Accesorii electrice de calitate pentru casa dumneavoastra

Chiar daca locuim sau lucram in cladiri amenajate extrem de elegant, clasic sau ultramodern, toate incaperile care beneficiaza de curent electric au nevoie si de intrerupatoare, pentru a putea avea acces facil la sursa de lumina.

Intrerupatoarele automate sunt comutatoare electrice destinate sa protejeze incaperile de eventualele scurtcircuitari electrice. Acestea sunt provocate de cele mai multe ori de existenta unui curent mult mai mare fata de curentul nominal.

In zilele noastre exista o diversitate foarte mare de intrerupatoare, de la cele clasice de tip cumpana care presupun apasarea pe marginile butonului de pornire sau oprire pana la cele de tip basculant, care presupun actionarea unei manete sau a unui sistem de tip rotativ, care porneste prin intermediul unei miscari de rotatie.

euro vial lightingBineinteles ca tehnologia a revolutionat si acest sector al micilor obiecte de uz casnic, incercand sa creeze modele cat mai eficiente pentru nevoile oamenilor. Astfel au fost create asa numitele intrerupatoare inteligente, care pornesc si opresc lumina treptat, fiecare utilizator avand posibilitatea de a alege intensitatea luminii pe care si-o doreste in incapere. O alta inovatie care a cucerit si care si-a gasit intrebuintari in toata lumea sunt intrerupatoarele cu detectie de miscare. Acestea permit declansarea luminii doar in momentul in care o persoana sau un obiect in miscare intra in zona lor de actiune.  Dupa ce persoana paraseste zona de actiune a acestora, lumina nu mai este mentinuta constant.

Unele intrerupatoare sunt construite cu led pentru a putea fi observate pe intuneric sau de la distanta. O solutie inovatoare pentru buna functionare a intrerupatoarelor, dar si pentru siguranta casei dumneavoastra, este montarea unui orar digital la intrerupatoare. Acest sistem poate fi folosit cu precadere de persoanele care obisnuiesc sa lipseasca de acasa pe o perioada mai lunga. Intrerupatoarele cu orar sunt programate sa aprinda lumina in casa intr-un anumit interval orar, lucru ce ar putea speria si chiar alunga potentialii hoti care se asteapta sa gaseasca o casa goala.

Atunci cand achizitionam un intrerupator este bine sa apelam la o companie cat mai serioasa care distribuie produse cat mai calitative. Este important sa nu facem compromisuri atunci cand alegem astfel de accesorii ale instalatiei electrice, deoarece nu ne dorim sub nici o forma accidente  cauzate de starea proasta a intrerupatoarelor.

Euro Vial Lighting este una dintre companiile cele mai importante din Romania avand magazine de prezentare si spatii de depozitare in intreaga tara. Compania constanteana este distribuitor autorizat de accesorii electrice, electronice si electrocasnice. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai si un magazin on-line, pentru a putea facilita achizitionarea de produse.

Intrerupatoarele puse la dispozitie de Euro Vial Lighting sunt de mai multe culori si se prezinta in forme diverse astfel incat fiecare client poate alege obiectul care se intergreaza cel mai bine in decorul general al casei.

Compania distribuie intrerupatoare care folosesc ultimele tehnologii cum ar fi cele cu variator electric, care regleaza intensitatea luminii din incapere sau intrerupatoarele modulare.

Contact

Proprietar: Euro Vial Lighting
Ţara: Romania
Judeţ: Constanța
Localitate: Constanța
Adresa: Str. Nicolae Filimon nr.23
Telefon: 0241 558 1 81 | 0241 516 611
Fax: 0241 558 182 | 0241 516 612