ACS Dezinsectie – pentru siguranta casei tale

Casa, firma sau cladirea  pe care o detii ti-a fost invadata de daunatori si nu stii cum sa scapi de ei? Ai nevoie de servicii profesionale de dezinfectie, dezinsectire si deratizare? Sau poate doar vrei sa iti protejezi mai bine casa in cazul unui eventual incendiu? Daca raspunsul la intrebarile mentionate este unul afirmativ, atunci nu ezita sa ii chemi in ajutor pe specialistii firmei ACS Dezinsectie din Craiova!acs

Cu o vasta experienta in domeniu si personal calificat, compania ACS Dezinsectie are cele mai bune produse pentru afacerea ta, relatiile cu clientii si partenerii de afaceri ai societatii fiind bazate pe respect si profesionalism, firma fiind partenerul ideal, care iti ofera 100% calitate si rezultate. Deoarece stie ce este cu adevarat important pentru sanatate, toate produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, nu pateaza, nu au miros si prezinta o toxicitate foarte redusa pentru organismul uman.

Politica principala a firmei se concentreaza pe calitatea serviciilor oferite clientilor si partenerilor de afaceri, obiectiv sustinut si de echipamentele de ultima generatie, adecvate tuturor tipurilor de tratamente. Specialistii ACS Dezinsectie iti ofera consultanta gratuita, firma raspunzand cu promptitudine oricaror solicitari, indiferent daca acestea sunt de amploare sau nu.

Firma ACS Dezinsectie colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, avand diferite oferte speciale ce iti permit sa alegi ceea ce ti se potriveste, indiferent de locul in care se desfasoara lucrarile. Compania dispune de logistica necesara unor interventii prompte si de calitate, oferindu-va cele mai bune servicii in domeniul deratizarii, al dezinsectiei, dezinfectiei, curateniei si ignifugarii.

Asadar, apeleaza cu incredere la compania ACS Dezinsectie ori de cate ori ai nevoie de tratamente de ignifugare de calitate, specialistii firmei avand experienta semnificativa in acest domeniu. De ce sa optezi pentru tratamentul de ignifugare? Deoarece acesta imbunatateste semnificativ proprietatile materialelor, care se vor comporta mult mai bine la contactul cu focul, protejand in acelasi timp impotriva autoaprinderii.

Daca vrei sa scapi de eventuale incidente neplacute, daca vrei sa te protejezi si sa iti protejezi cladirea, locuinta sau biroul impotriva efectelor pe care focul le are asupra acestora, trebuie sa iti iei toate masurile de precautie. De ce sa risti si sa speri ca nimic rau nu se poate intampla, cand poti sa apelezi la tratamentele de ignifugare oferite de firma ACS Dezinsectie, scapand astfel de toate problemele pe care ti le poate genera un eventual incendiu?

In plus, tratamentele de ignifugare sunt recomandate de specialisti in domeniu, costul acestora fiind mult mai redus decat valoarea eventualelor pierderi cauzate de foc. Un tratament de ignifugare bine aplicat confera avantajul imbunatatirii gradului de rezistenta la foc a unei cladiri de la gradul 4 la gradul 3. Si tocmai de aceea, firma ACS Dezinsectie are pentru toti cei interesati numeroase substante ignifuge, omologate si avizate conform OMI 85/2001.acs1

De ce sa nu profiti acum, protejandu-ti cladirea cu tratamente profesionale de ignifugare oferite de ACS Dezinsectie ? Alege doar ceea ce este mai bun!

Contact:

Judet: Dolj

Oras: Craiova

Adresa: Aleea Potelu, numarul 20

Telefon: 0765 469 445

Fax: 0351 170 972

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.