Accept Software – service pentru orice casa de marcat

CASA de marcat serviceEste binecunoscut faptul ca o casa de marcat este obligatorie in orice companie care se ocupa de comercializarea oricaror tipuri de produse. Din moment ce aducem in discutie factorul “vanzare”, aceste case de marcat nu pot lipsi din dotarea magazinului, fie ca este unul online sau unul cu sediul fizic pe strada noastra. Nu exista afacere in Romania care se poate sustrage acestei indatoriri. Astfel, de la supermarketuri si targuri, expozitii cu vanzare, piete deschise sau orice alt tip de prestari servicii, casa de marcat este obligatorie. Bonurile emise de aceasta casa au rolul de a tine o evidenta a vanzarilor si incasarilor in functie de care se percep apoi de catre stat, taxele si impozitele aferente si se justifica in detaliu venitul patronului.

Pentru ca o casa de marcat sa functioneze corespunzator, este nevoie si de cateva accesorii esentiale, iar primele pe aceasta lista sunt rolele pentru casele de marcat, fara acestea, casa fiscala neavand pe ce imprima activitatea comerciala zilnica sau ocazionala. Pe de alta parte, din cauza utilizarii ei destul de intense, o casa de marcat necesita, tot conform legii, un contract de service incheiat cu o societate specializata. O astfel de societate care va poate solutiona orice problema legata de casa dumneavoastra de marcat este si compania Accept Software din Radauti.

Dupa iesirea din garantie, service-ul caselor de marcat este absolut obligatoriu. Specialistii recomanda insa ca un contract de service sa fie in vigoare si in aceasta perioada, intrucat este bine sa evitati orice intrerupere de activitate a casei din cauza defectiunilor inerente care pot aparea pe parcurs. Tocmai din aceasta cauza, contactarea unei echipe de specialisti precum Accept Software va poate solutiona orice problema. In momentul in care casele de marcat se defecteaza, interventia trebuie sa fie prompta, altfel va trebui depus un efort mai mare de inregistrare a operatiilor ce au avut loc in lipsa acestora.

Service-ul caselor de marcat pe care Accept Software il ofera include servicii referitoare la defectiunile legate de memoria fiscala, de rolele care se pot bloca sau alte deranjamente mecanice sau electronice, cu alte cuvinte:

• asistenta tehnica;

• remedierea defectiunilor;

• aprovizionare cu consumabile;

• setari si memorari de articole;

• instruire personal nou sau orice alt tip de interventii la casa de marcat.

Prin urmare, orice problema ati intalni la casa dumneavoastra de marcat, firma din Radauti va poate ajuta prin reconditionarea componentelor, sau daca problema este una mai grava, va poate inlocui intreaga casa de marcat, in cazul in care aceasta nu mai poate fi reparata.

In afara de Suceava, service-ul pentru case de marcat este disponibil si in orasele: Vatra Dornei, Radauti, Falticeni si Gura Humorului.

Cu o vasta experienta in domeniul programelor de contabilitate, firma Accept Software va pune la dispozitie si o gama diversificata de astfel de programe: soft pentru gestiune, soft de vanzari si facturare, gestiune de stocuri, gestiune si contabilitate, programe pentru evidenta care sunt necesare asociatiilor de proprietari, program de gestiune al laptelui dar si coduri de bare si case de marcat.

Date de contact:

Str. Calea Bucovinei nr. 8, Radauti

Telefon: 0230/566313

Email: office@acceptsoftware.ro

Mobil: 0744544234

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.