ACS Dezinsectie – ajutorul tau in curatenie

ACS Dezinsectie – ajutorul tau in curatenieLocuiesti la casa si insectele reprezinta o problema deosebita pentru intreaga ta familie, deoarece iti fac viata grea si nu-ti dau pace? Ai o multime de pisici, ce se inmultesc de la an la an, si cativa caini, insa te-ai pricopsit si cu pureci – se putea altfel?! – iar tu esti o persoana sensibila la astfel de paraziti, deoarece acestia te “iubesc” si te chinuie in permanenta, nelasandu-te nici macar noptile sa dormi? Spatiul ti-o permite si datorita acestui aspect ti-ai zis ca nu e rau daca ai creste mai multe animale si sa beneficiezi, astfel, de alimente sanatoase, crescute cu grija? Exista insa o problema, din cauza animalelor, mustele si tantarii trag foarte mult inspre casa ta, iar serile de vara nu ai deloc liniste sa-ti petreci relaxat cateva ore cu ai tai?

O companie care te poate scapa de orice fel de insecte de pe langa casa ta se numeste ACS Dezinsectie din Craiova. Compania doljeana are experienta necesara si poate face fata oricarei provocari, astfel incat tu sa ai parte de o casa lipsita de musafiri nepoftiti, fie ca este vorba despre muste, tantari, pureci, carabusi, furnici sau gandaci de bucatarie.

Ajutor, bucataria mea a fost invadata de furnici!!!

Cunosti expresia “trag ca mustele la miere”? Desigur ca o cunosti si te-ai convins de veridicitatea ei in special cand vine vorba de furnici. Din greseala, ai uitat un borcan fara capac in bucataria de vara, peste noapte, iar cand te-ai intors a doua zi tot teritoriul iti era invadat de furnici si oricat ai incercat sa scapi de ele nu ai mai reusit.

Ai citit pe undeva ca mirosul de cuisoare le alunga, insa metoda nu a avut efectul pe care l-ai dorit. Ai mai incercat si alte leacuri “babesti”, dar tot degeaba!

Ce-ti mai ramane de facut? Apeleaza la o firma de dezinsectie, iar echipa va sti ce trebuie sa faca ca sa te scape de intregul chin. Si daca mai pui la socoteala ca aceeasi echipa te-ar putea scapa si de muste, tantari, paianjeni, omide si alte astfel de mici “animalute” pe care nu le suporti, atunci chiar ca merita sa scoti toti banii numai sa nu le mai vezi.

In copilaria ta ai ramas putin traumatizat din cauza gandacilor negri de bucatarie care misunau prin locuinta bunicii de la tara, mai ales cand venea noaptea si incercai sa adormi, iar acestia faceau galagia lor caracteristica. De atunci ti-ai promis ca nu vei mai trece prin asa ceva! ACS Dezinsectie te poate ajuta in acest sens.

Linistit in propria casa, la orice ora din zi sau din noapte, numai cu ACS Dezinsectie!

ACS Dezinsectie este o companie profi care foloseste doua metode mari pentru dezinsectie: dezinsectia chimica prin substante de contact sau de ingestie si este utilizata atat pentru insecte, cat si pentru larve, si dezinsectia ecologica, care foloseste adezivul, iar insectele raman prinse in capcana.ACS Dezinsectie – ajutorul tau in curatenie

Cand se face dezinsectia? Se face de fiecare data cand ai nevoie, dar si profilactic, ca sa preintampini inmultirea acestora.

De ce se face dezinsectia? Pentru a preveni diferite daune materiale, dar si raspandirea anumitor boli pe care acestea le pot duce mai departe, din casa in casa.

Daca ai nevoie de serviciul de dezinsectie in Craiova, ida legatura cu firma ACS Dezinsectie. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0765-469.445 sau trimite un e-mail pe adresa contact@acsdezinsectie.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre fonoizolatii din celuloza.