Acqua Development – tehnica si inovatia sunt la ele acasa!

q restTe-ai gandit vreodata ca vei ajunge sa traiesti timpuri in care nu va trebui nici macar sa te deplasezi pana la piata sau la magazin, caci fructele se vor deplasa  singure pana la usa ta? Acum 20 de ani iti imaginai tu ca nu va mai trebui sa chemi ospatarul ca sa dai comanda, ci o vei face cu ajutorul unui telefon mobil? Noul te sperie sau iti place sa stii tot, sa probezi tot ce apare in domeniul tehnicii, astfel incat sa nu poata sa spuna nimeni ca ai ramas in urma si ca nu ai stiut sa evoluezi deodata cu lumea?

Daca ti-am starnit curiozitatea, afla ca exista un program care-ti da posibilitatea de a te aseza comod la masa cafenelei tale preferate, de a vedea un meniu personalizat si de a-ti primi comanda in doi timp si trei miscari, fara a trebui sa interactionezi prea mult cu chelnerul.

Cum se poate una ca asta?  Acqua Development este o companie din Bucuresti, alcatuita dintr-o echipa tanara care se afla intr-o goana permanenta dupa nou, deoarece inovatia inseamna progres, iar progresul presupune o viata mult mai usoara si mai frumoasa.

Una dintre inovatiile Acqua Development a fost aplicatia Q Rest, aplicatie care vine atat in beneficiul clientilor, cat si al patronilor de restaurante, cafenele, pizzerii, pub-uri si ale localuri de genul.

Totul merge struna cu Acqua Development  si Q Rest

Toate scenariile descrise mai sus, acum 100 de ani, ar fi fost considerate SF, iar tu ai fi fost catalogat nebun daca incercai sa-i explici cuiva cum sta treaba. In zilele noastre, oamenii sunt obisnuiti cu astfel de salturi ale tehnicii si nu te mai privesc chioras cand vii si aduci pe piata cine stie ce inventie. Ba chiar din contra, sunt foarte multe persoane care adopta din prima clipa tot ce este nou.

La fel sta treaba si cu aplicatia Q Rest. Poate ca tu auzi pentru prima data de ea, insa sunt atatia oameni care deja au folosit-o si sunt foarte multumiti de eficienta ei.

Deci, ce este pana la urma aceasta aplicatie? Cu ajutorul ei poti sa comanzi direct de pe telefonul mobil. Trebuie ca tu sa ai un telefon de tipul Android sau Smartphone si sa ai instalata aplicatia. Q Rest este folosita, dupa cate ti-ai dat seama, in special de localuri in care se comercializeaza mancaruri si bauturi. In momentul in care te asezi la masa, tot ce ai de facut este sa scanezi codul QR, pe care il gasesti la fiecare masa din local, si apoi poti vizualiza pe mobil meniul si poti face comanda fara sa astepti sa vina chelnerul.

Pe deasupra, beneficiezi si de recomandarile zilei sau de bautura care se potriveste cu meniul ales. Poti sa specifici faptul ca platesti cu cardul sau ca imparti plata cu prietenii de la masa. Cand vine, chelnerul stie deja toate aceste lucruri, iar eficientizarea serviciului este maxima.

Poate unora li se va parea ca aplicatia este putin prea impersonala si contactul direct dispare, insa are numeroase beneficii care umbresc latura umana.

Contact:

Compania: Acqua Development
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4
Telefon: 0722 414 444