Absorbanti petrolieri de la EcoQuality Services

6b2f589611c6276a561ce501481bcb50Societatea EcoQuality Services din Bucuresti are ca principal domeniu de activitate curatarea si ecologizarea mediului inconjurator, dar si a mediului de lucru industrial. Asadar, daca afacerea pe care o detii se desfasoara intr-o industrie in care sunt implicate substante petroliere, uleiuri, substante chimice si alte asemenea, trebuie sa achizitionezi si sa utilizezi de cate ori este nevoie, absorbantii petrolieri de la EcoQuality Services, pentru a asigura angajatilor tai un mediu de lucru sanatos si sigur. Preturile de achizitie sunt mai mult decat avantajoase, iar eficienta lor este foarte crescuta.

Va punem la dispozitie o gama larga si variata de absorbanti petrolieri de la rulouri, lavete si granule, pana la kituri de interventie, astfel incat necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi sa poata fi satisfacute pe deplin. Acestia pot fi acoperiti cu un material special pentru o rezistenta mai mare la rupere sau cu nailon industrial si cablu pentru rezistenta mai mare la tensiunea crescuta la tractiune. Sunt hidrofobi (nu absorb apa, ci doar uleiul); pot pluti chiar si pe apa, ceea ce inseamna o recuperare facila, fiind potriviti chiar si pentru desfasurarea pe mare; actioneaza repede, absorband chiar si uleiurile grele; au dimensiuni diferite (50 x 40 cm, 7.5cm x 3m, 13 cm x 3m ), etc. Capacitatea de absorbtie a acestora variaza de la produs la produs: 1.2l, 10l, 12l, 30l, s.a. Sunt ambalati in seturi de diferite bucati: 4 buc., 8 buc., 100 buc.

In ceea ce priveste kiturile de absorbtie, acestea sunt reincarcabile si sunt ideale pentru cantitati mari de scurgeri 15/25/50/80 de litri si chiar pentru 120/240/360/600/900 de litri. Ele sunt ambalate corespunzator astfel incat sa faciliteze transportul si sunt etichetate pentru a elimina confuzia. Kiturile includ saci de deseuri si un colier de prindere pentru eliminarea produsului utilizat.

Granulele absorbante oferite de catre compania EcoQuality Services sunt fie pe baza de argila, fie pe baza de celuloza, inerte din punct de vedere chimic, putand fi utilizate cu succes in mediile industriale. Sunt usor de folosit si foarte eficiente atat pentru deversarile de petrol, cat si pentru combustibili, uleiuri si lubrifianti.

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, societatea EcoQuality Services este partenerul de afaceri ideal care va poate furniza solutii optime in ceea ce priveste absorbantii petrolieri, dar si serviciile de montare si automatizare ale instalatiilor de procesare a deseurilor, consultanta de mediu sau consultanta tehnica in domeniul colectarii si tratarii reziduurilor petroliere periculoase si nepericuloase, s.a.

Produsele si serviciile oferite respecta normativele legislative din domeniu, aflandu-se de fiecare data in conformitate cu cerintele clientilor. Suntem interesati de dezvoltarea unor mijloace tehnologice noi si complexe pentru a va putea furniza solutii inovatoare de calitate, care sa va multumeasca pe deplin.

Suntem o echipa care lucreaza impreuna, ghidata fiind de responsabilitate, performanta si profesionalism. Printre clientii care au apelat la serviciile si produsele noastre se numara OMV Petrom, Autoklass Center, Cesal, Sinteza, Depoul CFR Bucuresti, Romtelecom, s.a.

Daca esti in cautarea unor absorbanti petrolieri eficienti, apeleaza cu incredere la societatea bucuresteana EcoQuality Services si te vei convinge ca ai facut o alegere excelenta!