Acoperisul casei tale este pe maini bune cu Andare Grup

Acoperisul casei tale este pe maini bune cu Andare GrupVrei sa-ti construiesti o casa noua? In acest caz ai 2 optiuni, fie iti faci o casa cu etaj, fie optezi pentru o mansarda. Tu ce alegi? Specialistii din domeniu iti dau 6 motive pentru care sa alegi a doua varianta. Care sunt acestea? In primul rand, costurile de constructie ale unei case cu mansarda sunt mult mai mici, iar factura la incalzire va fi si ea mult mai mica. De asemenea, intr-o casa cu mansarda te muti mult mai repede si reusesti sa eficientizezi si mai bine spatiul. Nu mai vorbim despre faptul ca impozitul este mai mic, iar un dormitor la mansarda este o adevarata placere, in special pentru cei mici. Pentru cei mari, o mansarda vine cu un plus de inspiratie, mai ales pentru firile romantice si creative.

Daca nu poti sa-ti construiesti o casa de la zero, dar esti totusi fericitul posesor al unei locuinte, te poti gandi serios sa o mansardezi. Se poate si in acest caz. Important este sa gasesti o echipa de specialisti, care sa te sfatuiasca si sa te ajute sa-ti implinesti visul rapid, eficient si cu bun gust.

Andare Grup iti mansardeaza locuinta

In ultimii ani, mansardarea locuintelor clasice, doar cu parter, a devenit o moda si in Romania. Am prezentat cateva avantaje ale mansardarii putin mai sus si nu ar fi rau sa le iei si tu in considerare.

Cat costa mansardarea unei case? Preturile pot varia, insa, in general, o astfel de lucrare costa jumatate din pretul necesar realizarii unui etaj. Acest detaliu a facut ca foarte multi oameni sa opteze pentru mansardare, solutia fiind deosebit de avantajoasa.

Tinand cont si de faptul ca structura de rezistenta a casei a fost deja ridicata, pentru mansardare nu ti-ar trebui mai mult de 1 luna de munca si apoi te poti muta. Ar trebui sa tii cont, atunci cand iti mansardezi locuinta si de mici detalii precum alegerea unor geamuri mari si luminoase, care datorita unei tehnologii moderne sa se inchida singure, imediat cum sistemele respective detecteaza primii picuri de ploaie.

In demersul tau te poate ajuta o echipa profesionista, Andare Grup. Aceasta companie din Ploiesti are peste 12 ani de vechime in domeniu si este capabila sa-ti ofere servicii de mansardare de calitate superioara. In plus, Andare Grup colaboreaza cu firme renumite cum este Lindab, celebra marca de tigla, Rehau pentru termopane, sau Velux care ofera ferestre de calitate pentru mansarde.

Andare Grup – servicii de reparatii si renovare de acoperisuri

Pe langa serviciile de mansardare, Andare Grup iti sta la dispozitie si cu servicii de reparatii ale acoperisurilor sau de renovare a celor vechi.Acoperisul casei tale este pe maini bune cu Andare Grup1

Poti avea nevoie de inlocuirea capriorilor, de schimbarea invelitorilor, de montare tigla noua sau de alte mici reparatii inevitabile odata cu trecerea timpului. Daca se cere, acoperisul poate fi chiar degivrat si montat un sistem de incalzire, care are rolul de a proteja acoperisul impotriva depunerii de gheata. Andare Grup nu uita nici de jgheaburi si se ofera sa le monteze intr-un mod profesionist.

Andare Grup iti sta mereu la dispozitie cu servicii de calitate fie ca esti din Prahova, Brasov, Buzau, Dambovita, Ilfov sau Bucuresti.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege reparatii/renovari acoperisuri si mansardari case Andare Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Andare Grup? Pentru detalii suna la numarul 0749-140.007, 0724-332.984 si 0723-880.631 sau trimite un e-mail pe adresa office@andare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.