Accesorii pentru ATV

62853c2d7c34ea4b4b556da2f8f2c3c2Posesorii de ATV-uri stiu ca, acestea pot fi foarte utile in domeniul agricol, daca se folosesc anumite accesorii. Din pacate insa, nu toate aceste accesorii pentru ATV pe care le gasim in comert sunt de calitate si trebuie sa acordam o grija deosebita firmei cu care alegem sa colaboram pentru a cumpara accesorii pentru ATV. Nu de putine ori ii auzim pe prietenii nostri sau citim pe forumuri despre experientele mai putin placute ale unora care au cumparat diverse produse, iar dupa putin timp au constatat ca s-au defectat sau nu au fost conforme cu standardele de calitate. Tocmai de aceea, daca vreti sa evitati astfel de situatii, puteti sa apelati cu incredere la magazinul online Gradinarul Gospodar.

Ce tipuri de accesorii pentru ATV puteti sa gasiti in oferta propusa de magazinul Gradinarul Gospodar?

Gradinarul Gospodar este un magazin online pentru care clientul si satisfactia acestuia sunt cele mai importante aspecte. Tocmai de aceea, isi propune sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra oferindu-va o gama variata de accesorii pentru ATV. Iata care sunt aceste accesorii pentru ATV:

Tavalugi netezi- au latimi de lucru de 130 sau 180 de centimetri; modelul de 130 de centimetri are o capacitate de 150 de litri

Lame de nivelat- orientarea lamei este reglata printr-un levier; lama orientabila realizata din tabla de 4 mm grosime, care are o contralama cu o grosime de 8 milimetri. Puteti opta, daca doriti si pentru o banda din cauciuc pentru zapada

Cric- ajuta la controlul vizual si la intretinerea ATV-urilor. Are o greutate maxima de ridicare de 360 de kilograme, este zincat si extra plat.

Fertilizator profesional– este folosit pentru sare sau ingrasamant. Dispune de selector de distributie standa- dreapta si agitator inclus. Acest produs este livrat cu rotile agricole echipate, in timp ce rotile pentru gazon sunt optionale

Remorci- sunt prevazute cu panouri sau mai exista si modele boggie

Este important de precizat ca toate aceste accesorii pentru ATV sunt de foarte buna calitate , provin de la producatori recunoscuti la nivel international si beneficiaza de garantie.  Preturile la care puteti sa cumparati accesorii pentru ATV sunt foarte avantajoase.

Care sunt conditiile de livrare si plata la Gradinarul Gospodar pentru accesorii pentru ATV?

O firma care isi respecta clientii, le ofera acestora, pe langa produse de calitate si conditii avantajoase de livrare si plata. La Gradinarul Gospodar beneficiati de transport gratuit daca valoarea comenzilor dumneavoastra depaseste suma de 500 de lei. Livrarea tuturor produselor, inclusiv accesorii pentru ATV se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile sunt livrate in termen de 24 de ore, oriunde in tara. Referitor la plata, puteti sa cumparati accesorii pentru ATV si sa platit fie ramburs, la primirea coletului, fie prin ordin de plata sau depunere in cont, fie prin numerar direct la sediul firmei, situat in Urziceni, pe strada Perilor, nr 11.

Date de contact pentru Gradinarul Gospodar

Pentru a consulta ofert completa de produse pe care vi le pune la dispozitie acest magazin, puteti accesa site-ul gradinarul-gospodar.ro. In cazul in care aveti neclaritati sau doriti sa aflati anumite detalii despre unele produse si chiar despre accesorii pentru ATV, puteti sa ii contactati pe reprezentantii firmei prin e-mail sau telefon.