Protectia mediului Okapis
18/01/2013

Protectia mediului realizata de profesionisti

Omul a intervenit in schimbarea mediului din dorinta de a-si satisface nevoile. Sub impactul dezvoltarii tehnico-stiintifice, mediul natural a suferit pagube semnificative. Fiind confruntati direct cu repercursiunile dezechilibrului ecologic, oamenii au inceput sa fie constienti ca degradarea mediului afecteaza multe aspecte ale existentei umane.

Resursele naturale sunt limitate, iar conservarea si refolosirea celor existente este mai mult decat o buna politica civica; este exact ceea ce trebuie facut.

Protejarea mediului incoProtectia mediului Okapisnjurator depinde doar de noi. Sticla, hartia si plasticul se pot astazi recicla cu succes, calatoriile cu bicicleta sunt mai sanatoase decat cele cu masina, iar folosirea transportului in comun reduce poluarea in marile orase. Prin transformarea reziduurilor in resurse utilizabile, reciclarea ofera o modalitate eficienta de administrare a acestora, reducand poluarea si conservand energia.

Societatea de astazi este mereu in cautarea solutiilor pentru protejarea  mediului. Atentia acordata mediului inconjurator si gandirea societatii pe termen lung sunt esentiale pentru dezvoltarea durabila.

Okapis este o firma de consultanta de mediu, specializata in oferirea solutiilor complete pentru protectia mediului.  Grija fata de cadrul natural reprezinta o conditie a existentei si o responsabilitate primordiala.

Okapis aduce un plus de profesionalism serviciilor deja existente pe piata, prin intelegerea nevoilor clientilor, avand experienta in productie si in consultanta.

Compania are peste 7 ani de activitate si un portofoliu de peste 100 de clienti multumiti. Articolul 6 al Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.195 din 2005  spune ca:  “Protectia mediului constituie obligatia si responsabilitatea autoritatiilor administratiei publice centrale si locale, precum si a tuturor persoanelor fizice si juridice”. Deoarece mediul nu se poate apara singur si se regenereaza foarte greu, sanctiunile privind nerespectarea legislatiei in domeniu sunt foarte mari, relevanta fiind  legea 211/2011. Companiile au nevoie de persoane desemnate in scopul gestiunii deseurilor, pentru a respecta legislatia privind protectia mediului intr-un mod profesionist, si a evita in acest fel primirea de sanctiuni din partea autoritatilor de mediu.

Okapis ajuta companiile sa raspunda cerintelor legale in domeniul mediului printr-un proces de analiza a situatiilor si prin optiuni de evaluare, oferind suport de decizie si de implementare.

Folii termocontractabile Practic solution
17/01/2013

Metode de ambalat

Abundenta de produse de pe piata in zilele noastre este si consecinta tendintei de a utiliza diverse metode de ambalare care sa incante ochiul consumatorului. De la inventatorul plasticului si pana in zilele noastre formele de ambalare in folii s-au diversificat foarte mult.

Folii termocontractabile Practic solutionFoliile termocontractibile sunt folosite cu succes in diverse aplicatii pentru ambalarea individuala sau grupata a unor produse. Succesul lor se datoreaza luciului si transparentei, precum si ariei mari de produse care pot fi ambalate in aceste folii termocontractibile. Sunt folosite pe scara larga atat la produsele nealimentare, cat si la cele alimentare. Studiile de piata arata ca vanzarile produselor invelite in folie termocontractibila sunt mai mari decat a celorlalte, ambalate in mod clasic.

Usor manevrabila, folia contractibila este utila atat pentru ambalarea individuala a produselor usoare precum ceaiul, dar si la ambalarea grupata precum baxurile. Forma transparenta si lucioasa protejeaza produsul si ii pune in valoare aspectul.

Practic Solutions din Bucuresti are o gama diversa de folii termocontractibile. Acestea sunt puse la dispozitia clientilor in forma de film sau pliate. Foliile termocontractibile de la Practic Solutions au diferite dimensiuni si constituie o solutie ideala pentru ambalarea produselor alimentare si a celor industriale.

Foliile termocontractibile au un grad mare de contractie si sunt folosite in mod special pentru produsele congelate. Cele cu un grad de contractie controlat isi gasesc utilitatea in functie de dorinta clientilor si a produselor pe care vor sa le ambaleze cu acest gen de folii.