Acai slim plus – prietenul stomacului tau

Acai Slim PlusA avea un corp de invidiat, asa cum prefera tot mai mult sa afirme reprezentantele sexului feminin, a devenit un lucru tot mai greu de realizat pe cale naturala. In consecinta, tot mai multe dintre femei, dar si o parte a barbatilor, abandoneaza exercițiile fizice si recurg la mijloace mai putin ordodoxe de slabire, printre care infometarea si inghitirea unor pastile dubioase, adeseori cu efecte negative, detin prim-planul. Revenind la obezitate, caci pana la urma ea este forma finala a neplacerii, cauzele ei sunt multiple. De la locurile de munca sedentare, in aceasta categorie incadrandu-se cele de la birouri, de la volan sau de la diferite standuri ale magazinelor si pana la o alimentație executata mereu in graba, toate sunt cauze care conduc la aparitia kilogramelor in plus sau chiar la obezitate.

Odata cu aparitia acestei greutati corporale in plus, apare automat si panica in randul celor care sufera transformarea. Aceasta panica se traduce prin masuri radicale luate de cele mai multe ori fara o analiza in profunzime a pasilor urmatori. Nu de putine ori auzim de cazuri in care diferite persoane regreta faptul ca, din dorinta de a scapa rapid de kilogramele in plus, au luat medicamente care, nu-i asa, fac “minuni”. Intr-adevar, poate ca initial un medicament te poate scapa de “formele rotunde”, insa ulterior apar diferite boli care te pot marca pe viata. Aceasta situatie poate aparea si cand unii recurg la infometare, stricand cursul firesc al circuitului interior si al stomacului.

Ei bine, pentru sanatatea si buna functionare a stomacului tau, compania Energetix comercializeaza produse de detoxifiere a organismului. Asa numitele produse Acai Slim Plus au calitati de-a dreptul exceptionale. Solubile in apa si obtinute dintr-o planta tropicala numita Konjac, cunoscuta ca “Buretele pentru slabit al naturii”, aceste produse sunt cel mai bun mijloc prin care stomacul poate fi calmat in privinta eternei stari de foame.

Din exotica planta Konjac se extrag fibrele de Glucomannan, extrem de importante pentru functionarea ciclului stomacal. Devenind treptat dilatata, aceasta fibra umple spatiul gol din stomac, facand ca senzatia de foame sa dispara instantaneu. Mai mult, ea are si rolul exceptional de a absorbi grasimea din organism si de a o ajuta sa fie eliminata mai repede si mai usor, fara nicio durere.

Nu in ultimul rand, extractul de Glucomannan contribuie eficient si la alte probleme cu care ne putem confrunta frecvent, printre care: eliminarea constipatiei, scaderea glicemiei si reducerea colesterolului. Alaturi de extractul de Glucomannan, in compozitia Acai Slim Plus mai intalnim si o cantitate semnificativa de Acai Berry. Sub forma unor boabe, aceste fructe contin vitaminele A si C, calciu, fier, acizi omega-3 si omega-6, acid glutamic si actiuni antioxidative foarte importante. Accelerand metabolismul, fibrele de acai dau senzatia de satietate si detoxifiaza organismul. Toate aceste caracteristici de mai sus plaseaza fructele de acai intre primele 10 alimente naturale cele mai sanatoase existente in lume.

Asadar, combinatia aceasta de Glucomannan si acai pe care o gasim in produsul Acai Slim nu poate decat sa conduca la o alternativa sigura si sanatoasa pentru organismul uman. Acest lucru nu o spun doar cumparatorii lui, ci si cercetatorii, care au ajuns la concluzia ca acest produs, in paralel cu o alimentatie sanatoasa, duce la pierderea a 2,5-3 kilograme la doua saptamani.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste compozita, modul de administrare si pretul produsului Acai Slim Plus, intrati pe http://www.energetix.ro.

Energetix

Telefon de contact:

0743 099 905 | 0742 617 675 | 0748 454 019