13/10/2015

Procesul de colectare deseuri neferoase in Romania

cd08620c13367d5b0d85dd0642206f93

Cuprul, Aluminiu, Magneziu si alte metale neferoase sunt esentiale in industria producatoare de aparatura electronica si in domeniul IT, insa, cum tehnologia evolueaza intr-un mod extrem de rapid, ajungem sa cumparam chiar si odata la cateva luni un nou telefon, si mai bun decat cel vechi, urmand ca peste alte 6 luni sa apara ceva si mai performant, iar procesul continua. Ce se intampla cu toate produsele si piesele confectionate din materiale neferoase, unde ajung? Ei bine, Stilios este o companie din Ploiesti care stie foarte bine raspunsurile la acesta intrebare, motivul, simplu. Aceasta firma are ca principal domeniu cel de colectare deseuri neferoase oferind oportunitatea producatorilor de echipamente electrice si electronice sa poata folosi materiale reciclate, reducand astfel costurile cu aprovizionarea de materii prime.

Unele firme colectare deseuri neferoase incurajeaza furtul calificat!

Ideea de  colectare deseuri neferoase a dus la un fenomen destul de nociv in Romania dar si la un subiect oarecum sensibil pentru aceasta tara. Tot mai multe persoane aleg sa procure diferite elemente si obiecte ce contin metale neferoase in ideea de a face un ban mai… necinstit sa spune in cuvinte blande. Acest lucru este datorat in primul rand si de operatorii de colectare deseuri neferoase inconstienti ce prefera sa achizitioneze obiecte si echipamente ce contin astfel de materiale. Poate cea mai afectata de acest comportament este ramura transporturilor feroviare, anual se constata pierderi de milioane de RON numai din cauza furturilor de elemente ce contin cupru sau aluminiu. Stilios, in calitate de firma de colectare deseuri neferoase vine sa traga un semnal de alarma in acest sens in dorinta de a limita acest fenomen total nociv pentru societate si care, uneori poate pune in pericol vieti.

Sursele din care noi ne procuram resursele sunt de cele mai multe ori echipamente electrice si electronice. Acestea sunt preluate prin programele noastre de colectare deseuri neferoase care vizeaza electrocasnice vechi sau produse electronice defecte. De asemenea, colectam deseuri de la firmele si companiile care in urma proceselor tehnologice lasa in urma reziduuri de acest fel. Consideram ca prin exploatarea acestor deseuri intr-o maniera constienta si mai ales productiva, am reusi sa eradicam aceste furturi de cabluri sau conductori, dar si alte tipuri de elemente.

Dorim sa oferim un exemplu in ceea ce priveste procesul de colectare deseuri neferoase

Deseurile stranse in urma procesului de colectare deseuri neferoase ajung in zona de triere unde sunt separate de celalalte tipuri de materiale, iar in final, materialul neferos rezultat este directionat catre consumatorii care au nevoie de acest gen de resursa. Dupa cum spuneam cea mai mare cerere de materiale neferoase reciclate vine din partea industriei de productie bunuri de consum dar si din industria auto. La final nu putem spune decat ca, doar printr-o marire a responsabilitatii privind reciclarea vom putea ajunge la o rentabilitate sporita. Incurajam toate firmele si companiile sa aleaga optiunea de a folosi resurse reciclate pentru a diminua impactul asupra mediului. Va asteptam in Ploiesti, pe Strada Musetelului Nr.1 pentru a preda toate deseurile neferoase dar si feroase de care nu mai aveti nevoie. Ocroteste natura, recicleaza!

12/10/2015

Spalatorie cu bariera septica pentru institutii medicale

download

Nimeni nu isi doreste sa ajunga la spital sau la medic, insa atunci cand se intampla toata lumea doreste sa plece sanatoasa dintr-o asemenea experienta, insa sunt situatii in care in interiorul unitatilor medicale apar probleme generate de proasta igiena sau izolare a produselor uzate. In ceea ce priveste igiena, Ecomedclean va poate oferi servicii profesionale in regim de spalatorie cu bariera septica pentru a elimina toti factorii de risc cum ar fi microbi, bacterii si nu numai. Daca in articolele recente am discutat despre importanta acestui serviciu, in acesta vom vedea ce pregatiri si masuri trebuiesc avute in vedere odata cu venirea sezonului rece sau cum mai este el denumit, cel al gripelor si racerilor.

Serviciul de spalatorie cu bariera septica si sezonul grupelor

In aceasta perioada, gripa asociata cu alte afectiuni respiratorii poate duce la complicatii destul de severe, tocmai din acest motiv, igiena in institutiile medicale trebuie sa fie una cat se poate de eficienta si mai ales, bine pusa la punct. Pentru a elimina orice risc de contaminare, pe langa igienizarea sterila a spatiilor este necesara si o sterilizare si spalare eficienta a asternuturilor dar si a tuturor articolelor textile folosite in unitate. Pentru aceasta puteti apela la o spalatorie cu bariera septica ca a noastra, sau cum este in cazul spitalelor dar si a institutiilor medicale mari achizitionarea unor masini de spalat cu bariera septica.

Pentru a putea preveni imbolnavirea cu virusul gripal, pacientii trebuiesc informati in legatura cu acestei boli virale. Asadar, pe langa apelarea la serviciile unei spalatorie cu bariera septica personalul ce deserveste institutia medicala trebuie sa fie bine informat si pregatit pentru a evita sau limita numarul infectiilor virale. Prin igienizarea intregului imobil dar si a obiectelor folosite in ingrijirea pacientilor este vitala. De asemenea in momentul in care aveti unul sau mai multi pacienti ce prezinta simptome ale gripei (febra, frisoane, cefalee, dureri musculare, astenie fizica, raguseala, tuse frecventa, inapetenta si greturi) acestia trebuiesc izolati de urgenta intr-o aripa a cladirii sau intr-un salon separat departe de contactul cu ceilalti pacienti.

Protejati atat pacientii cat si personalul

Pe langa apelarea la serviciile de spalatorie cu bariera septica si la igienizarea sterila completa a sediului si a obiectelor folosite in ingrijirea bolnavilor, personalul ce ingrijeste pacienti suspectati de gripa sau infectati cu virusul gripal trebuiesc vaccinati in mod corespunzator si in mod frecvent supusi unor analize. De asemenea, echipamentul vestimentar medical obisnuit folosit de personalul medical trebuie schimbat cu unul de unica folosinta, urmand ca articolele uzate sa fie depuse intr-un container special conceput pentru deseuri cu risc de contaminare.

Aceste proceduri sunt cele standard pentru conditiile de preventie a raspandirii virusului, dar si de carantina sau in situatii in care se declara epidemie la nivelul institutiei. Insa nu numai in aceste conditii sunt folosite serviciile de spalatorie cu bariera septica, in mod normal, comform legii toate institutiile medicale sunt obligate sa detina un contract sau sa detina propria spalatorie cu bariera septica pentru a asigura siguranta pacientilor si a personalului ce deserveste unitatea. Va asteptam pe siteul nostru, www.ecomedclean.ro

12/10/2015

Apelati la o firma colectare deseuri periculoase

ec278670a88115af46d0065819258c60

Poluarea mediului inconjurator duce la disparitia a sute de specii anual, acest lucru datorandu-se intr-o masura mai mica sau mai mare, nepasarii venite din partea marilor companii dar si a celor mici sau chiar si din partea oamenilor care nu tin cont de colectarea selectiva a deseurilor.Firma colectare deseuri B-Oil Recycle doreste sa ofere o mana de ajutor tuturor celor care doresc sa se implice activ in diminuarea gradului de poluare a mediului prin intermediul serviciilor noastre de preluare si depozitare de deseuri periculoase, cum ar fi produsele petroliere si uleiurile uzate, dar si componente electrice si electronice de risc. Daca in cazul companiilor si a firmelor deja putem observa o crestere a gradului de raspundere fata de mediu si de regulamentele impuse de catre stat si Uniunea Europeana, lucrurile stau complet diferit atunci cand stam sa privim situatia din casele oamenilor.

Nu aruncati uleiul in scurgere, apelati la o firma colectare deseuri!

Cea mai mare cantitate de deseuri periculoase ce ajung de cele mai multe ori in tomberoane si locuri ce nu sunt amenajate pentru a putea stoca acest gen de reziduuri, provine din casele fiecaruia dintre noi. Noi, ca si firma colectare deseuri dorim sa va oferim doar cateva idei despre cum ati putea implementa un sistem de colectare eficient pentru deseurile periculoase ce se aduna in fiecare gospodarie. In acest caz vorbim de uleiul uzat de la cartofi prajiti, becurile si alte componente si aparatura electronica, dar si baterii. Acestea, ajunse in natura nu numai ca nu se pot dezintegra in mod natural, ci polueaza mediul inconjurator intr-o maniera extrem de grava si agresiva. Va putem spune ca un litru de ulei uzat aruncat intr-un lac plin cu pesti poate duce la moartea tuturor pestilor in doar cateva saptamani. Sau, bateriile aruncate in natura, odata cu timpul, genereaza substante toxice precum acizii sau clorurile acide care pot contamina arii vaste de pamant, ducand astfel la afectarea vegetatiei din zona.

Unde puteti gasi o firma colectare deseuri chiar in orasul dumneavoastra

Cel mai bine este fie sa apelati personal la o firma colectare deseuri periculoase, fie sa cautati centre unde puteti lasa uleiul uzat si produsele electrice si electronice. Va putem spune ca uleiul uzat poate fi lasat fara nici o problema la majoritatea statiilor de benzina, acestea avand rezervoare speciale pentru stocarea si transportul uleiului in conditii de maxima siguranta. Pentru deseurile electrice si electronice, va puteti adresa fie firmei ce asigura ridicarea gunoiului sau chiar si la un retailer de aparatura electronica. Acestia vor reusi sa va indrume fara nici o problema. De asemenea, puteti sa va interesati daca nu cumva chiar in orasul dumneavoastra nu exista o perioada a lunii in care se ofera transportul gratuit pentru toate deseurile electrice si electronice.

            Firma colectare deseuri B-Oil Recycle va asteapta pe siteul www.reciclare-uleuriuzate.ro cu gama completa de servicii destinate preluarii, transportului si depozitarii in conditii sigure a deseurilor periculoase. Intra in categoria celor care isi doresc un viitor mai frumos si mai curat pentru copii copiilor nostri. Recicleaza si dispenseaza-te in mod corect de ceea ce nu mai ai nevoie sau este uzat.

18/02/2014

Servicii de ecarisaj doar prin Alvi Serv

1b061a54c745fb757707ca0aff47bf8bUn mediu curat este esential pentru sanatatea umana, iar noi suntem responsabili pentru calitatea acestuia, mai ales astazi, cand poluarea a devenit o amenintare si o realitate tot mai prezenta. Poluarea mediului inconjurator reprezinta un subiect de actualitate, intens dezbatut, insa cu minimum de rezultate, dovada ca cei mai mari factori de poluare sunt ignoranta, nepasarea si lipsa unei educatii adecvate. Chiar si asa, exista totusi persoane responsabile, aflate in cautarea celor mai eficiente metode pentru mentinerea mediului inconjurator, curat. Din acesta categorie face parte si serviciul de ecarisaj, activitate de colectare si neutralizare a cadavrelor si subproduselor de origine animala, ce nu sunt destinate consumului uman.

Ce este poluarea?

Poluarea reprezinta contaminarea mediului inconjurator cu materiale care afecteaza sanatatea umana, calitatea vietii sau functia naturala a ecosistemelor. Altfel spus, poluarea este o consecinta a activitatii umane, fie ca este vorba de activitatea sociala ori economica. Principalele forme de poluare ale mediului sunt de natura biologica, chimica si fizica. Dintre toate acestea, o atentie deosebita o necesita poluarea biologica, cea mai veche si bine cunoscuta dintre formele de poluare, responsabila de raspandirea in mediul inconjurator a germenilor microbieni, producatori de boli. Cele mai des intalnite forme de poluare sunt: poluarea apei, poluarea solului si poluarea aerului. Poluarea solului este considerata ca o consecinta a unor obiceiuri neigienice sau practici necorespunzatoare, precum depozitarea la intamplare a reziduurilor rezultate din activitatea omului. Astfel, reziduurile pot fi clasificate in:

– reziduuri menajere

– reziduuri industriale

– reziduuri agro-zootehnice.

Ecarisajul- solutia eficienta pentru un mediu curat

Chiar daca multi sunt cei care si-au indreptat atentia asupra efectelor poluarii cu reziduuri menajere si industriale, nu trebuie neglijata nici poluarea agro-alimentara, pentru ca in procesul de crestere si de sacrificare al animalelor, se obtin numeroase reziduuri, ce isi pot lasa amprenta asupra sanatatii umane. Cu alte cuvinte, deseurile animaliere ce provin din ferme sau gospodarii pot ameninta calitatea mediului inconjurator si pot raspandi agenti patogeni, daca nu sunt administrate corect. Asadar, problemele referitoare la neutralizarea si distrugerea cadavrelor animaliere, prezinta o importanta deosebita. Motivul? Cadavrele animaliere constituie un suport nutritiv pentru inmultirea microorganismelor si a vectorilor de boli. Mai mult decat atat, resturile de origine animala, prin descompunere, emana produsi volatili cu miros dezagreabil. Ce este de facut? Pentru a elimina toti factorii de risc, ai nevoie de suportul unei firme specializata in ecarisaj.

Alvi Serv- Din grija pentru mediul inconjurator

Alvi Serv, companie ce se ocupa de colectarea, ambalarea, transportul si neutralizarea deseurilor, ofera intregul pachet de servicii incluse in activitatea de ecarisaj, atat clientilor din Arad, cat si celor din judetele Timis, Hunedoara sau Caras-Severin. Astfel, Alvi Serv iti sta la dispozitie cu toate etapele ce conduc la incinerarea cadavrelor de animale din ferme, gospodarii si spatii publice. In plus, activitatea de ecarisaj o desfasuram in conditii ce respecta mediul inconjurator, folosind metode ecologice de colectare si neutralizare, avand la baza tehnologii de ultima generatie in domeniu, dar si sprijinul echipei formate din profesionisti cu experienta, totul la tarife avantajoase.

Alvi Serv ofera solutii complete de ecarisaj ecologic si servicii profesionale, rapide si sigure privind managementul eficient al deseurilor periculoase si nepericuloase. Cele doua cai de neutralizare de deseuri pe care le utilizam sunt incinerarea si tocarea reziduurilor. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne pentru servicii de ecarisaj Arad.

15/01/2014

Protejeaza-ti sanatatea si mediul inconjurator prin neutralizarea deseurilor – EcologMed

our_offerIn ultimii ani, oamenii au realizat importanta unui mediu inconjurator curat si au inceput sa dezvolte metode cat mai inovatoare pentru reciclarea sau eliminarea deseurilor. Un mediu inconjurator mai curat nu inseamna doar un habitat natural restabilit pentru existenta florei si a faunei, ci si asigurarea unei stari bune de sanatate a oamenilor. Din nefericire, nu vom reusi niciodata sa utilizam absolut toate materialele in executia unui proiect sau sa reciclam toate resturile ramase; in acest scop, am gasit metode eficiente de neutralizare a deseurilor nereciclabile.

Din gama de deseuri nereciclabile fac parte si deseurile medicale; in cazul in care lucrezi in cadrul unui spital / unei clinici / unui cabinet medical in Timisoara si doresti sa elimini deseurile medicale printr-o metoda eficienta, care nu va avea efecte negative, iti recomandam sa apelezi la serviciile de neutralizare a deseurilor medicale oferite de firma EcologMed!

De ce este importanta neutralizarea deseurilor medicale?

Din nefericire, deseurile medicale fac parte din categoria deseurilor ce nu mai pot fi valorificate; mai mult decat atat, acestea au un impact negativ atat asupra mediului care ne inconjoara, cat si asupra sanatatii noastre. Existenta deseurilor medicale implica mai multe riscuri:

–         Deseurile infectioase (si nu numai) pot cauza aparitia unei game diverse de boli in zona in care au fost depozitate; unele persoane pot contacta boli infectioase nu doar prin atingerea deseurilor, ci pur si simplu din cauza ca intra in contact cu aerul contaminat.

–         Seringile si acele folosite sunt un pericol atat pentru copii, cat si pentru animale; acestia pot privi seringile ca pe simple jucarii si pot contacta numeroase boli in cazul in care se inteapa sau pur si simplu prin atingerea acului infectat.

–         Deseurile medicale au nevoie de o perioada foarte lunga de timp pentru a se degrada, aspect ce va conduce la afectarea mediului inconjurator.

EcologMed are ca scop distrugerea deseurilor medicale sau macar indepartarea efectelor chimice, pentru ca acestea sa nu mai reprezinte un pericol. Printre deseurile ce sunt neutralizate, se numara si:

–         Deseuri infectioase

–         Deseuri anatomo- patologice

–         Resturi de medicamente

–         Seruri

…si multe altele. Exista mai multe metode de neutralizare a deseurilor medicale, in functie de tipul acestora si de pericolul pe care il reprezinta:

–         Metoda sterilizarii termice – utilizata in special in cazul deseurilor periculoase sau infectioase, pentru a le transforma in materiale ne-periculoase ce urmeaza apoi a fi stocate in containere ecologice

–         Metoda incinerarii – cea mai cunoscuta si utilizata metoda de neutralizare a deseurilor; aceasta presupune arderea deseurilor (in special a celor anatomo-patologice), cenusa rezultata fiind sterila, nepericuloasa pentru sanatatea omului sau pentru mediul inconjurator. Mai mult decat atat, cenusa rezulata poate fi chiar utilizata ca material de constructie.

Contribuie si tu la o viata mai sanatoasa si la un mediu mai curat apeland la serviciile de neutralizare deseuri Timisoara EcologMed! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a solicita ajutorul nostru, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

S.C. EcologMed S.R.L., date de contact:

Nr. Tel : 0724 / 710 446

Adresa: Str. Sanandrei, Nr.3
Timisoara, Timis, RO
307375

Adresa de e-mail : contact@ecologmed.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

13/01/2014

Importanta colectarii deseurilor medicale – EcologMed

Banuiesc ca deja cunoasteti gradul de periculozitate pe care il prezinta deseurile medicale pentru sanatatea voastra si a celor din jur (cu atat mai mult daca sunteti cadre medicale), in cazul in care acestea nu sunt colectate in mod corespunzator. Societatea EcologMed protejeaza atat mediul inconjurator, cat si starea voastra de sanatate prin serviciile de colectare a deseurilor medicale pe care le pune la dispozitie in Timisoara. In functie de orarul cabinetelor in care va desfasurati activitatea, echipa companiei se va prezenta la sediul acestora de indata ce ne veti contacta, pentru a ridica deseurile infectioase direct de la fata locului, bineinteles in conformitate cu ordinul MS 219/2002 si respectand normativele aflate in vigoare in acest domeniu.

Indiferent de cantitatea deseurilor medicale care se doresc a fi colectate, echipa companiei promite eficienta si promptitudine in serviciile oferite. Pentru realizarea cu succes a acestei operatiuni de ridicare a resturilor medicale, punem la dispozitia cabinetelor medicale, in mod gratuit, recipienti speciali pentru deseurile infectioase, pentru deseurile intepatoare-taietoare, etc. De asemenea, colectivul care activeaza in cadrul firmei EcologMed este foarte bine instruit si utilizeaza echipament de protectie, asa cum este indicat.

Unitatile medicale carora ne adresam sunt: cabinete stomatologice, laboratoare de analize, laboratoare de tehnica dentara, clinici medicale, farmacii, unitati de depozitare a medicamentelor, centre de dializa, centre de plasament, etc.

Societatea EcologMed va ofera la preturi mai mult decat avantajoase, servicii complete in ceea ce priveste managementul deseurilor medicale: colectarea, transportul si neutralizarea acestora. Transportul se realizeaza pe rute avizate cu autoutilitarele din dotare, care au incorporat un sistem frigorific, trusa ADR si sunt autorizate in conformitate cu legislatia in vigoare, iar soferii care se ocupa de transport detin licenta ADR. Neutralizarea deseurilor infectioase se realizeaza prin sterilizare termica, iar cele anatomo-patologice se neutralizeaza prin incinerare.

Asadar, daca ai apelat la serviciile de colectare a deseurilor medicale in Timisoara, oferite de compania EcologMed, trebuie sa ai in vedere si celelalte doua servicii pentru a beneficia de pachetul complet ce asigura sanatatea mediului inconjurator si a oamenilor in general, sanatate despre care vorbeam la inceput. Conform normei tehnice din data 3.12.2012 privind gestionarea deseurilor provenite din activitati medicale, producatorii deseurilor respective sunt obligati sa previna aparitia lor sau sa reduca gradul de periculozitate al acestora; sa separe diferitele tipuri de deseuri in locul in care acestea sunt generate; sa trateze si sa elimine deseurile produse. Avand in vedere aceste obligatii stipulate in lege, nu trebuie decat sa luati legatura cu profesionistii companiei EcologMed din Timisoara, iar acestia va vor sprijini in fiecare dintre aceste operatiuni, ajutandu-va astfel nu doar sa va protejati sanatatea, ci sa protejati si mediul inconjurator.

Compania EcologMed a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a oferi cabinetelor medicale de pe raza municipiului si a judetului Timis, servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste gestionarea deseurilor. Suntem constienti de impactul negativ pe care l-ar avea acestea, de aceea serviciile de colectare, transport si neutralizare a deseurilor se realizeaza cu cea mai mare atentie de catre personalul competent si bine instruit al companiei EcologMed.

06/01/2014

Cami Comexim-Din grija pentru mediul inconjurator

Colectare-tabla-uHOM3Modificarile de peisaj, disconfortul vizual, poluarea aerului si poluarea apelor de suprafata sunt doar cateva dintre efectele deseurilor asupra mediului, tema indelung discutata de catre cei care pun pret pe tot ceea ce ne inconjoara. Cu toate acestea insa, fara determinare, situatia va fi din ce in ce mai alarmanta caci indiferenta fata de natura poate lasa urme greu de inlaturat. Chiar si asa, exista metode care pot stopa degradare mediului. Colectarea deseurilor reciclabile este o solutie pentru o lume mai curata dar si pentru o viata mai sanatoasa.

Materiile prime utilizate pentru fabricarea hartiei sunt: lemnul, celuloza si hartia veche. Hartia reciclata permite economisirea a aproximativ 25% din cantitatea de electricitate si a 90%  din cantitatea de apa, necesare pentru producerea a 1 kg de hartie alba. Mai mult decat atat, prin reciclarea deseurilor de hartie, este eliminat clorul toxic, necesar producerii hartiei albe. Pentru fabricarea unui kg de material PET se utilizeaza aproximativ 2 kg de petrol si totodata importante cantitati de energie. Din 10 pet-uti reciclate se poate fabrica un tricou sau un metru patrat de covor, din 20 de pet-uri de 2 l se poate obtine captusala pentru o jacheta de iarna, iar din 50 de pet-uri se poate face un pulover. Putini stiu ca, productia de plastic utilizeaza 8% din productia de petrol a globului. Prin reciclarea acestuia se reduce generarea de CO2 de 2,5 ori, iar reciclarea unei singure tone de plastic duce la economisirea de pana la 800 tone de petrol brut. Unde mai pui faptul ca descompunerea naturala a plasticului in mediul inconjurator necesita peste 500 de ani. Acestea sunt simple statistici si cifre care ascund in spatele lor adevaruri care constientizate pot ajuta natura si resursele sale. In fond, nu ne costa nimic sa incercam si mai apoi sa aplicam un stil de viata atent cu ceea ce ne inconjoara.

Reciclarea presupune separarea si colecatarea materialelor in vederea transformarii lor in produse utile noi. Spre exemplu hartia de ziar recuperata se foloseste la editarea de publicatii, izolatii de diferite tipuri sau produse de tip asternut in crescatoriile de animale. Mai mult, masele plastice reciclate, pot fi folosite pentru fibre de poliester, ideale pentru fabricarea jucariilor si in industria textila. Pe langa toate acestea, masele de plastic recuperate isi pot aduce aportul in industria auto sau pot fi folosite pentru fabricarea a noi ambalaje PET. Cu aceste argumente, inainte de a arunca gunoaiele intr-un mod neglijent si nepasator, gandeste-te cate lucruri se pot obtine din acestea, motiv pentru care trebuie sa acorzi mai multa atentie deseurilor, in general.

Cami Comexim are ca principal domeniu de activitate reciclarea hartiei, cartonului si nu in ultimul rand, a maselor plastice. Fie ca este vorba de folii, pet-uri, fier, tabla, cupru sau aluminiu, Cami Comexim este solutia pentru o lume mai curata, datorita serviciilor de reciclare pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Astfel, daca esti in cautarea unei firme care sa se ocupe de colectare deseuri reciclabile, in noi gasesti un partener puternic si responsabil. Cu o activitate de peste 21 de ani pe piata de profil, raspundem cu succes chiar si celor mai complexe solicitari de la colectarea deseurilor, transportul si manipularea acestora si pana la valorificarea lor. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Este timpul sa-ti pese.

05/01/2014

Avantajele statiilor de clorinare – Eco Avangard!

ee7dffce463c6206020ad7b17082312dCu toate ca 72% din suprafata Terrei este acoperita de apa, studiile realizate de cercetatorii in domeniu au dovedit ca doar 3% din apa existent este apa potabila. In cazul in care aceasta cifra te-a socat, iti aducem la cunostinta un alt fapt: din toata apa potabila existenta pe planeta noastra, mai putin de 1% ne este accesibila, restul fiind captiva in ghetari. Din nefericire, exista sansa ca apa potabila sa fie o sursa limitata; prin urmare, este de datoria noastra sa incercam sa avem cat mai multa grija de rezervele accesibile.

Una dintre solutiile la care putem apela in acest scop este tratarea apei. Prin urmare, astazi iti vom vorbi despre sisteme de tratare a apei potabile, dar si uzate, si anume : statiile de clorinare.

Avantajele utilizarii unei statii de clorinare

–         Protectia antibacteriana a retelei de conducte

–         Eficienta

–         Costuri de exploatare reduse

–         Obtinerea unei ape curate

–         Tratarea apei indiferent de debit, cu acelasi rezultat

–         Distrugrea bacteriilor din apa prin utilizarea hipocloritului de sodium

–         Metoda inovatoare, fiind reprezentata atat prin sisteme automate, cat si sisteme semi-automate

In cazul in care ai nevoie de statii de clorinare, una dintre firmele care iti poate oferi astfel de echipamente este Eco Avangard. Compania noastra iti pune la dispozitie doua tipuri de statii de clorinare, pentru ca tu sa poti alege modelul potrivit necesitatilor tale:

Statii de clorinare cu hipoclorit de sodium

Injectarea solutiei ce asigura protectie antibactriana se va realiza in functie de debitul apei, cu ajutorul unei pompe dozatoare. Cantitatea de substanta injectata va depinde de cantitatea de apa ce trebuie tratata. Un astfel de sistem are ca si componente:

–         Debitmetru cu scopul de a emite impulsuri

–         Pompa dozatoare

–         Furtun aflat sub presiune pentru refulare

–         Lance de aspiratie

–         Furtun pentru absortie

–         Furtun pentru amorsare

–         Sorb si sensor de nivel flotor

–         Valva de injective

–         Recipient pentru stocarea substantei

Statii de clorinare automate cu masurarea concentratiei de clor in apa

Aceasta metoda este una cu adevarat inovatoare, dozarea solutiei fiind realizata in functie de informatiile transmise de catre senzorii de masurare a clorului rezidual. Sistemul are aceleasi componente ca si statia de clorinare prezentata mai sus, insa i-au fost adaugate si unele noi, precum:

–         Panou din PVC

–         Controller

–         Celula masurare clor

–         Display digital, optiuni programare profesionala

–         Sensor de nivel cu scop de protectie al pompei

Compania Eco Avangard iti pune la dispozitie o gama vasta de echipamente si produse pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Pe langa statiile de clorinare apa, compania noastra iti pune la dispozitie si produse ca: rezervoare metalice, rezervoare din polietilena, filtre automate, statii dedurizare, statii de tratare a apei atat cu sursa de suprafata, cat si cu sursa subterana, sterilizatoare UV, statii de epurare industriala, pompe submersibile si multe altele.

Alege statiile de clorinare Eco Avangard pentru un proces cat mai eficient de tratare a apei! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele puse la dispozitie de firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Eco Avangard, date de contact :

Telefon:                                          

0318005442
0731480670
0749817575

Fax:

0350819732

E-mail:

office@ecoavangard.ro
info@ecoavangard.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

14/10/2013

EKO LINEA – pentru performanta afacerii tale

Esti in cautarea unor prese profesionale, unicamerale cu capacitate mica, medie, mare sau multicamerale? Sau vrei o presa orizontala pentru compactat butoaie sau cu legare automata tip canal? Iti trebuie un prescontainer sau iti doresti o presa de brichetat ? Nu stii de unde sa iei statii de sortare si de transfer deseuri ? Ori vrei echipamente speciale sau echipamente second-hand pentru tine si afacerea ta ? Le gasesti pe toate la cele mai bune preturi in oferta firmei Eko Linea din Bucuresti!eko

Cu sapte ani de experienta in domeniu, compania Eko Linea este un nume recunoscut pe piata importului si distributiei de utilaje si de echipamente pentru gestionarea deseurilor solide uscate sau umede. Si tot in oferta firma Eko Linea vei gasi si diverse echipamente in domeniul compactarii, macinarii, transferului, sortarii si reciclarii la preturi fara concurenta. Toate produsele si echipamentele comercializate de compania bucuresteana sunt produse in Uniunea Europeana, calitatea acestora fiind recunoscuta in domeniu.  Firma este reprezentantul in Romania a unor companii de renume, dintre acestea mentionand doar MBT GMBH, Strautmann Umweltehnik GMBH, Imabe Iberica SA, Abba Pressen GMBH, BLIK.

Specialistii Eko Linea sunt mereu gata sa iti sara in ajutor, oferindu-ti servicii profesionale de  intretinere  si  depanare,  post  vinzare, in baza unui contract de prestari servicii, dar si asistenta tehnica la montaj si punere in functiune si pentru activitatea de mentenanta.

Un loc aparte in oferta pe care compania Eko Linea o are pentru toti partenerii sai este ocupat de presele pentru balotat deseuri, firma comercializand diverse modele :

  • Presa de balotat verticala unicamerala EK 700 Mini si EK 700 Extra
  • Presa de balotat verticala Strautmann EK 1107
  • Presa de balotat EK 1109

Presa de balotat EK 1109 comercializata de firma Eko Linea are urmatoarele caracteristici : forta de presare 30 de tone, motor kW/V/Hz 4/380/50, timp de comprimare de 25 de secunde, dimensiunile balotului de 1130x900x1200 mm, fereastra de alimentare de 1150×600 mm, greutatea balotului de pana la 350 de kilograme, patru legaturi, iar greutatea presei 1500 de kilograme.

Tot in oferta Eko Linea gasesti si presa de balotat verticala Strautmann EK 1107, care se remarca prin : forta de presare 22 T, motor kW/V/Hz 4/380/50, timpul de comprimare de 34 de secunde, fereastra de alimentare de 1150×600 mm, dimensiunile camerei de presare 113x70x137 de centimetri, dimensiunile balotului de 113x70x120 de centimetri, greutatea balotului de pana la 225 de kilograme, patru legaturi si greutatea presei de 1500 de kilograme.

Daca ai o afacere in domeniul deseurilor si vrei ca lucrurile sa mearga ca pe roate tot timpul, iti alegi colaboratorul cel mai bun de care ai nevoie, care iti poate oferi produsele ideale la cele mai bune preturi.  De ce sa nu profiti acum si sa nu alegi presele de balotat deseuri la preturi fara concurenta? Produsele sunt rezistente, fiabile si au o mare durata de viata !

Usor de folosit si de intretinut, presele de balotat deseuri Eko Linea sunt cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti eficienta si performanta in domeniul reciclarii deseurilor !eko1

Contact :

Oras : Bucuresti

Adresa : Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28, sector 1

Telefon:  021 668 4128021 668 4128

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

26/02/2013

Terra Mediu – sosele curate iarna !

Iarna, soferii se confrunta cu o mare problema pe sosele, mai ales daca vorbim de cele romanesti. Ma refer la acea depunere de zapada pe carosabil care, in cazuri nefericite, este cauza principala de accidentele rutiere. Nu vreau sa generalizez cum ca in toata Romania ar fi sosele de acest tip pe timpul iernii, dar trebuie sa recunoastem ca unele zone sunt foarte afectate de aceasta problema. Soferii cunosc ca un strat de zapada pe partea carosabila inseamna o manevrabilitate scazuta si nu foarte precisa a autoturismului.

Avem o problema. S826_mice cauta o rezolvare in continuare.

Vestea buna este ca exista o rezolvare pentru aceasta problema. Aceasta solutie a problemei se numeste Terra Mediu. Infiintata in 2006, firma Terra Mediu cu judetul in Slatina este recunoscuta la nivel national ca un importator si producator de solutii profesionale ecologice pentru protectia mediului dar si ca prestator specializat in serviciile aferente acestor domenii.

Dintre produsele Terra Mediu amintim doar cateva: sistemele anti-alunecare, materialele absorbante pentru hidrocarburi, detergenti ecologici etc.

Firma Terra Mediu are si solutia la problema de mai sus. Aceste produse ecologice de iarna au ca scop topirea ghetii sau impiedicarea depunerii acesteia. Firma Terra Mediu comercializeaza si dispozitive cu ajutorul carora se pot imprastia aceste solutii.

Pentru topirea zapezii si a ghetii, firma din Slatina comercializeaza 6 produse de inalta calitate ce vin ca alternativa pentru produsele clasice ce afecteaza mediul (nisipul, sarea).

  1. Produs ecologic Ice Bear 50. Aplicarea unui strat duce la cresterea aderentei. Este un produs mineral, de origine vulcanica. Densitate 360 g/l. Se poate aplica pentru topireaza zapezii pe paviamente, strazi, rampe cu o inclinatie nu mai mare de 45 de grade, la intrarile in institutii, birouri sau companii. Datorita solubilitatii in apa nu va afecta canalizarile. Necontinand acid uric nu va afecta vegetatia. Actioneaza pana la temperaturi de -15 grade Celsius si poate acoperi o suprafata cuprinsa intre 1200 si 1800 metri patrati.
  2. Produs ecologic Ice Breaker 10. Isi pastreaza capacitatea de impiedicare a depunerii unui strat nou de gheata timp de 3 zile, cu conditia sa nu ninga. Consumul specific depinde de diferiti factori precum temperatura sau grosimea stratului de gheata sau zapada. Se recomanda o aplicare de 20g/ metru patrat. Fiind un produs lichid solubil in apa, nu va afecta sistemele de canalizare.815_mic
  3. Produs ecologic Ice & Dust away. Acest produs fluid este foarte usor de manipulat cu instrumente de stropire (pompe sau alte dispozitive). Acest produs se utilizeaza nedizolvat pe suprafetele alunecoase, inainte de caderile de zapada sau gheata. Indiferent de vreme va ramane activ 24 de ore de la momentul in care se aplica.
  4. Produs ecologic Ice Breaker 25. Este un produs granulat ce tine loc solutiilor clasice precum nisipul sau sarea, dar fiind mult mai prietenos cu mediul inconjurator.
  5. Produs ecologic Ice Bear Plus 50.
  6. Produs ecologic Ice Bear 80.

Firma Terra Mediu ofera solutii eficiente si prietenoase mediului inconjurator. Calitatea si seriozitatea sunt puncte forte ale firmei. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele ecologice pentru iarna nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii firmei Terra Mediu. Numai impreuna cu dumnealor veti gasi solutiile perfecte pentru problemele dumneavoastra !