Abil Service – Repara orice tip de aparat electrocasnic

Sunteti in cautarea unei firreparatii frigidereme care sa va repare intr-un timp relativ scurt frigiderul? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in acest domeniu, caracterizata de promptitudinea raspunsului la cererea dumneavoastra si de seriozitate in lucrari? Nimic mai simplu! Apelati cu incredere la serviciile companiei Abil Service si specialistii firmei vor veni la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a va remedia problema frigiderului.

Ca orice alt obiect electrocasnic, si frigiderele se pot defecta din diferite motive. Ideal in aceasta situatie este sa avem pe “apelare rapida” specialistii care sa ne poata repara frigiderul in cel mai scurt timp cu putinta. Frigiderul reprezinta un element vital din orice locuinta, fara de care nu am putea pastra alimentele in conditii optime.

Firma brasoveana Abil Service vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii de reparatii pentru diferite obiecte electrocasnice, indiferent de producatorul lor. Dintre electrocasnicele care pot fi remediate de Abil Service amintim: masinile de spalat vase, combinele frigorifice, masinile de spalat rufe, congelatoarele, frigiderele, cuptoare incorporabile, plite si aragaze.

Avand in componenta echipei persoane tinere si ambitioase, Abil Service reuseste sa raspunda promt oricarei solicitari de reparatie. Angajatii firmei participa periodic la cursuri de specializare pentru a se familiariza cu cele mai noi modele de electrocasnice aparute pe piata romaneasca.

Dumneavoastra, ca si client al firmei Abil Service aveti posibilitatea sa beneficiati de serviciul de reparatie al frigiderului atat la domiciliul dumneavoastra, cat si la sediul firmei brasovene. Acesta este complet echipat cu aparatura de diagnosticare de ultima generatie.

Care sunt avantajele de care poate beneficia clientul odata ce apeleaza la serviciile companiei Abil Service?

  • Deplasarea rapida la domiciliul clientului;
  • Identificarea corecta a defectiunii si remedierea rapida a acesteia;
  • Garantie pentru piesele de schimb folosite si pentru lucrarea de reparatie intreprinsa.

Ce probleme pot aparea in cazul frigiderelor? Una dintre cele mai des intalnite defectiuni este reprezentata de pierderile de freon, acest lucru datorandu-se, de obicei, fisurarii conductelor situate in peretele frigiderelor. In momentul in care apar aceste fisuri, agentul frigorific se pierde incet, incet, iar frigiderul nu va mai raci bine, putand ajunge pana intr-acolo incat sa se defecteze compresorul, daca acesta este tinut in functiune mai multe zile in continuu cu aceasta problema. Compania Abil Service va va inlocui acele conducte cu unele din cupru, mult mai rezistente si va va reincarca instalatia frigorifica cu freon.

Desigur, frigiderul poate functiona defectuos si din alte cauze, spre exemplu, in cazul celor mai noi frigidere, sistemele “No-Frost” pot deveni o adevarata bataie de cap atunci cand un senzor de temperatura se defecteaza. Si in aceasta situatie, compania brasoveana poate rezolva problema intr-o maniera prompta si foarte profesionista.

Daca aveti vreuna dintre problememe mentionate, sau frigiderul dumneavoastra nu mai functioneaza corect din alte motive necunoscute, apelati la firma Abil Service. In cel mai scurt timp, frigiderul dumneavoastra va functiona din nou la parametrii optimi.

Date de contact:

Denumirea firmei: Abil Service; reparatii frigidere

Numar de telefon:0746 824 290.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro