NEXT ACCOMMODATION – Rasfatul unei cazari in regim hotelier

next-accommodationConfort si lux de 4 stele. Design atragator, modern si rafinat menit sa raspunda chiar si celor mai exigente gusturi in materie de amenajari interioare. Amplasare in inima capitalei si accesul spre zonele de interes, fie ca este vorba de restaurante, baruri, sau institutii publice. Preturi atractive, accesibile oricarui buzunar. Acestea sunt doar o parte din serviciile pe care NEXT ACCOMMODATION Bucuresti, le pune la dispozitia celor care stiu sa pretuiasca bunul-gust.

Toate drumurile duc spre Bucuresti, indiferent ca este vorba de distractie ori afaceri, motiv pentru care ai nevoie de o sedere placuta, care sa se ridice la nivelul asteptarilor si pretentilor  tale. Inainte de a te grabi sa te cazezi la unul dintre numeroasele hoteluri, care de cele mai multe ori prevad tarife piperate pentru minimul de confort, orienteaza-te spre servicii cu adevarat de calitate. Cu alte cuvinte, inchiriaza un apartament in regim hotelier. Astfel te vei bucura de numeroase beneficii precum costul cu mult redus fata de o cazare traditionala la hotel, intimitate, flexibilitatea locatiei si servicii ireprosabile, toate pentru ca tu sa te simti ca ¨acasa¨.  Prin colaborarea cu NEXT ACCOMMODATION Bucuresti, ai accesul la cee ce inseamna servicii profesionale, confort sporit si calitate desavarsita.

Garsonierele si apartamentele pe care ti le punem la dispozitie sunt de lux, ceea ce nu inseamna neaparat si costui pe masura, ci din contra este luxul pe care oricine si-l poate permite. Atuncti cand alegi sa te cazezi intr-un oras, vrei ca locatia sa fie cat mai aproape de centru, pentru ca tu sa ai accesul mai usor in ceea ce priveste transportul dar si modalitatile de relaxare. Astfel, NEXT ACCOMMODATION vine in intampinarea ta cu apartamente situate exact in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii sau la maxim 10 minute distanta de kilometrul zero al capitalei.

Apartamentele noastre in regim hotelier se deosebesc fata de restul prin design inspirat, modern si foarte util. Acestea sunt utilate complet, de la accesoriile bucatariei pana la cele din dormitor sau baie, totul pentru ca tu sa te simti confortabil, indiferent ca ai nevoie de cazare pe termen lung sau scurt. Si pentru ca tu sa te bucuri de servicii complete, afla ca la dispozitia ta se va afla in permanenta un personal tanar si amabil, astfel incat sa nu duci lipsa de nimic.

Apartamentele cu 3 camere in regim hotelier reprezinta alegerea pefecta, atunci cand calatoresti impreuna cu familia sau in cazul in care doresti sa te bucuri de spatiu cu adevarat generos. In cadrul acestor apartamente nu-ti va lipsi absolut nimic. De la bucatarii complet utilate cu toate ustensilele necesare, pana la bai cu hidro-masaj, relaxarea va fi la ea acasa. Livingul apartamentelor cu 3 camere se remarca prin amenajari moderne iar camerele sunt ideale pentru odihna intr-un mediu calm si intim. De retinut este faptul ca aceste apartamente sunt amplasate aproape de restaurante, cluburi, statii taxi, metrou, Universitate, mall-uri etc.

Cu o experienta de peste 1O ani, NEXT ACCOMMODATION, este una dintre primele companii de cazare in regim hotelier, motiv pentru care suntem un partener de incredere, celor care vor sa se bucure de confort in Bucuresti. Fie ca ai nevoie de cazare in garsoniere, apartamente cu doua, trei sau chiar patru camere, NEXT ACCOMMODATION este varianta castigatoare. Calitatea face diferenta iar noi stim asta!