Cele mai bune servicii de expertiza contabila cu Prest Expert!

Expertiza-contabila-CraiovaDoriti o expertiza contabila care sa va vina in ajutor in ceea ce priveste cercetarea situatiei economice a societatii dumneavoastra, a concordantei dintre documentele primare de evidenta contabila si realitate, utilizate in materie civila, penala sau comerciala? Atunci este momentul sa apelati la compania Prest Expert, care isi are sediul in Craiova. Aceasta va ofera cele mai eficiente solutii in domeniul financiar, contabil si in domeniul politicilor manageriale.

Prin expertul contabil Elena Bojan, firma va pune la dispozitie cele mai bune servicii de expertiza contabila din Craiova. Aceasta expertiza este efectuata cu scopul de a stabili si lamuri problemele cu caracter economic si financiar indicate de instanta, si are competenta de examinare a documentelor si evidentelor tehnic-operative si contabile. Spre deosebire de controlul financiar, dispus de organele de conducere pentru a cunoaste problemele dezvoltarii economice, o activitate cu caracter permanent, expertiza contabila este o activitate ocazionala, ce are loc numai cand se dispune de instanta si poate confirma sau infirma constatarile controlului cu privire la pagube, abateri, deficiente, lipsuri etc. Expertiza contabila este o activitate depusa de un personal autorizat de lege pentru constituirea realitatii unei operatii de natura economica si/sau financiara, pe baza cercetarii documentelor, datelor si informatiilor de contabilitate.

Un expert contabil precum Elena Bojan va poate furniza o informatie contabila importanta atat pentru toate entitatile ce au legatura cu societatea din interior, cat si pentru cele din exterior, cum ar fi organele de control ale statului, care activeaza in domeniul judiciar, financiar si economic. Tocmai din aceasta cauza,  interpretarea trebuie realizata in cel mai precis mod posibil, luand in calcul fiecare document justificativ, registru sau cont. Prin aceasta analiza contabila complexa, se pot identifica:

– diversele cauze ce stau la baza problemelor contabile aparute;

– se pot pune verdictele corecte in situatii de procese sau contestatii si eventuale sedinte in instanta;

– sunt produse informatii pretioase referitoare la pozitia societatii pe piata.

Dupa destinatia sa, expertiza contabila furnizata de societate Prest Expert poate fi:

– judiciara – solicitata de anumite organe pentru solutionarea cauzelor aflate in stare de ancheta, cercetare, judecata (exemplu: politia, parchetul, tribunalul);

– extrajudiciara – solicitata de persoana fizica sau persoana judiciara interesata fara sa existe un dosar de ancheta, cercetare sau judecata.

Obiectul expertizei contabile il formeaza dosarele de ancheta, cercetare sau judecata, iar obiectivele expertizei contabile sunt stabilite sub forma unor intrebari de catre organul de urmarire penala sau instanta, la cererea partilor sau din oficiu, la care trebuie sa raspunda expertul.

Pe langa expertiza contabila, compania Prest Expert mai ofera si alte servicii, extrem de utile in domeniul afacerilor, printre care: evaluare economica (individualizarea bunului, a oricarui activ sau societate si situatia acestora in raport cu piata), audit financiar (intocmirea de rapoarte de audit anuale in conformitate cu Standardele Internationale de Audit), contabilitate (evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor), plan de afaceri (util nu numai finantatorilor externi, ci si proprietarilor firmei ), consultanta fiscala (privind impozitul pe profit, servicii complete de contabilitate), mediere (o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate), consultanta financiara, consultanta manageriala, cenzor si raport economic.

Date de contact:

Craiova, Str. M. Kogalniceanu, bl.97, sc. E, ap. 10

Tel: 0351.416.080; 0251.419.310

Fax: 0351.416.081

Mobil: 0723.323.969; 0748.372.771

E-mail: prestexpert@rdscv.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.