Acqua Development: Meniu online direct pe telefonul dumneavoastra prin Qrest

symbol_digital_menuIti doresti un serviciu usor de utilizat care sa iti ofere un real ajutor atunci cand vrei sa efectuezi o comanda in cadrul unui restaurant sau pub? Ce ai spune daca ti s-ar oferi posibilitatea sa „comunici” cu personalul localului respectiv prin intermediul unei aplicatii software care sa ruleze chiar pe telefonul tau? Chiar daca pare destul de greu de inchipuit, acest lucru este posibil, totul datorita companiei Acqua Development care vine in ajutorul posesorilor de restaurante si localuri, dar si in ajutorul clientilor prin intermediul unei aplicatii ce ofera un meniu online direct pe device-ul tau ce ruleaza sistemul Android sau iOS.

Acesta aplicatie poarta numele de Qrest si chiar daca ascensiunea ei este inca la inceput de drum, tot mai multe companii ce activeaza in domeniul comercial din Romania aleg sa utilizeze acest mod intuitiv de intampinare si servire a propriilor clienti. Desigur, in calitate de client, pentru a putea utiliza aplicatia Qrest trebuie ca restaurantul ales de dumneavoastra sa beneficieze de serviciile platformei software. In caz contrar, aplicatia nu va putea afisa meniul online al restaurantului in cauza.

Practic, Qrest doreste sa minimalizeze timpul in care chelnerii isi intampina clientii. Astfel, preluarea comenzilor se va realiza automat fara a fi nevoie de prezenta unui chelner. Similar, operatii precum solicitarea interventiei unui reprezentant al restaurantului, sfaturi ale bucatarului, solicitarea notei si asa mai departe vor decurge in acelasi mod. Qrest ofera o interfata usor de utilizat, interfata care va reprezenta legatura dintre client si local. Aceasta interfata intuitiva va fi folosita pentru accesarea meniului pus la dispozitie de restaurantul respectiv, dar si a altor servicii pe care localul respectiv le ofera.

Dupa cum am precizat mai sus, Qrest poate fi instalata cu usurinta pe orice dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS. Android este sistemul creat de Google pentru telefoanele sau tabletele produse de companii precum Samsung, HTC, Sony si asa mai departe, in timp ce iOS este platforma instalata pe dispozitivele Apple. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play sau Apple Store, instalarea realizandu-se automat. Qrest poate rula pe dispozitivele noi cat si pe cele mai vechi, indiferent de versiunea de Android sau iOS instalata.

Posesorii de localuri sau restaurante care isi doresc aceasta aplicatie dezvoltata de compania Acqua Development vor trebui sa acceseze site-ul oficial al firmei mentionate pentru a comanda aplicatia Qrest. Nu va faceti griji, preturile de achizitie sunt avantajoase, iar investitia, datorita numeroaselor avantaje introduse de Qrest, va fi amortizata in cel mai scurt timp posibil.

Puteti afla mai multe informatii referitoare la programul Qrest utilizand platforma online Acqua Development. Pe acelasi site puteti vizualiza modul de functionare al aplicatiei, puteti vizualiza si alte programe dezvoltate de Acqua Development si oferite companiilor din Romania, si desigur puteti accesa recomandarile furnizate de cei ce au testat sau utilizat aplicatia Qrest.

Pentru a efectua o comanda, solicita informatii suplimentare legate de tarife sau de modul de instalare al aplicatiilor in cadrul propriilor restaurante, nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos.

Acqua Development

Contact tehnic:

Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040502, Romania

Contact comercial: +40.21.589.76.80

Email: office (-at-) qrest.co.uk