credit ifn
17/02/2017

Credit Ifn de la Concordia Capital

credit ifn

In momentul cand se ajunge intr-o situatie mai problematica in cazul unei persoane , astfel incat sa  aiba restante la anumite creditele bancare, cand este inscrisa la Biroul de Credite,  in baza de date, nu prea mai are multe optiuni la dispozitie prin intermediul carei sa poata face rost de bani intr-un mod cat se poate de rapid.

In astfel de cazuri, putea  lua decizia sa amanetam sau sa vindem o parte din biectele ce le detinem in casa,  insa mai avem si varianta sa ne indreptam atentia spre  anumite institutii financiare nebancare ca sa facem rost de un imprumut, cum ar fi cel de tipul unui credit IFN.

De multe ori astfel de institutii nu detin capacitatea de verificare a  datelor pe care le avem inscrise in Biroul de Credite, cu exceptia cazurilor ce implica imprumuturi care sunt extrem de mari, astfel incat clientii pot sa aiba sanse destul de mari sa nu fie refuzati.

Inclusiv in acele cazuri in care este luata decizia de a fi facute acese tipuri de verificari, se ia o decizie finala tinand cont si de fapta care a fost generatoare a inscrierii la Biroul de Credite.

De exemplu, atunci cand un anume client ce a fost verificat si s-a descoperit ca nu a avut posibilitatea dea  plati rata ce o avea asta din cauza faptului ca o perioada au fost plecati in afara tarii si  in acest fel a ajuns ca si o consecinta directa sa fie etichetat ca fiind printre cei care sunt rau platnici, exista si posibilitatea ca lucrul acesta sa se inteleaga de institutia bancara de felul acesta l si clientul sa mai poata sa mai beneficieze si in continuare de posibilitatea acordarii oricarui tip de  imprumut bancar, faptul acesta  fiind datorat politicii pe care aceste institutii bancare pot sa o practicesi nu este restrictiva pentru acordarea tipului acesta de credite.

Motivatia este in mod clar un factor decisiv si  datorita acestui lucru de retinut este faptul ca trebuie ca intotdeauna sa fim atenti la care este  motivul ce se  ofera in momentul cand formulam o astfel de cerere.

In afara de acest lucru, e nevoie sa mai luam in considerare incluisv posibilitatea sa nu avem capacitatea sa returnam banii si  in felul acesta este important sa mai stim ca avem sanse sa mai obtinem astfel de imprumut intr-un viitor apropiat insa avceste sanse vor scadea in mod semnificativ.

E nevoie si sa ne gandim  la faptul ca de regula IFN-urile nu au avut posibilitatea sa mai ofere  timp de ramburs care sa fie unul mai mic decat acela care este acordat de catre  banci si in acelasi timp e de retinut ca si dobanda posibilitatea sa se ajunga  si la circa  90%, in acest fel ajungand la  crestere a sumei care trebuie in final sa fie returnata.

In acel moment in care clientul are posibilitatea sa achite intr-un timp util ratele pentru creditul IFN poate exista si posibilitatea de a fi refinantat acest credit iar in  felul acesta  sa fie obtinuta o dobanda  cat mai mica precum si o anumita serie de beneficii in sensul acesta.

Pentru si mai multe detalii in  privinta unui credit IFN, orice client poate sa acceseze site-uri cum ar fi si www.concordiacapital.ro .

V-ati pierdut orice urma de incredere? Angajati detectivi particulari profesionisti apeland la compania DetExpert

04/01/2017

De cele mai multe ori, oamenii ne inseala asteptarile. Poate ca noi avem asteptari prea mari, poate ca suntem prea exigenti, poate ca ne dorim sa fim tratati cu acelasi respect cu care tratam si noi, la randul nostru, pe cei din familie, anturaj, pe asociati si angajati, insa nu se intampla acest lucru. Cand simtim ca ceva nu este in regula, cand simtim ca ai nostri copii au luat-o pe drumuri gresite, cu anturaje dubioase, cand partenerul de viata se comporta ciudat, cand suntem implicati intr-un proces si nu avem probe, cand partenerul de afaceri “ne trage pe sfoara” iar angajatii nu mai prezinta credibilitate, la cine apelam? Nu pierdem ore in sir si nu investim in aparatura performanta si foarte scumpa incercand sa prindem pe cei dragi noua “cu mata-n sac”, ci pur si simplu angajam niste detectivi particulari care sa verifice loialitatea si buna credinta a acestora. Compania DetExpert va ajuta sa va rezolvati repede si bine toate nelamuririle!

Cand, cum, si unde actioneaza detectivii particulari ai companiei DetExpert?

De cele mai multe ori, detectivii particulari pot reprezenta solutia salvatoare in unele situatii ce par fara scapare. Spre exemplu, simtim ca partenerul de cuplu ne inseala, dar nu avem nicio proba concreta. Ce facem in acest caz? Actionam discret! Detectivii particulari ai companiei DetExpert lucreaza in timp real, realizeaza filaje la orice ora din zi si din noapte, indeosebi in judetele din Transilvania (municipii Sibiu, Brasov, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Deva, Arad), dar lucreaza si la nivel national si international.

Cum lucreaza detectivii particulari? Cu metode specifice, discrete, aparatura performanta si mult spirit de observatie. De ce ar trebui sa apelam la aceste persoane? Pentru ca detectivii particulari sunt aceia care ne pot oferi probe concrete si imagini surprinse la fata locului, precum si convorbiri inregistrate. In acest fel, beneficiati de profesionalism, discretie, confidentialitate si seriozitate. Orice angajament este respectat cu mare strictete iar dvs. veti fi multumit la final, indiferent de rezultate, si anume daca banuielile vi se adeveresc sau nu!

Detectivii particulari DetExpert folosesc tehnica si aparatura de ultima generatie

Sunteti plecat de acasa mai mult timp si nu stiti ce se intampla in familie cat timp lipsiti si cine va calca pragul? Doriti sa va verificati angajatii sau colaboratorii? Sunteti convins ca aveti nevoie de o mana de ajutor pentru a vedea exact in ce anturaj este implicat copilul dvs. pentru a incepe sa luati masuri? Partenerul de afaceri nu mai pare atat de corect? Apelati la detectivi particulari profesionisti care, de 14 ani isi exercita meseria cu multa seriozitate pe intreg teritoriul Romaniei!

servicii design interior
11/11/2016

Executia unor servicii design interior de calitate

servicii design interior

Suntem obisnuiti sa ne asumam design-ul interior al propriei case, ca pe ceva subinteles. Am visat multi ani la o culoare, la anumite forme, la anumite decoratiuni. Uitam insa ca totul se transforma, din pacate nu numai in sens evolutiv, dar nu stim ca exista servicii design interior. Ramanem de aceea ancorati in vechile gusturi, fara a observa ca tehnologia a evoluat cu adevarat si ne ofera solutii practice, fiabile si in ritm cu viata actuala. Apoi uitam ca si noi am evoluat spre maturitate si aflam cu surprindere ca posterele cu cantaretii rock nu mai sunt la moda, iar stilul rustic autentic romanesc a fost distrus de interventia manufacturilor din zona asiatica. Asa se face ca nu vrem sa intelegem in ruptul capului ca daca nu mai purtam haine si pantofi demodati de acum 5 ani, nici mobila stil anii 80 nu mai are ce cauta in casele noastre, decat daca piesele au fost evaluate de anumite persoane care si-au dedicat ani din viata pentru a studia formele, culorile, istoria artei si…bunul gust.

Servicii design interior facute ca la carte

Sa incepem sa ne adaptam si cu ideea ca asa cum urmam sfatul unui hair-stylist, visam la un consilier de imagine, am vrea sa avem make-up nostru si sa fim marca unui designer de moda, este bine, este chiar imperios indicat sa cerem si sa urmam indicatiile unei firme care ofera servicii design interior. Este timpul ca firme precum Fine Design Studio sa fie pretuite si chemate pentru consiliere.

Dar ce beneficiu am putea avea de pe urma unor servicii design interior, va intrebati desigur. Cum sa va raspund? In cateva cuvinte sau in 200 de cuvinte, ca mai sus? Sa incercam varianta scurta. Designerii unei firme de servicii de design interior precum Fine Design Studio ne pot transforma un banal apartament de bloc intr-o mica bijuterie de locuinta asa cum zarim prin reviste. In prezent piata romaneasca are de toate, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Este nevoie de experienta, simt al culorii, ceva stiinta a imbinarii formelor si locuinta poate fi gata cu ce putem cumpara din stoc sau la comanda din magazinele de amenjari interioare. Prin urmare putem apela la servicii design interior pentru a avea parte de o consiliere de specialitate, de un proiect de amenajare interioara, de un sfat, de o executie profesionista, de o instalare facuta ca la carte. Totul este sa intrebam, sa cautam servicii design interior si sa apelam la firme precum Fine Design Studio care este la curent cu toate noutatile in materie de amenajari moderne si profesionale.

Forme, culori si stiluri diferite in materie de design interior

Va aud cum murmurati ca designerii nu pot gandi cu mintea si gusturile voastre, dar cu siguranta va pot intelege personalitatea atunci cand veti discuta cu oameni educati in mijlocul formelor si a culorilor si care zilnic sunt expusi unor astfel de provocari unice, singulare, fara alt numitor comun decat dorinta celor care le cer sfatul pe servicii design interior de a iesi cat mai frumos si ca in revista.

Contactati echipa Fine Design Studio care dupa un studiu amanuntit, va vor oferi o consultanta de servicii design interior, in baza unor cunostinte de specialitate in domeniu.

majorare capital
06/10/2016

Majorare capital de la ExpertAdvisor

majorare capital

Majorarea capitalului social se poate face inclusiv prin încorporarea rezervelor.
Rezervele sunt anumite sume de bani care sunt prelevate direct din profitul societăţii care au destinaţiile ce sunt prevăzute de lege.

Tipuri rezerve

Rezervele pot fi de trei categorii: cele legale, cele statutare şi cele facultative.

 • rezervele legale sunt considerate a fi obligatorii la societăţile pe acţiuni şi la societăţiile care au răspundere limitată constituindu-se prin preluarea din cadrul profitul pe care-l are societatii în fiecare an a macar 5% până cand fondul atinge cel putin a cincea parte din capital conform prevederile mentionate in Legea nr. 31/1990.
 • rezervele statutare pot fi constituie în condiţiile care sunt prevăzute conform actului constitutiv şi au destinaţia care e stabilită de asociaţi;
 • rezervele facultative sunt constituite şi au o destinaţie dată de catre Adunarea Generală a Asociaţilor.

Potrivit legii, noile acţiuni emise de catre societati pentru a se mări capitalului social se pot elibera prin încorporarea rezervelor, exceptand rezervele legale.
Astfel, rezultă că dintre aceste trei mari categorii de rezerve pe care le au societăţile, numai cele facultative şi cele statutare pot sa se constituie in resurse pentru a majora capitalul social.
Mărirea capitalului facuta prin încorporarea de rezerve se face prin operaţiuni contabile ce presupune virarea unei sume din contul de rezerve în contul aferent capitalului social, acesta fiind cont de pasiv, actiune ce are ca si consecinţa scăderea rezervelor şi creşterea in mod corespunzător a capitalului social. Deoarece provin din profitul societăţii, aceste acţiuni ce sunt emise în schimbul rezervelor o sa fie distribuite in mod gratuit, asociaţilor.
Specialistii mentioneaza conform art. 210 alin. 3 din Legea cu nr. 31/1990, ca în rezervele unei societăţii pot sa fie incluse si diferenţele favorabile care sunt rezultate din evaluarea facuta patrimoniului social, dar fără sa se poata majora capitalul social. In concluzie, pot sa fie folosite pentru majorarea capitalului social numai sumele ce provin direct din profitul societăţii.
Aşa dupa cum mentioneaza specialistii , sunt preocupati de elementele constitutive pe care le are o societate comerciala, profitul care se realizeaza este distribuit asociaţilor ca si dividende, a încorpora profitul în capitalul social inseamna emisiunea de actiuni noi ori majorarea nominală a actiunilor caresunt deja existente, in mod corespunzător cu valoarea pe care o are profitul ce se distribuie. In acest caz, în loc de dividende, acţionarii trebuie sa primeasca acţiuni noi, ce sunt emise de societate.

Prima de emisiune

Prima de emisiune este diferenţa dintre valoarea nominala a actiunilor si valoarea de emisiune, ce trebuie să fie suportate de noii acţionari. Această primă este un supliment de aport si are ca destinatie acoperirea cheltuielilor emisiunii, dar si diminuarea valorii intrinseci pe care o au acţiunile vechi.

Majorarea capitalului social care se poate face prin încorporarea profitului ori a primelor de emisiune se face la fel ca în cazul in care se încorporeaza rezervele, adica printr-o operaţiune contabilă facuta între conturile de pasiv.
ProcedeuL de majorare al capitalului este reglementat si prin art. 210, alin. 2 al Legii nr. 31/1990 şi are in vedere dobândirea acţiunilor în schimbul creanţelor pe care le are societatea.

imprumut persoane fizice
01/09/2016

Lipsa banilor nu constituie un obstacol prin imprumut persoane fizice

imprumut persoane fizice

Reclamele verificate in prealabil de catre cunostinte, prieteni, rude, va pot certifica siguranta cu care vine institutia Concordia in sprijinul clientilor sai. Oferim imprumut persoane fizice in situatiile critice in care va aflati la un moment dat. Suntem un ajutor de care ai nevoie cu siguranta, deoarece cand crezi ca toata lumea te-a parasite noi devenim solutia prima.
Deseori o reclama a bancilor va poate indemna sa alegeti un imprumut, iar apoi sa suferiti. Noi nu dorim sa laudam prea mult ceea ce facem, ne recomandam drept o instituite justa si eficienta, iar de restul speram sa va convingeti singuri. SIngura si cea mai importanta reclama pentru noi este implinirea si ajutorul clientilor nostri.
Imprumut persoane fizice, devine de acum cea mai buna solutie de care ai nevoie. Desi pana acum ceva tmp oamenii fugeau de credite facute la banci, de acum aceasta ramane singura barca in momentele de supravietuire. Cerintele noastre sunt putine si clar explicate: dorim ca viitorul client sa fi indeplinit varsta de 18 ani, sa aduci anumite adeverinte care sa dovedeasca salariul pe ultimele trei luni, cardul de indentitate, increderea ca ne vei restitui banii la timp, o cerere completata rapid si totul capata amploare.

Ofertele noastre include atat imprumut pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Alege ceea ce ti se potriveste

Concordia-capital isi bucura clientii de fiecare data, indiferent daca este Craciun, Paste sau un moment de tristete in viata acestora, suntem alaturi atat la bine, cat si la greu oferind imprumut persoane fizice de nerefuzat. Imprumutul nostru destinat persoanelor fizice ofera bani persoanelor pana la 75 de ani, cu conditia sa aiba statut de pensionar. Acest aspect il consider atuul instituitiei noastre, deoarece nicio alta firma nu acorda imprumut pentru o varsta atat de inaintata, insa noi avem incredere in dumenavoastra, credem in experienta dumneavoastra si in problemele pe care le aveti.
Imprumut persoane fizice ne aduce beneficii atat noua, cat si dumneavoastra prin noi. Daca cererea va esti aprobata puteti sa primiti credit de aproximativ 5.000 de lei, cu conditii minime de respectat. Iata conditiile noastre:

 • cupon de pensie;
 • act de identitate solicitant / garant;
 • copie act de proprietate;
 • adeverinta de venit girant;
 • ultima factura de la utilitati;

Totul este foarte simplu pentru a iti indeplini un vis major. Specialistii nostri va asteapta oricand, fie ca vreti sa ne contactati online, telefonic sau direct la sediul firmei. Invata sa speri si invata ca la nicio varsta nu este prea tarziu sa te increzi in oameni, oricat de greu si multe probleme ai patit, nu toate bancile au scopuri negative, cum nu toti oamenii sunt rai si agresivi.

Noi oamenii pentru a ne imbunatatii calitatea vietii trebuie sa invatam sa facem diferentierea intre lucrurile de calitate si cele care ne pot ruina, nu sa punem o pecete asupra unui intreg domeniu de activitate.
Cand ne gandim la imprumut persoane fizice, spunem dedicare, efort, multumire, iata baza de la care a pornit instituia Concordia-capital.ro

cadastru apartamente
29/07/2016

Servicii ireprosabile de cadastru apartamente oferite de compania KarmaCad

cadastru apartamente

Domeniul tranzactiilor imobiliare este unul extrem de vast si de pretentios. Oamenii au nevoie sa stie cum acceseaza cat mai rapid serviciile de cadastru apartamente, sau, de ce nu, de terenuri, pentru ca procedura sa se desfasoare cat mai rapid cu putinta, fara probleme. Firma KarmaCad va face o oferta impresionanta in ceea ce priveste servicii de cadastru apartamente, chiar daca lucrarea este de anvergura, sau se necesita lucrul in regim de urgenta. Tot ceea ce trebuie dvs. sa faceti este sa luati legatura cu expertii companiei KarmaCad si sa cereti detalii si informatii concrete despre serviciile de cadastru apartamente, precum si lista de acte necesara, ca totul sa decurga fara probleme.

De ce sa alegem echipa KarmaCad pentru servicii de cadastru apartamente?

De vreme ce sunteti interesat de acest tip de servicii, de cadastru apartamente, este de inteles ca stiti cam ce presupun ele. Daca nu, va ajutam noi sa va lamuriti in aeasta privinta. Serviciile de cadastru apartamente presupun eliberarea unor documente special create in care sunt furnizate date reale, precise, referitoare la bunurile imobile. Cadastru apartamente include informatii clare despre marimea imobilului, pozitia sa, despre proprietar, despre categoria de folosinta, precum si alte detalii. Lucrarile de cadastru apartamente au o importanta majora, indeosebi atunci cand vorbim de alcatuirea de sisteme informationale pentru un anumit teritoriu. Astfel, se furnizeaza date reale, iar bunurile imobile sunt gestionate in mod corect.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca documentele de cadastru apartamente? In primul rand, sa fie corect procesate, sa nu aiba o durata de realizare foarte lunga, si sa fie intocmite de catre o echipa competenta, cu experienta, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie. Firma KarmaCad poate satisface toate cerintele si exigentele clientilor in materie de cadastru apartamente, in Bucuresti. O echipa KarmaCad se deplaseaza in scurt timp de la contactare, la apartamentul dvs., face masuratori, suna la specialistii cu care colaboreaza, pentru a le furniza date exacte pentru intocmirea lucrarii de cadastru apartamente, de intabulare, precum si pentru a obtine un certificat energetic. Ce va ramane de facut? Dvs. va trebui doar sa mergeti si sa ridicati documentele de care aveti nevoie din locul in care va specifica specialistii KarmaCad, si sa asteptati dosarul final, solutionat. Toate masuratorile pentru cadastru apartamente sunt efectuate cu statiile profesionale Leica.

KarmaCad va furnizeaza servicii de cadastru apartamente la un pret accesibil!

Daca aveti nevoie de documentele de cadastru apartamente intr-un timp cat mai scurt, apelati la specialistii companiei KarmaCad. Acestia va vor oferi servicii de top, la preturi bune, si nu va trebui sa va faceti griji in privinta seriozitatii companiei, de vreme ce aceasta se poate lauda cu 12 ani de experienta si mai bine de 4000 de lucrari realizate. KarmaCad este partenerul de care aveti nevoie in realizarea documentelor de cadastru apartamente!

credite rapide
30/06/2016

Creditele rapide doar cu buletinul

credite rapide

Resursele financiare obtinute intr-un timp cat mai scurt pe baza unei brume de documente a devenit o necesitate din ce in ce mai mare. O data cu izbucnirea crizei economice si in mod automat a imputinarii locurilor de munca au inceput sa capete o popularitate din ce in ce mai mare institutiile financiare nebancare. Avand posibilitatea de a se obtine credite rapide pe sume mici pentru o perioada scurta, de exemplu pe 30 de zile reprezinta de multe ori rezolvarea unor situatii financiare pentru care practic in prima instanta nu exista nici o solutie.

De astfel de oferte de imprumuturi pe termen scurt sunt responsabile institutiile financiare nebancare. Se dovedesc a fi un ajutor mai mult decat bine venit in momentul in care nu doriti sa apelati la ajutorul familiei sau al prietenilor sau sa nu doriti sa apelati la banci. Bancile au stabilite conditii foarte drastice privind returnarea banilor imprumutati si de multe ori sunt inaccesibile oamenilor iar atunci aceste credite rapide sunt un ajutor mai mult decat bine venit.

Date generale despre modul de aplicare online pentru credite pe termen scurt

Un avantaj al acestor credite rapide este acela ca se poate realiza aplicatia si online iar in cel mult 24 de ore aflati si raspunsul daca acesta este aprobat sau nu. Din punct de vedere al documentelor necesare pentru accesarea unor credite rapide nu aveti nevoie decat de o copie de buletin in format .jpeg sau pe un alt format si dimensiune agreate de site-ul respectiv, un extras de cont in format electronic si alte documente pe care vi le poate solicita la cerere o astfel de institutie financiara nebancara. Dupa completarea formularului de aplicare si incarcarea documentelor urmeaza sa fiti contactat de un consultant financiar pentru a verifica impreuna cu dumneavoastra corectitudinea datelor si sa va adreseze cateva intrebari pentru a facilita acordarea acestor credite rapide.

Daca totul este in regula atunci IFN-ul va va acorda suma solicitata prin virarea acestuia direct in contul dumneavoastra bancar sau va fi disponibil pentru a fi ridicat de la cea mai apropiata unitate bancara.

In ceea ce priveste rambursarea acestor credite rapide este recomandat sa returnati suma solicitata in termenul convenit de comun acord prin intermediul contractului semnat. Legat de semnarea contractului de credit pentru acordarea sumei de bani necesara acesta se face online. Din punct de vedere legal semnatura electronica este considerata o forma agreata prin intermediul careia contractul devine valabil.

O solutie buna pentru rezolvarea rapida a problemelor

Aceste credite rapide reprezinta o solutie extrem de buna care va scapa de drumurile inutile la banca si de statul la cozi interminabile in fata ghiseelor. Online, ofertele de creditare sunt din ce in ce mai avantajoase si ieftine. Fiecare institutie doreste sa atraga clientii prin a le oferi credite avantajoase pe termen scurt.

In linii generaliste cam in acest fel se poate rezuma modul in care se aplica online pentru  credite rapide. Concordia Capital este una dintre institutiile financiare nebancare care ofera cele mai avantajoase preturi pentru credite de pe piata de profil. Pentru a afla mai multe informatii dar sa si aplicati pentru aceste credite rapide nu ezitati sa contactati unul dintre consultantii specializati sau pe site-ul nostru www.concordiacapital.ro.

gradinite private sector 3
08/02/2016

Gradinite private sector 3 – fericire, feerie, floare si cant

gradinite private sector 3

Copii, dragii nostri copii, suntem cei care dorim sa va inaltam aripi sa zburati spre fericire, implinire sa va dezvoltati armonios, suntem noi- gradinitele private sector 3. De acum, totul este posibil cu numai un click distanta de dumneavoastra prin noul site realizat www.just4kids.ro, locul unde primiti raspunsurile la toate intrebarile, locul unde sunteti ghidati pas cu pas inspre cele mai bune alegeri.

Noi, ne definim ca oameni ai educatiei, oameni care promovam libertatea copiilor eficienta, educatia si iubirea pentru oameni, in acest sens promovam gradinitele private sector 3 care va pun la dispozitie momente de joaca pentru copii, momente de educatie, momente de prietenie, momente de educatie sanitara, fericirea si iubirea isi gasesc locul langa noi. Suntem bucurosi sa va cunoastem, sa va impartasim ceea ce realizam zi de zi, sa va includem in activitatile noastre, sa va demonstram cata afectiune si rabdare detinem intr-un singur trup.

Feerie zi de zi prin jucarie:

Doar alaturi de noi jocul se imbina atat de armonios cu educatia si jucariile specifice varstei copiilor dumneavoastra. Prin gradinite private sector 3 intelegem ca aveti nevoie stringenta sa va gasiti o a doua casa pentru copilul dumneavoastra, un loc care sa ofere siguranta, iubire si sa tina locul pentru cateva ore de singura si cea mai buna zana a copilului –MAMA, de catre zanele noastre ale Palatului Veseliei! Gradinite private sector 3 reprezinta alegerea bine venita atunci cand nu stiti ce decizie sa luati, fara alte ganduri grele si obositoare va veti convinge ca noi reprezentam calitatea in materie de educatie.

Ce simtiti atunci cand copilul este vesel si acest lucru se vede? Cel mai probabil o fericire si implinire imensa, alaturi de noi copilul se va simti in largul sau, isi va face prieteni noi iar mama si tata se vor intoarce sa ia un copil odihnit, hranit, fericit. In Bucuresti sunteti intampinati cu gradinite private sector 3, de calitate, bine cotate pe piata muncii.

Zi de zi alaturi de noi e o “Sarbatoare”!

Alaturi de noi fiecare zi e un motiv de veselie. Le sarbatorim ziua copiilor cu baloane, clovni, colegi de gradinita. Dispunem de personal apt, calificat in domeniu, dornic sa realizeze educatie. V-am convins? Daca nu, trebuie sa stiti ca odata ce ati ales una dintre gradinitele private sector 3, primiti gratuit consultanta, sfaturi utile de psihologul scolar si sunteti indrumati pas cu pas spre cele mai bune alegeri.

De acum va aducem liniste in suflete, iar copiii dumneavoastra radiaza de fericire. Preturile? Reflecta calitatea, insa sunt pliate pe diferite bugete, deoarece noi sustinem educatia si copiii care nu isi permit sa faca educatie.

Just4Kids se bucura de experienta si recunoastere pe piata muncii, lucru cu care ne mandrim si multumim clientilor nostri, cu sprijinul carora am crescut si ne-am imbunatatit realizarile. Va asteptam cu nerabdare sa alegeti dintre gradinitele private sector 3 cu care venim in intampinarea dumneavoastra.

Va dorim o zi frumoasa si copii cat mai fericiti, care sa-si traiasca copilaria intr-un mod armonios!

numire administrator
20/01/2016

Numirea administratorului unui SRL

numire administrator

Numirea administratorului unui SRL necesita neaparat o adunare a asociatilor acesteia,  depunerea u documentelor legale la Oficiul National al Registrului Comertului denumit ONRC precum si achitarea unor taxe. Pentru  reducerea unor riscurile ale acestei numiri, puterea pe care o are un administrator e bine sa fie limitate. O alta limita se poate impune si cu privire la perioada pe care se numeste un administrator.

Astfel, conform legii, nu pot fi considerati a fi fondatori ai unei societati:

 • persoanele care sunt considerate incapabile, potrivit legii;
 • persoanele care au avut condamnari anterioare pentru gestiune frauduloasa, pentru abuz de incredere,uz de fals,  fals,marturie mincinoasa, inselaciune,dare sau luare de mita, delapidare, condamnate conform legii;
 • persoanele care au fost condamnate pentru instituirea masurilor de prevenire si de combatere a finantarii pentru actele de terorism;
 • persoanele condamnate pentru infractiunile privind procedura insolventei;
 • persoanele condamante pentru infractiuni prevazute in Legea 31/1990;

Administratorul este o persoana numita printr-o HAGA.

Numirea unui administrator in cazul unui SRL care este deja infiintat se poate face in cadrul  Adunari Generale a Asociatilor denumita prescurtat AGA, adunare in urma careia este intocmita Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor, denumita si HAGA.

Este recomandat ca asociatii sa stie foarte bine care sunt puterile pe care le acorda administratorului si sa mentioneze limitarea stabilita, in HAGA. Poate fi limitat dreptul la semnatura pe care il are un administrator in tranzactiile ce depasesc o suma stabilita sau poate fi limitat mandatul de reprezentare fata de anumite societati ori institutii. Pot fi introduse limitari si in privinta incheierii contractelor individuale de munca pentru angajatii societatii, in ceea ce privesc salariile, a modificarii organigramei, dar si in incheierea obligatiilor si drepturilor care revin personalului.

Puterea administratorului poate sa fie limitata si in ce priveste bugetul, in legatura cu aprobarea si modificarea lui, a semnarii bilantului dar si in ce priveste administrarea societatii fara sa se autorizeze AGA.

Cel mai des intalnite limitarile sunt insa in a angaja societatea in contracte care depasesc o valoare anume, maxima, si asta deoarece asociatii se tem ca administratorul poate sa incheie contracte  dezavantajoase riscand prin asta poate  chiar si  insolventa firmei.

Cand administratorul nu respecta unele limitari care sunt prevazute de actul constitutiv, poate sa fie revocat din functie, si in ceea ce priveste actele care sunt incheiate fara drept de administrator, acestea  pot sa fie anulate.

Inregistrarea la ONRC a administratorului

Dupa numirea administratorului, inregistrarea lui se face prin depunere unor documente si prin plata unor taxe.

Pentru a inregistra numirea la ONRC, pe langa HAGA, este nevoie si de documentele :

 • actul constitutiv actualizat, cu mentionarea datelor administratorului si a puterilor care sunt conferite acestuia;
 • un specimenul de semnatura, care este dat la notar ori in fata  functionarului responsabil de la ONRC;
 • o declaratia pe proprie raspundere data de administrator, din care sa rezulte ca indeplineste conditiile necesare pentru a fi administrator, declaratie care trebuie sa fie data la notar ori in fata unui avocat;
 • o cererea tip ce se gaseste si pe site-ul ONRC-ului;
 • o taxa suplimentara achitata la ONRC pentru obtinerea cazierul fiscal al administratorului.
tencuiala decorativa exterior
11/01/2016

Tencuiala decorativa exterior

tencuiala decorativa exterior

Interiorul casei noastre este foarte important; el ne face sa ne simtim confortabil, relaxati, ne ajuta sa ne bucuram de familie si de viata. Insa si exteriorul este la fel de important atat pentru noi, cat si pentru cei care trec pe langa casa noastra, producand diferite impresii, pozitive sau negative. De aceea, este bine sa stim sa armonizam casa noastra cu mediul din jur si sa facem alegerile cele mai bune. Acest lucru este valabil si cand ne referim la folosirea de tencuiala decorativa exterior, deoarece acest material asigura frumusetea exterioara a casei, peretilor, zidurilor etc.

Ce este tencuiala decorativa exterior?

Tencuiala decorativa este de fapt ultimul strat aplicat la exteriorul cladirii si care ofera aspectul sau estetic. Cand de referim la tencuiala decorativa exterior, acesta reprezinta un amestec de rasini, ingrediente, minerale, pigmenti, aditivi si apa care vor oferi constructiei o protectie sporita impotriva intemperiilor si ii vor oferi un finisaj deosebit. Aceasta tencuiala decorativa exterior va asigura o circulatie constanta a vaporilor de apa, prevenindu-se astfel aparitia igrasiei la interior.

Cum puteti sa obtineti cea mai buna tencuiala decorativa exterior?

Exista mai multe tipuri de tencuiala decorativa exterior. Fiecare tip are granulatii diferite, adica grosimea stratului de tencuiala decorativa este data de marimea acestor granulatii. Aplicarea tencuielii intr-un strat prea subtire sau prea gros poate avea efecte nefaste pentru imobil. De aceea, se recomanda sa apelati la produse de calitate si la echipe de profesionisti. In plus, tencuiala decorativa se poate colora in diverse culori: culorile deschise va vor oferi senzatia de spatiu si lumina, dar murdaria se va vedea mai repede, iar culorile inchise va ofera rezistenta la murdarie, dar se deterioreaza mai usor sub influenta razelor ultraviolete.

Ce companie va pune la dispozitie tencuiala decorativa exterior?

In cazul in care cautati o companie care va ofere tencuiala decorativa exterior, va recomandam sa apelati cu incredere la firma Tafi, al carei sediu central se afla in judetul Neamt. Chiar daca nu sunteti din acest judet, acest lucru nu va poate impiedica sa beneficati de produsele firmei. veti putea primi la adresa stabilita, produsele comandate, indiferent de localitate, deoarece compania pune la dispozitia clientilor serviciul de curierat in toata tara. In oferta acestei firme, veti gasi mai multe tipuri de tencuiala decorativa exterior: siliconica, standard, silicatica, de soclu, vopsea texturata, amorsa silicatica. Depinde de dumneavoastra ce doriti sa aplicati.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la firma Tafi, pentru detalii despre tencuiala decorativa exterior?
Pentru a contacta aceasta companie in legatura cu oferta propusa pentru tencuiala decorativa exterior, va invitam sa accesati site-ul tencuialadecorativa-tafi.ro. La rubrica Contact veti gasi adresele sediilor din Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, precum si numerele de telefon, adresele de e-mail si posibilitatea de a contacta reprezentantii companiei prin completarea unor rubrici. In cel mai scurt timp vi se vor oferi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Aveti la dispozitie si o galerie din care va puteti inspira si puteti vedea cum se imbina anumite culori pe fatadele caselor. La fiecare tip de tencuiala veti regasi informatii foarte utile, astfel incat sa reusiti sa alegeti ceea ce este cel mai potrivit pentru casa dumneavoastra.