Acoperis rezistent din tabla plana faltuita

tabla plana faltuita

Fiecare locuinta fie ca este permanenta sau doar casa de vacanta trebuie sa aiba un acoperis rezistent care sa protejeze intreaga structura de conditiile nefavorabile de mediu precum ploaia, zapada sau vantul. Fiecare isi doreste un acoperis rezistent, modern si care sa ofere toate facilitatile din punct de vedere al designului ce dorim sa il obtinem la sfarsit. Tabla plana faltuita este una dintre cele mai bune si maleabile alegeri intruct se va plia pe orice forma de acoperis si veti obtine design-ul dorit. Obtinuta din tabla plana prin procesul de faltuire, tabla plana faltuita este un produs deosebit de rezistent, sigur si care va proteja cladirea de factorii de mediu.

Caracteristicile tablei plane faltuite

Tabla plana faltuita este una dintre cele mai rezistente tipuri de tabla datorita procesului de obtinere. Este rezistenta la coroziune chiar daca va fi utilizata in zonele unde umiditatea este ridicata si precipitatiile sunt abundente. Avantajul unui acoperis de tabla plana faltuita este dat de rezisenta la intindere ceea ce aduce dupa sine o prelucrare usoara si obtinerea unui acoperis estans, exact asa cum a fost facut scheletul. Greutatea mica a tablei plana faltuita fata de alte tipuri de acoperis ofera economie pentru ca nu veti avea nevoie de o structura foarte rezistenta si costisitoarea a acoperisului. Varietatea de culori din care puteti alege vor fi pe gustul fiecaruia si vor aduce un acoperis deosebit din acest punct de vedere, dar si unul rezistent din tabla plana faltuita.

Utilizarea tablei plana faltuita

Veti putea utiliza tabla plana faltuita pentru acoperisul unei case sau chiar al unor cladiri mai mari, indiferent de utilizarea sa. Dat fiind faptul ca tabla plana faltuita este maleabila, se vor putea construi diferite tipuri de acoperisuri, cu ornamente si un design deosebit. Se va putea utiliza si pentru a renova acoperisul si veti obtine un produs final ce se va imbina cu mediul si cu tipul de casa, chiar daca aceasta este veche sau noua. Veti beneficia de un aspect deosebit al cladirii pe care o construiti sau o renoveti, iar echipa www.Acopero.ro va poate sfatui in legatura cu tabla plana faltuita, astfel incat sa aveti o casa perfecta de la A la Z.

Avantajele unui acoperis din tabla plana faltuita

In primul rand, putei opta pentru un acoperis din tabla plana faltuita daca doriti sa va bucurati de maleabilitate si o forma speciala, asa cum va doriti. Un alt avantaj al tabla plana faltuita este dat de rezistenta mare in timp, o durata de viata de pana la 50 de ani datorita otelului special, dar si faptul ca nu va trebui intretinuta in timp, deci veti investi minim in intretinerea sa. Dat fiind faptul ca are cleme de prindere va fi etansa, dar va permite si dilatarea sau contractia in functie de vreme, decio rezistenta de durata.

Pentru a avea un acoperis rezistent alegeti tabla plana faltuita. Caracteristicile deosebite, tehnologia prin care se obtine si designul ce permite a construi orice tip de arhitectura a acoperisului sunt principalele avantaje. Nu ezitai sa investiti intr-un acopeis din tabla plana faltuita.