Academia Startline Va Ofera Cursuri Make-Up Brasov Acreditate

Sa devii make-up artist nu este deloc usor. In primul rand trebuie sa incepi cu un curs acredidat de make-up, cum este celoferit de Academia Startline din Brasov.

Daca te-ai decis sa urmezi cursuri make-up in Brasov, alege Academia Startline, singura scoala de beauty care ofera garantie si satisfactie. Academia Startline va pune la dispozitie cursuri autorizate basic make-up pentru incepatori, curs autorizat profesional make-up, curs autorizat make-up premium si curs autorizat formator (trainer) pe domeniul beauty (make-up/cosmetica).

Aceste cursuri sunt impartite in patru module ce trebuie parcurse.

 • Modul 1- include teorie si practica regulilor de etica si igiena, ingrijirea corecta a tenului, structura pielii, factorii care influenteaza sanatatea pielii, tipuri de ten, etapele ingrijirii zilnice a tenului, anatomia estetica a capului, tehnici de autoingrijire a tenului, textura produselor; trusa personala pentru ingrijirea tenului, pregatirea tenului pentru machiaj.
 • Modulul 2 – cuprinde teorie si practica pentru invatarea aplicarii mahiajului de zi, ce va include pregatirea corecta a bazei de machiaj, alegerea pensulelor, a buretilor si a altor accesorii necesare, alegerea fondului de ten si fixarea acestuia, acoperirea cearcanelor, alegerea culorilor de ruj, blush, fard, etc.,practica pentru realizarea machiajului, trusa personala.
 • Modulul 3 – va invata cum sa pregatiti correct baza de machiaj, cum sa armonizati culoarea parului, a tenului, a ochilor cu cea  amachiajului, cumsa aplicati machiajul potrivit in functie de forma si culoarea ochilor, cum sa aplicati gene false, cum sa aplicati machiajul buzelor, ce include trusa profesionala, abateri de la fata ideala si corectii care se fac la machiaj, machiajul de ocazie/seara, teoria culorilor, cum sa obtii venituri pe baza diplomei de Make-up artist.
 • Modulul 4 – va va pregati pentru efectuarea unui Pin-up make-up, machiaj de mireasa, machiaj Smokey Eyes, machiaj pentru ochelari.

De ce sa alegi Academia Startline?

 • La Academia Startline poti beneficia de un program personalizat pentru ingrjirea zilnica si periodica a tenului tau, in urmadiagnosticarii tenului si la recomandarea unui specialist.
 • In functie de performantele absolventilor Academia Startline ofera posibilitati de colaborare dupa absolvirea cursurilor.
 • Academia Startline  este singura academie de beauty ce formeaza consultanti de frumusete, personal shoppers pe domeniul beauty si/sau dermoconsultanti.
 • Academia Startline este singura scoala de beauty care ofera garantie pe toate serviciile si produsel. In cazul in care nu esti multumita vei primi integral banii inapoi.

Conditii de inscriere la examen in vederea obtinerii diplomei:

 • Minim studii medii
 • Completarea fisei de inscriere
 • Minim 18 ani
 • Realizarea portofoliului personal: minim 15 machiaje
 • Plata taxei de curs si plata taxei de examinare

Ce acte aveti nevoie la inscriere? Fisa de inscriere completata, copii dupa buletin de identitate, certificat de nastere si de casatorie(daca e cazul), diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: „Apt pentru cursul de machior, nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile”

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre cursurile de make-up oferite in Brasov de catre Academia Startline, nu ezita sa contactezi reprezentantii firmei apeland la numerele de telefon de pe siteul http://academiastartline.ro. Cu Starline devii make-up artist autorizat in cativa pasi simpli si intr-un timp foarte scurt.