28/09/2014

Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera servicii de securitate si sanatate in munca!

a34624bc78ff0700d937d796afe5f311In Bucuresti, poti apela la cele mai bune servicii de securitate si sanatate in munca pentru ca angajatii si personalul din cadrul oricarei societati sa fie protejati corespunzator si sa cunoasca riscurile la care sunt expusi. Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera cele mai profesioniste servicii de securitate si sanatate in munca. Echipa acesteia nu doar ca detine competentele necesare pentru acest domeniu, dar ofera si solutii adaptate afacerii si nevoilor tale. Specialistii din cadrul firmei detin un certificat de competenta pentru furnizarea serviciilor de prevenire si protectie.

Toate serviciile oferite sunt personalizate in raport cu specificul fiecarei companii, respectiv cu solicitarile beneficiarului. Echipa experimentata Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera servicii complete, precum si consultanta specializata in domeniu. Compania ofera servicii profesioniste prin respectarea legii 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca. Personalul este compus din persoane experimentate si certificate in oferirea de solutii potrivite afacerii tale. Antal Dorian Intreprindere Individuala te va ajuta sa stabilesti o baza solida pentru activitatile de securitate si sanatate in munca si situatiile de urgenta, prin respectarea normelor legale in domeniu.

Securitate si sanatate in munca pentru compania ta

Fiecare companie are nevoie de aceste servicii de securitate si sanatate in munca pentru ca angajatii sa fie informati cu privire la riscurile la care sunt expusi in activitatea pe care o desfasoara la locul de munca. Indiferent de domeniul in care lucreaza angajatii, acestia pot identifica pericolele si realiza un plan de prevenire si protectie pentru unitatea respectiva. Informatia este esentiala pentru a stii care sunt masurile de siguranta care trebuie luate si echipamentul de protectie ce trebuie utilizat pentru a asigura integritatea fizica a angajatilor, protectia si sanatatea acestora. Printre serviciile oferite, se numara si elaborarea unor instructiuni privind conditiile de urmat si actiunile de intreprins cu respectarea reglementarilor legii. Acestia pot intocmi documentatii tehnice necesare pentru informarea adecvata a angajatilor privind riscurile si posibilitatile de evitare a pericolelor.

Prin intermediul acestor servicii, se urmareste identificarea pericolelor si riscurilor pentru fiecare angajat in parte, concomitent cu elaborarea unui plan de prevenire si protectie in institutia respectiva. Echipa de specialisti va intocmi si un plan de evaluare a riscurilor la care angajatii sunt expusi. In raport cu domeniul de activitate al firmei, se creeaza un plan de securitate si sanatate in munca pentru prevenirea eficienta a oricaror situatii neplacute. Este important ca riscurile sa fie cunoscute de toti angajatii pentru ca acestia sa se poata proteja corespunzator.

De ce Antal Dorian Intreprindere Individuala?

In primul rand, deoarece aceasta este formata dintr-o echipa experimentata si pregatita corespunzator in domeniu. Specialistii iti ofera servicii de organizare a activitatilor, urmaresc imbunatatirea sistemelor de management, precum si a activitatilor din zona situatiilor de risc si urgenta. Apoi, pe langa serviciile de securitate si sanatate in munca, vei beneficia si de consultanta specializata in afaceri, organizare si tehnica. Fiecare activitate intreprinsa va fi incadrata in normele legale, iar echipa va intocmi si toata documentatia necesara. Solicita serviciile de securitate si sanatate in munca oferite de Antal Dorian Intreprindere Individuala pentru succesul afacerii tale si linistea angajatilor tai.

 

Date de contact Antal Dorian Intreprindere Individuala:

Adresa firmei: Aleea Baiut, Nr. 9A, sector 6, Bucuresti

Telefon: 0748 888 150

Email: office@ssm-antal.ro

13/02/2014

Alege Contacor Expert si asigura contabilitatea firmei tale

Te gandesti din ce in ce mai serios sa dai nastere unei afaceri? Vrei cu orice pret sa devii propriul tau sef? Esti la inceput de drum si totul ti se pare atat de complicat? Ei bine, nu ai de ce sa te stresezi. Planul afacerii tale poate fi usor dezvoltat si pus pe picioare, totul depinde de analiza pe care o faci inaintea inceperii propriu-zise a proiectului tau. Si pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, trebuie sa stii sa faci alegerile potrivite pentru tine si firma ta, acest lucru incluzand si partenerii cu care alegi sa lucrezi.

Nimeni nu spune ca o afacere este usor de pus pe picioare. Si daca o firma mica pare un vis mai aproape de realitate, cand vine vorba despre firmele mari, in cazul unui om, acest fapt este o fantezie ce pare imposibil de realizat. Sunt atatea lucruri de pus la punct, incat nici nu stii de ce sa te apuci mai intai. Cereri, acte, documente, toate necesita o bataie de cap indelungata si un efort aproape supraomenesc pentru cel ce viseaza la propria afacere. Dar efortul merita cand ajungi sa te bucuri de roadele muncii tale!

Sa presupunem ca ai reusit sa faci fata tuturor acestor demersuri initiale si ca in sfarsit firma ta exista in evidenta statului, cel putin cu numele. Nu stiu ce sa cred, dar tind sa afirm ca abia acum incepe adevarata munca a micului patron. Orice firma pentru a se putea dezvolta si functiona in conditii de profit maxim, trebuie gestionata cu atentie si pricepere si exploatata cat trebuie, cand trebuie. Sunt o multime de factori ce trebuie luati in evidenta, de la sediul firmei si pana ultimul angajat, fiecare banut si fiecare posibil esec sau succes ce marcheaza dezvoltarea firmei.

In acest sens un ajutor in activitatea depusa este mai mult decat avantajos. De aceea, serviciile companiei Contacor Expert vin in intampinarea celor interesati, oferind printre altele si servicii de specialitate pentru contabilitatea firmei a carei activitate o administrati. Astfel, Contacor Expert dispune de personal calificat si experimentat care va realiza toate activitatile ce tin de contabilitatea firmei in cauza. Se va gestiona bugetul avut la dispozitie, banii intrati in cadrul firmei, platile aflate pe rol, gestionarea datelor si a documentelor prin care sa se faca dovada operatiilor monetare mentionate, dar si multe altele.

Contabilitatea firmei implica o serie de activitati ce pot fi realizate doar de catre personal calificat si doar in cunostinta de cauza. In lipsa unei contabilitati, firma nou formata se poate prabusi la fel de usor si rapid, insolventa fiind urmatorul pas. In acelasi timp, contabilitatea firmei presupune si tinerea unei evidente, dar si intrarea in legalitate a afacerii tale. Astfel, aceste operatii nu sunt o optiune, in special, daca nu vrei sa ai de-a face cu actionarii, in judecata sau alte situatii similare.

Asadar, nu ezitati si beneficiati de contabilitatea firmei Contacor Expert. Puteti oricand sa luati legatura cu reprezentantii companiei prin utilizarea datelor de contact prezente in cele ce urmeaza.

Contacor Expert, date de contact

Str. Duzilor nr. 19 sector 2, Bucuresti
Nr. Inreg.:

Tel/fax:+40 (21) 252.13.76
Mobil:+40 744.650.263

Email:contact@contacor.ro
Persoana de contact:
Corina Rusu – General Manager

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

06/12/2013

Antal Dorian Intreprindere Individuala: Servicii pentru protectia muncii in Bucuresti

a34624bc78ff0700d937d796afe5f311In cadrul oricarei afaceri, indiferent de domeniul de activitate, fiecare angajat trebuie instruit la angajare, periodic si ori de cate ori este nevoie conform legislatiei in vigoare. In cadrul acestor instruiri se traseaza principalele indatoriri ale angajatilor si angajatorilor referitoare la respectarea legislatiei de SSM si SU. Desigur, toate aceste informatii se regasesc in legislatia specifica si este aplicata de servicii de SSM, abilitate de ITM.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, trebuie sa oferiti angajatilor conditii legale de munca si sa le asigurati securitatea si sanatatea. In cazul in care doriti servicii de SSM si SU pentru compania dumneavoastra, dar nu stiti cum sa procedati pentru a obtine ajutorul dorit,  Antal Dorian Intreprindere Individuala din Bucuresti va sta oricand la dispozitie.

Utilizand serviciile Antal Dorian Intreprindere Individuala o sa colaborati cu persoane certificate pentru aceste servicii externalizate, cu experienta in oferirea unor solutii adaptate afacerii dumneavoastra. Securitatea si Sanatatea in Munca este un domeniu vast, in care serviciile oferite de specialisti se refera atat la consultanta in proiectare si desfasurare a sistemelor de management SSM si SU, cat si la organizarea activitatilor ce tin de acestea. Dupa cum am mentionat deja, aceste instruiri trebuie realizate periodic si ori de cate ori angajati un nou personal.

Acest lucru inseamna ca o sa aveti nevoie de un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere si profesionalism. Antal Dorian Intreprindere Individuala va poate oferi aceste avantaje, compania dorind sa ofere doar servicii de calitate pentru toate companiile din Bucuresti sau din imprejurimi.

Daca am reusit sa va conving, sau sa va starnesc interesul, nu ezitati si aflati mai multe date referitoare la serviciile de protectia muncii Antal Dorian Intreprindere Individuala prin accesarea platformei online a companiei mentionate. Utilizati aceeasi pagina web si pentru a comunica cu personalul firmei, pentru a obtine lista completa a serviciilor oferite sau pentru a solicita o oferta de pret exacta pentru cererea dumneavoastra. Antal Dorian Intreprindere Individuala va ofera si asistenta de specialitate sau ajutor in alegerea pachetului de servicii potrivit pentru dumneavoastra, asistenta ce poate fi obtinuta si prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Antal Dorian Intreprindere Individuala, date de contact

Bucuresti, Sector 6, Aleea Baiut nr. 9 A, Bloc C 36, Scara 5, Ap.187, O.P. 74, C.P. 061954,Tel: 0748.888.150;

www.ssm-antal.ro; email: office@ssm-antal.ro

17/10/2013

Instruire pentru protectia si sanatatea in munca asigurata de Fatum Grup

Daca sunteti administratorul unei afaceri, domeniul de activitate nu are o prea mare relevanta, siguranta angajatiilor dumneavoastra trebuie sa conteze cel mai mult. In cazul nefericit in care se petrec accidente de munca, imaginea companiei va avea de suferit si dumneavoastra va trebui sa raspundeti organelor abilitate pentru situatia creata. De aceea, de fiecare data cand angajati personal nou, trebuie sa asigurati instruirea acestuia cu privire la normele de protectia si sanatatea in munca. Desigur, aceasta instruire trebuie realizata semestrial, acesta fiind singurul mod prin care puteti pune la cunostiinta pericolele existente la locul de munca angajatiilor dumneavoastra.

Normele de protectia muncii sau de protectia si sanatatea in munca sunt prevazute de lege si sunt impuse firmelor sau companiilor din Romania si nu numai. Astfel, sarind peste instructia angajatiilor o sa incalcati legea, riscand penalitati si consecinte grave. De aceea, in cadrul oricarei companii se afla un departament de resurse umane care va realiza instructia necesara ori de cate ori este nevoie. Dar daca afacerea dumneavoastra este de mici dimensiuni, sau daca din alte motive nu doriti crearea unui astfel de departament, puteti recurge la o alta solutie: solicitarea serviciilor unei companii de profil.

O astfel de companie este si Fatum Grup. Fatum Grup va ofera servicii pentru instruire angajati in vederea luarii la cunostiinta a normelor de protectie si siguranta in munca. Aceste norme nu vor fi aceleasi pentru toate companiile. Fiecare domeniu de activitate vine cu riscurile proprii ceea ce inseamna ca normele vor fi special concepute, conform cu sectorul in care firma dumneavoastra isi desfasoara activitatea.

Fatum Grup este un expert in domeniul protectiei muncii si prevenirii situatiilor de urgenta. Cu sediul in Timisoara, firma va ofera servicii de calitate pentru implementarea sistemelor de securitate si sanatate in munca dar si a celor pentru situatii de urgenta, in scopul prevenirii si stingerii incendiilor. Printre serviciile oferite se numara si cele pentru securitatea si sanatatea in munca, servicii pentru situatii de urgenta, cursuri de calificare in Timisoara, cursuri de specializare SSM, instructaj pentru situatii de urgenta, instructaj pentru protectia muncii si multe altele.

In ceea ce priveste normele pentru protectia si sanatatea in munca, acestea prevad ca fiecare angajat trebuie sa primeasca instructaj in acest domeniu, sa completeze fise individuale SSM, iar compania trebuie sa analizeze fiecare aspect al domeniului de activitate ce ar putea periclita sguranta la locul de munca. Detaliile obtinute sunt incluse intr-un set de documentatii care se intocmesc si se pastreaza pe durata angajarii sau existentei firmei, dupa caz. In acest fel, situatiile de risc vor fi evitate si dumneavoastra veti beneficia de serviciile unei companii cu experienta ce va sta la dispozitie in orice moment, indiferent de volumul de munca sau de complexitatea situatiilor.

Pentru solicitarea serviciilor de protectie si sanatate in munca Fatum Grup va trebui sa utilizati datele de contact de mai jos pentru a lua legatura cu un reprezentant al companiei. Personalul Fatum Grup va pune apoi la dispozitia dumneavoastra toate detaliile necesare stabilirii unei colaborari.

Fatum Grup, date de contact:

Adresa:
Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara,
jud. Timis Romania, RO-300442
CUI: RO22272650
Nr. Registrul Comertului: J35/3058/2007
Telefon/FAX: +40-256-487 773
E-mail: contact@fatumgrup.ro

Persoane de contact:
Cora Bogdan Marius
+40-730-123 033
Cora Anca Lavinia
+40-722-241 920

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.