05/09/2013

Traduceri autorizate pentru orice domenii asigurate de Linzmayer

Aveti nevoie de o traducere autorizata intr-o sau dintr-o limba rara, sau uzuala dar nu stiti ce servicii sa utilizati? Desigur pentru o traducere conforma cu originalul va trebui sa apelati la serviciile unei companii de profil ce poate garanta o traducere fara aproximatii sau aprecieri personale, o traducere profesionista executata de personal cu experienta. In acest caz trebuie sa vizualizati oferta Linzmayer ce presupune traduceri autorizate pentru diverse domenii de activitate ce include traduceri din / in peste 25 de limbi. Serviciile sunt oferite in timp scurt, fiecare traducere fiind realizata doar de personal atestat ce detine vaste cunostinte lingvistice.

Datorita extinderii afacerilor interne si a numeroaselor parteneriate cu companii din strainatate este necesara o comunicare permanenta intre cele doua parti. Mai mult, majoritatea actelor, documentatiilor sau proiectelor trebuiesc realizate in dublu exemplar, in ambele sau toate limbile vorbite de catre participanti. In acest caz, o sa aveti nevoie de traduceri legalizate si autorizate ce pot indeplini si satisface orice cerinta sau necesitate legata de buna desfasurare a activitatii proprii. Similar, aceleasi servicii ireprosabile sunt necesare pentru traducerea actelor de studiu, a diverselor diplome sau documente necesare obtinerii unui job intr-o tara straina.

Pentru a satisface toate cererile ce pot surveni, Linzmayer s-a specializat in domeniul traducerilor oferind cele mai bune servicii de pe piata de profil din Romania. Compania detine personal calificat ce poate realiza traduceri identice cu originalul in / din peste 25 de limbi, indiferent de volumul de lucru sau de documentele solicitate. La cerere compania poate realiza si operatii de revizuit traduceri sau interpretariat pentru domenii ca cel medical, financiar, contabil, economic, tehnic, juridic, literar, stiintific, religios, etc.

Tarifele practicate sunt avantajoase, disponibile pentru orice buget. In functie de volumul de lucru solicitat, de natura documentelor, de limba in / din care se va realiza traducerea, precum si in functie de alte detalii suplimentare se va stabili pretul final. Acesta o sa fie comunicat fiecarui client in momentul in care se solicita o anumita comanda. In prealabil va trebui sa luati legatura cu un reprezentant Linzmayer care o sa va furnizeze toate informatiile necesare unei bune colaborari. Dupa cum am precizat deja, traducerile se executa doar de personal atestat lingvistic, fiecare operatie fiind efectuata prompt si clar, evitandu-se astfel orice problema ulterioara.

Recomandarile, portofoliul de clienti existent precum si experienta acumulata recomanda serviciile Linzmayer pentru realizarea de traduceri autorizate sau legalizate. Compania executa traduceri din si in limbi ca araba, olandeza, poloneza, portugheza, rusa, slovaca, sarba, slovena, spaniola, suedeza, turca, ucraineana, norvegiana, engleza, ceha, chineza, croata, daneza, franceza, germana, greaca, hindi, ebraica, italiana, japoneza, sau maghiara. Pentru a solicita o traducere nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos pentru a comunica solicitarea in cauza unui reprezentant Linzmayer.

Date suplimentare pot fi obtinute accesand platforma online a companiei. Prin intermediul paginii web puteti aplica pentru un job in cadrul echipei Linzmayer; pentru a aplica cv-ul dumneavoastra nu trebuie decat sa completati formularul stas pus la dispozitie, dupa care o sa fiti contactat telefonic pentru stabilirea unui interviu.

Linzmayer, date de contact:

B-dul Eroilor Nr. 3
Cluj-Napoca, Cluj

Tel/Fax: 0264-599.830
Mobil: 0722-479.294

Email:
office@linzmayer.roalinzmayer@gmail.com

Messenger: axra2000

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

29/05/2013

Linzmayer – specialistul traducerilor de calitate!

Cauti cea mai buna agentie de traduceri autorizate, care sa-ti ofere servicii profesionale la cele mai mici preturi de pe piata?

Ai nevoie de interpretariat sau apostilari acte ?

Vrei sa traduci din sau in limbi diferite lucrari din domeniul medical, financiar, juridic, stiintific, literar ?

Compania Linzmayer din Cluj Napoca este partenerul ideal in acest caz !

Cu o echipa de profesionisti, traducatori autorizati, vorbitori nativi si cu studii de specialitate, agentia de traduceri autorizate Linzmayer va garanteaza calitatea serviciilor oferite, traducerile efectuate fiind ireprosabile.linzmayer 1

Colaborand cu nume marcante din mediul academic, in domeniul limbilor străine, Linzmayer reuseste sa le ofere partenerilor sai de afaceri o gama variata de servicii, la standarde europene :

 • Traduceri
 • Interpretariat
 • Revizuire traduceri
 • Apostilari acte

Traducerile sunt facute la termenele stabilite de comun acord cu clientii, acestea fiind din domenii variate : juridic, medical, economic, tehnic, stiintific, religios, literar, contabil, financiar.

Agentia Linzmayer reuseste sa onoreze cererile venite din partea partenerilor de afaceri in cel mai scurt timp, traducatorii acesteia efectuand servicii in si din peste 25 de limbi, textele avand grade de dificultate diferite.

LinzmayerSi pentru ca realizeaza importanta serviciilor pe care le ofera clientilor, in derularea afacerilor acestora, Linzmayer analizeaza fiecare solicitare cu maxima atentie, acordand atentie speciala fiecarui proiect in parte.

Traducerile efectuate de Linzmayer sunt traduceri autorizate, specialistii agentiei fiind flexibili si deschisi indicatiilor si sugestiilor venite din partea clientilor.

La solicitarea partenerilor de afaceri, agentia clujeana asigura si legalizarea notariala a actelor traduse sau alte acte necesare.

Demn de mentionat este faptul ca toate traducerile Linzmayer sunt revizuite de catre un traducator vorbitor nativ al limbii respective, inainte ca lucrarea sa-i fie predata clientului.

La cererea clientilor, Linzmayer asigura si revizuirea altor traduceri, acestea fiind analizate cu atentie de catre vorbitorii nativi cu care agentia colaboreaza permanent. Pentru aceste revizuiri traducatorii au nevoie atat de textul sursa, cat si de traducerea deja existenta, ce se doreste a fi revizuita.

Linzmayer va mai pune la dispozitie si servicii de interpretariat, dedicate in special intalnirilor de afaceri, tranzactiilor, ori cu ocazia semnarii unor acte notariale de importanta cu diversi parteneri straini.linzmayer 2

Si pentru ca este o compania care se respecta, Linzmayer va asigura si garanteaza confidentialitatea informatiilor si a tuturor operatiilor facute.

De ce traducerea autorizata Linzmayer?

Pentru ca agentia lucreaza numai cu specialisti in domeniu, posesori ai unei autorizatii emise de Ministerul Justitiei. Traducerea este intotdeauna certificata de catre traducator, prin specimenul personal de semnatura si prin stampila, semnatura acestuia putand fi legalizata de notarul public, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Linzmayer este agentia in care profesionalismul, calitatea si corectitudinea sunt la ele acasa, compania tratandu-si fiecare client cu respect si incredere.

Avand capacitatea de a se mobiliza in conditii de stres si termene limita, traducatorii Linzmayer sunt in masura sa va ofere cele mai bune traduceri de pe piata, la un pret mult sub cele practicate de concurenta.

Pentru traduceri impecabile, garantate si recunoscute, alege profesionistul de care ai nevoie !

Linzmayer – traduceri 100% autentice !

Contact :

Judeţ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: B-dul Eroilor Nr. 3
Telefon: 0264-599.830
Fax: 0264-599.830 / 0722-479.294

In momentul in care veti contacta firma nu uitati sa precizati faptul ca ati gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reduceri de pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

28/03/2013

Quick Trad – partenerul ideal, non-stop la dispozitia ta!

Traduceri legalizate din/in limbile de circulatie frecventa – engleza, franceza, spaniola, italiana, sarba, croata, maghiata, flamanda, olandeza, rusa, araba, ucraineaza, traduceri dintr-o limba straina in alte limba straina, traduceri tehnice, stiintifice, traduceri juridice, traduceri administrative, traduceri medicale, redactare de acte, completari de formulare, acte de emigrare, CV+Scrisoare de intentie, legalizari copii acte, interpretare, carti de vizita, traduceri si legalizari in regim de urgenta – toate aceste le poti gasi doar apeland la serviciile profesionale ale firmei Quick Trad din Timisoara.Quick Trad

Cu o experienta de 23 de ani pe piata traducerilor din Romania, compania Quick Trad se poate mandri cu faptul ca este pionier in domeniu, in acest moment, ea fiind lider recunoscut in domeniu.

Fie ca ai nevoie de traduceri legalizate sau de traduceri autorizate in Timisoara, fie ca iti trebuie o traducere simpla, oriunde in lume, Quick Trad este partenerul ideal de care ai nevoie.

Profesionistii companiei stiu sa-si respecte clientii si colaboratorii, ei fiind la dispozitia acestora 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Compania Quick Trad este inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari.

Si pentru ca stie ca timpul este o problema pentru marea majoritate a clientilor sai, Quick Trad iti ofera acum traduceri online, doar printr-o simpla comanda telefonica.

Este suficient sa ne contactezi online pentru a afla numerele de telefon la care poti face comanda, sa ne lasi datele tale si proiectul, iar noi iti vom oferi tot ceea ce ai nevoie, in cel mai scurt timp.

Profesionsitii Quick Trad iti ofera cele mai bune traduceri pentru limbile

germana, engleza, franceza, italiana, spaniola, sarba, croata, maghiara, flamanda, olandeza, rusa, ucraineana si araba.

Serviciile firmei Quick Trad sunt variate si la cele mai inalte standarde :

 • Traduceri legalizate din/in limbile: romana, engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, sarba, croata, maghiara, rusa, ucraineana, flamanda, araba, latina.
 • Traduceri din limba straina in limba straina: germana-engleza, engleza-germana, franceza-engleza, engleza-italiana, italiana-engleza, sarba-engleza, sarba-germana, latina-engleza, maghiara-engleza, etc.
 • Traduceri tehnice
 • Traduceri stiintifice
 • Traduceri juridice
 • Traduceri administrative
 • Traduceri medicale.
 • Redactare de acte
 • Completari de formulare.
 • Acte de emigrare
 • CV+Scrisoare de intentie.
 • Oferte si recomandari
 • Legalizari copii acte
 • Interpretare
 • Carti de vizita
 • Traduceri si legalizari in regim de urgenta.
 • Intermedierea legalizarii notariale a traducerilor de acte
  Consultanta profesionala in domeniu (informare gratuita)
 • Xerox
 • Fax

Quick Trad 1Compania Quick Trad din Timisoara acorda o atentie deosebita serviciului de redactare acte de emigrare, serviciu ce a cunoscut o dezvoltare speciala in ultimii ani.

Profesionistii firmei sunt atenti la detalii, dedicati si responsabili, astfel incat toate cerintele si exigentele clientilor sunt satisfacute.

Fiecare lucrare este prioritara pentru noi, finalizarea acesteia fiind facuta la termenele stabilite de comun acord cu clientul, in cele mai bune conditii.

Executam redactari de o calitate ireprosabila, in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru reusita ta, alege-ti un partener pe masura !

Quick Trad – partenerul ideal, non-stop la dispozitia ta!

Citeste alte articole interesante, aici!

Traduceri
08/03/2013

Ti-ai tradus actele?

Limbile straine intotdeauna au fost o provocare pentru tine. Atat in timpul licelului cat si la facultate ai putut jongla cum ai vrut cu ele, pasiunea ta de cand te stii. Dar ce te faci cand te lovesti de ele in mod profesional? Iar acum ne referim la tot felul de traduceri autorizate, care ar fi solutia in acest caz?

Traduceri

Sunt numeroase firme care ofera asemenea tipuri de servicii. Acum depinde de tipul de traduceri de care ai nevoie: juridice, economice, financiare, literare sau tehnice. In aceasta categorie mai putem include si serviciile de traduceri legalizate: traduceri de acte pentru emigrare, studii, munca si traduceri de documente economice.

Ce este un traducator?  Este o profesie ce apartine de domeniul activitatilor lingviste, care are ca obiect de activitate transpunerea cat mai fidela a textelor din diverse domenii de activitate scrise intr-o limba clasica sau moderna, intr-o alta limba de nivel european, international.

Sa luam un exemplu practic: doresti sa pleci la studii in Cehia. Vrei ca firma la care apelezi sa fie formata dintr-o echipa de profesionisti, chiar de vorbitori nativi, acest lucru dandu-ti increderea, siguranta si precizia traducerii documentelor, inclusiv studiile de specialitate in tarile limbilor de provenienta pot fi si ele un factor pe care il poti lua in seama in momentul in care cauti o firma specializata in traduceri autorizate. Iar daca membrii agentiei sunt si persoane care activeaza in mediul academic, atunci ai facut alegerea perfecta.

Din vorba in vorba pana la urma ai gasit o agentie care sa te ajute sa iti traduci toate diplomele in limba ceha. Ceea ce te-a convins sa apelezi la aceasta firma este autorizatia de interpret si traducator in limba ceha si slovaca, ceea ce iti da un plus de incredere ca vei obtine cele mai bune rezultate cu maxima seriozitate.

 Este foarte important ca traducerea sa reflecte cat mai fidel documentul adus. Traduceri-si-apostile

 Preturile pot fi negociate si depind de numarul de pagini, data de predare si de complexitatea acestora. In functie de caz, reducerile nu sunt mai mari de 10% pentru 50 de pagini, 5% pentru 25 de pagini si 20% pentru 100 de pagini.

Care ar fi motivele de a alege o anumita firma si nu alta?

 • Flexibiliatea si adaptabilitatea criteriilor fiecarui proiect in parte.
 • Calitatea traducerilor cu profesionalism intr-o perioada cat mai scurta de timp.
 • Utilizarea unor proceduri de asigurare a calitatii.
 • Fidelizarea clientilor prin calitatea si promptitudinea serviciilor.
 • Preturi competitive adaptate fiecarui client.
 • Garantia confidentialitatii informatiilor.

Documentele sunt gata, acum le poti trimite fara nicio problema. E timpul pentru a petrece cat mai multe momente alaturi de cei dragi, prieteni, intrucat esti constient ca o perioada buna de timp nu o sa ii mai vezi. Dar acest lucru nu trebuie sa fie un motiv de tristete, ca doar mai vii acasa, niciodata nu vei uita de unde ai plecat.

Tot ce iti ramane de facut in acest moment este bagajul. Esti pregatit sa treci in aceasta noua etapa a vietii tale? Imposibil sa nu iti faci prieteni noi, ca doar, asa cum spuneam mai devreme,  limbile straine nu au fost niciodata o piedica pentru tine.

´O sa ii traduci pe toti acolo´.

 

Traduceri
20/02/2013

Limba poloneza – un impediment?

Timpul trece repede, iti amintesti si acum emotiile pe care le aveai la probele orale de la bacalaureat, admiterea la facultate, licenta, iar ca sa-ti aprofundezi cunostiintele te-ai hotarat sa aplici pentru un internship, iar acest lucru parea sa fie o idee foarte buna. Ai cautat, iar cautarile tale au inceput sa dea roade. O vreme ai facut parte dintr-o organizatie studenteasca, care are parteneriate cu o multime de firme din diferite domenii de activitate de prin toate partile lumii. Obtinerea Traduceriacestuia a fost o simpla formalitate. Un internship in Polonia este tot ceea ce ti-ai dorit. Perioada pentru care ai obtinut acest post de stagiar este de 6 luni. Dupa numai 3 luni, incet, incet ai inceput sa te faci remarcat, ba chiar mai mult ti s-a propus un post “cu acte in regula”.

In acest caz tot ce iti ramane de facut este ca la terminarea internshipului sa te intorci acasa si sa iti pregatesti toate actele de care ai nevoie. Chiar daca ai ceva cunostiinte de limba poloneza, intrucat internshipul nu a fost “degeaba” din punct de vedere al limbii, bineinteles, acestea par sa nu iti fie suficiente pentru a-ti putea traduce documentele de care ai nevoie – dar oricum nu puteai face acest lucru intrucat nu aveai autorizatie de traducator.

Linzmayer iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu vorbitori nativi, studii de specialiate, in domeniu. Agentia iti ofera servicii de traduceri, interpretariat, revizuire traduceri. Indiferent de cerere, acestea vor fi analizate si tratate cu atentie, pentru orice domeniu -medical, economic, juridic, stiintific, acoperind peste 25 de limbi.

Traducerea documentelor in/din limba poloneza poate fi o adevarata problema pentru oricare persoana, insa pentru specialistii Linzmayer traducerile in/din limba poloneza nu reprezinta un impediment, ci doar o alta activitate din portofoliul care ii recomanda.

Un alt aspect important ar fi apostilarea actelor, pentru a fi sigur ca totul este in regula. In acest caz nu mai este nevoie sa alergi in alta parte, pentru ca specialistii Linzmayer iti pun la dispozitie si acest serviciu, astfel se asigura intreaga procedura pentru recunoasterea actelor in Polonia si nu numai atat.

PolonezaTraducatorii Linzmayer sunt deschisi oricaror idei sau sugestii referitoare la anumite note din documente in ceea ce priveste traducerea si interpretarea acestora. Indiferent de serviciul pe care il soliciti, solutia gasita cu siguranta te va ajuta.

Fiecare cerere este tratata  in functie de dificultatea traducerii, de timpul alocat si de cantitate. Pretul? Mai intai cei de la Linzmayer au nevoie de documentatia in cauza pentru a-si putea face o idee. Chiar mai mult, poti beneficia si de preturi promotionale!

Pentru orice intrebare sau nelamurire nu ezita sa ii contactezi! Te-ai convins?