va vor oferi numeroase avantaje, precum: eliminarea riscului de a fi emise de catre o alta persoana, ajuta la crearea unei imagini puternice a brandului, comunicarea se realizeaza in mod eficient si corect, s.a.m.d.

Tipizatele personalizate realizate de catre compania Graphotek Expres din Galati sunt instrumente importante de marketing ce reprezinta un mijloc de comunicare eficient, fara costuri mari, ba dimpotriva. Aceste formulare sunt obligatorii, iar personalizarea lor ramane la latitudinea voastra, insa ar fi pacat sa nu optati pentru ea avand in vedere avantajele pe care vi le ofera. Aceste documente, sa le spunem asa, sustin o comunicare directa cu clientii existenti ai companiei voastre, care trebuie sa fie motivati sa apeleze din nou la serviciile sau produsele pe care le oferiti. Tipizatele personalizate pot cuprinde informatii utile cu privire la datele de contact, gama completa de servicii si produse, oferte speciale, conditii de garantie, termeni contractuali, s.a. Imprimarea tuturor acestor date se poate realiza atat alb-negru, cat si color, pe suprafata unei hartii normale sau autocopiative (acestea elimina folosirea indigoului), in unul, doua sau trei exemplare, in orice tiraj.

Alegand personalizarea tipizatelor, nu va mai fi nevoie ca la fiecare foaie scrisa sa pierdeti timp pretios, completand datele companiei. Expertii Graphotek Expres pot insera in tipizatele personalizate orice tip de informatii si chiar si imagini sau produse reprezentative, in functie de specificatiile si necesitatile fiecaruia dintre voi.

Calitatea tipizatelor personalizate este obtinuta cu ajutorul unor utilaje de imprimare performante, marca Heidelberg, dar si datorita personalului experimentat, capabil, serios si bine instruit si controlului permanent al respectarii standardelor. Serviciile noastre sunt destinate atat clientilor directi, interesati de promovarea imaginii companiei lor, cat si agentiilor de publicitate.

Societatea Graphotek Expres a fost infiintata in anul 1995, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea serviciilor de comunicare si de branding, a celor de creatie si productie publicitara, tipar si design pentru tipar dedicat oricarui tip  de afacere. In decursul celor 19 ani de activitate, am urmarit sa devenim partenerul de incredere al fiecarei companii, fiind un sprijin real pentru un numar mare de clienti care au dorit sa isi contureze imaginea si sa isi creeze o identitate corporativa.

Orientarea catre client si respectul fata de acesta fac parte din politica organizatiei noastre. Facem tot posibilul sa va oferim solutii personalizate cand aveti nevoie si cum aveti nevoie, pentru a da nastere unor branduri de succes.

Alege si tu serviciile companiei Graphotek Expres, iar imaginea vizuala a companiei tale, a produselor si serviciilor pe care le promovezi, va avea numai de castigat!