Achizitioneaza cu incredere centrale telefonice digitale profesionale oferite de Electrometal

Achizitioneaza cu incredere centrale telefonice digitale profesionale oferite de ElectrometalFirma Electrometal va ofera centrale telefonice digitale la preturi avantajoase. Electrometal este unul din cei mai completi furnizori de materiale pentru instalatii electrice, atat pentru joasa, cat si pentru medie tensiune.

SC ELECTROMETAL SRL Brasov a luat fiinta in anul 1996 pe piata materialelor pentru instalatii electrice, in calitate de distribuitor de corpuri de iluminat marca Elba. Dupa numai 2 ani, Electrometal era al II-lea distribuitor ca cifra de afaceri al firmei Elba, pozitie pe care avea sa o pastreze multi ani de atunci incolo.

Firma colaboreaza cu marci internationale, precum: PHILIPS, OSRAM, 3M, HAGER, ABB sau sa reprezinte producatori autohtoni, precum: ELBA, ICME ECAB, EL-CO, ELECTROAPARATAJ, ELECTROALFA, ROMTOROID, UNIMEC.

Ce sunt centrale telefonice digitale?

 

Centrale telefonice  digitale au rolul de a asigura conexiuni intre terminalele mediului telefonic, care pot fi linii de abonati analogice sau digitale sau jonctiuni intre centrale telefonice, care pot fi de asemenea analogice sau digitale. Din acest punct de vedere, apelurile pot fi apeluri locale (conexiuni intre linii telefonice locale), apeluri de iesire (conectarea unei linii locale la o alta centrala), apeluri de intrare (conectarea unei joctiuni de la alta centrala la o linie locala) sau apeluri de tranzit (conectarea între doua centrale prin intermediul circuitelor de jonctiune asociate).

Sistemele telefonice electronice utilizate in prezent sunt in cea mai mare parte digitale, ele permitand comunicatii de voce, date, texte sau imagini. Centrale telefonice digitale se adreseaza in special companiilor care au nevoie de centrala telefonica ip interna avansata, precum si call center-elor pentru primirea sau efectuarea de apeluri. Mai mult, aceste sisteme se adreseaza si furnizorilor gen IVR. Un mare avantaj este faptul ca serviciile pot fi folosite atat cu telefoane normale, cat si de pe calculator sau de pe smartphone.

Avantajele oferite de centrale telefonice digitale

 

centrale telefonice digitale sunt dotate cu majoritatea functiilor avansate cerute de o companie moderna;

• nu necesita instalare sau intretinere, se poate folosi imediat;

• terminalele pot fi localizate oriunde atat timp cat sunt conectate la internet;

• serviciile pot fi folosite atat cu telefoane normale cat si de pe calculator sau de pe smartphone;

• inregistrarea apelurilor ajuta la procesul de asigurare a calitatii din interiorul companiei;

• nu mai este necesara cablarea in interiorul companiei;

• ideala pentru call center (incoming sau outgoing);

• posibilitatea de a extrage rapoarte de utilizare;

• flexibilitate: se pot dezvolta rapid aplicatii suplimentare (IVR-uri, integrarea cu sistemele existente, etc.).

Centralele telefonice digitale pe care firma Electrometal le comercializeaza dispun de o serie de functii avansate, potrivite pentru firmele moderne. Acces la lista apelurilor efectuate,Achizitioneaza cu incredere centrale telefonice digitale profesionale oferite de Electrometal1 acces la inregistrarile apelurilor, stocare inregistrari apeluri, mesagerie vocala, identitate apel, toate acestea sunt doar o mica parte din functiile unor centrale telefonice digitale de ultima generatie.

Nu stii ce tip de model de centrale telefonice digitale sa alegi? Firma Electrometal iti sta la dispozitie cu sfaturi si informatii folositoare pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna in functie de nevoile tale. Apeleaza cu incredere la firma Electrometal.