VHS to DVD
25/03/2013

Techno Group – transfera-ti amintirile de pe VHS pe DVD !

Prima caVHS to DVDseta video a fost introdusa pe piata de colosul Sony, in anul 1969. Pe un astfel de dispozitiv se puteau stoca inregistrari video, putand fi redate cu ajutorul unor dispozitive speciale pe ecranul televizoarelor sau pe ecranele cinematografelor. Acesta a fost un pas important in dezvoltarea cinematografiei si in domeniul inregistrarii video.  Primul video a fost dezvoltat in anul 1951, acesta captand imaginile direct de la casetele video si apoi transformand informatia de pe banda acestora in impulsuri electrice ce se transmiteau pe ecrane si transformate in imagini vizuale.

Intre anii 1970 si 1980 se poarta un adevarat “razboi rece” intre colosii dezvoltatori de casete video, Sony venind cu al sau VCR (Video Casette Recorder), iar in partea cealalta regasindu-se firma JVC ce propunea formatul VHS (Video Home System). Macar dupa sonoritatea numelor, va dati seama ca absolutul castigator al “razboiului” a fost firma JVC, cu al sau VHS.

Aceasta firma a revolutionat la momentul respectiv aceasta piata a inregistrarilor si redarilor video.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut noi mijloace de stocare a informatiei, de orice natura, implicit a imaginii video. Compact Disk-ul este urmatorul dispozitiv de stocare al informatiei, fiind realizat pe la inceputul anilor 1980.

In anii 1990 apar primele medii de stocare destinate informatiei video, care purtau numele de DVD-uri (prescurtarea de la Digital Video Disk). Acest mediu de stocare este urmasul CD-ului si are o capacitate de depozitare a informatiei de 7 ori mai mare decat a CD-ului si foloseste un mod diferit de scriere a informatiei, in comparatie cuacesta. Acest mediu de stocare are o capacitate de 4.7 GB.

Firma sibiana Techno Group, infiintata in anul 2008, ofera o gama completa de servicii fotografice, video si sonorizari de cea mai buna calitate. Firma sibiana presteaza si serviciul de transfer informatii video de pe vechile casete pe noile formate digitale DVD.

Daca aveti amintiri pretioase stocate sub forma casetelor video, firma sibiana vine in ajutorul dumneavoastra putand transfera aceste amintiri de pe suport invechit reprezentat de caseta video pe un suport nou si in voga reprezentat de DVD.

Casetele video au ajuns demult la sfarsitul gloriei si odata cu trecerea in era digitala este foarte important ca amintirile dumneavoastra foarte pretioase inregistrate pe casetele video sa fie pastrate in continuare. Aici apar profesionistii firmei Techno Group, care, prin profesionalism si seriozitate, vor transfera informatia video de pe formate VHS, 8MM, DV, Digital 8 sau HI 8 pe formatul modern reprezentat de DVD-uri.

Transferul informatiei video pe DVD ofera foarte multe avantaje. Dintre acestea se evidentiaza urmatoarele:

  • Calitatea imaginii va fi cu mult superioara fata de cea redata de casetele video, iar DVD-urile se bucura de o durata de viata mai lunga decat vechile VHS-uri;VHS to DVD
  • In functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, firma Techno Group poate imparti video-inregistrarea pe capitole si subcapitole, aceasta fiind apoi usor de accesat cu ajutorul unui singur click;
  • DVD-ul ocupa un spatiu foarte mic de depozitare, iar multiplicarea lor se poate face foarte rapid si sigur;
  • Video-inregistrarile de pe DVD pot fi vizionate atat de pe DVD-Playere cat si de pe calculatorul dumneavoastra prin intermediul unitatii optice CD/DVD-ROM.

Serviciile oferite de firma sibiana Techno Group sunt de foarte buna calitate si sunt realizate de profesionisti din domeniul foto/video, astfel ca fiecare client va avea garantia calitatii produselor.

Puteti citi un articol interesant despre aracet accesand link-ul urmator http://www.articole-zoombiz.ro/?p=1704 .

serviciifoto
23/02/2013

Esential Studio – servicii fotografice profesionale

Evenimente din viata dumnserviciifotoeavoastra precum nunta, botezul sau aniversari ale zilelor de nastere sunt menite sa fie placute, sa fie pline de dragoste si nu in ultimul rand, sa ramana intiparite in inimile dumneavoastra ca amintiri deosebit de frumoase. Pentru ca dumneavoastra sa aveti amintiri dintre cele mai clare, ar fi ideal sa cereti ajutorul unor echipe profesioniste ce vor imortaliza si inregistra astfel de evenimente. Aici ma refer la echipe bine pregatite, cu studii in domeniu si cu aparatura pentru fotografiere si videoinregistrare de ultima generatie.

Firma Esential Studio are in componenta sa o astfel de echipa tanara si dinamica ce va imortaliza cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra, oferindu-va profesionalism, seriozitate si imagini de inalta calitate.

Esential Studio va sari in ajutorul dumneavoastra oferindu-va operatori cu studii de specialitate in domeniu. Aparatura folosita de acestia este de ultima generatie, reusind sa ofere o calitate ireprosabila a serviciilor fotografice prestate.

Fotografiile si inregistrarile sunt in prealabil prelucrate de specialisti in studioul firmei, dumneavoastra intrand in posesia produselor intr-o perioada foarte scurta de timp.

Echipa Esential Studio este formata din oameni pasionati de ceea ce fac, ce vor surprinde pentru dumneavoastra momente ce reflecta realitatea exact asa cum este ea. Datorita devotamentului si credintei in oameni si iubirea dintre ei, acesti profesionisti vor imortaliza pentru clientii lor aceste momente intr-un stil propriu, dar se pot si adapta in functie de exigentele fiecarui client.

Produsele fotografice de inalta calitate ale profesionistilor firmei Esential Studio se datoreaza in totalitate muncii facute din placere. Aceasta pasiune imortalizeaza momentele exact asa cum sunt ele. Nimic nu este mai pur decat o fotografie unde se simt realitatea si emotiile ce apar intre persoanele din cadrul fotografiei.

Pe parcursul timpului, echipa si-a dezvoltat stilul fotografic, dar si aparatura pe care acestia o folosesc, reusind in prezent sa ofere o imagine foarte clara a realitatii si sensibilitatii momentului si sa va faca pe dumneavoastra sa aratati bine exact asa cum sunteti.

Profesionalismul, promptitudinea si pasiunea de care da dovada echipa ce presteaza acest serviciu de fotografiere recomanda firma Esential Studio ca fiind partenerul de incredere de care aveti nevoie!