Abil Service Brasov – reparatii electrocasnice de la A la Z !

Masina de spalat rufe a inceput sa-ti faca probleme si nu mai functioneaza la parametri optimi?

Masina de spalat vase lasa urme albe pe vesela, nu mai incalzeste apa sau nu mai evacueaza bine?

Congelatorul, frigiderul ori combina frigorifica nu mai pastreaza alimentele ca odinioara?

In aceste situatii solutia poarta denumirea de Abil Service, compania din Brasov specializata pe reparatii electrocasnice diverse.

La Abil Service vei gasi doar echipe de lucru calificate, cu experienta in domeniu, ce iti vor oferi gama completa a serviciilor de reparatii destinate aparatelor electrocasnice existente pe piata, realizate in cel mai scurt timp de la primirea comenzii.Abil Service

Nu conteaza ce defect are aparatul tau electrocasnic, nu conteaza ce anume nu functioneaza bine, Abil Service este compania care iti va remedia toate defectele si neregulile de functionare sesizate la electrocasnicele tale.

Profesionistii Abil Service sunt bine pregatiti in domeniu, la curent cu ultimele noutati, ei luand parte periodic la cursuri speciale, destinate cunoasterii tuturor amanuntelor legate de constructia si functionarea aparatelor electrocasnice existente pe piata romaneasca.

Toate lucrarile de reparatii efectuate de catre Abil Service sunt executate atat la domiciliul clientilor, cat si la sediul firmei, unde exista un laborator utilat modern, cu testere pentru diagnosticarea defectelor, aparatura moderna necesara reparatiilor de performanta, dar si alte utilaje speciale.

In plus, Abil Service are contracte avantajoase cu diferite firme si distribuitori de piese de marca, aprovizionandu-se de la acestia doar cu piese de cea mai buna calitate, la preturi fara concurenta.

Daca ai o problema cu aparatul tau electrocasnic este suficient un simplu telefon la sediul Abil Service din Brasov si totul este aproape rezolvat. Un operator al companiei va inregistra imediat solicitarea ta, in cadrul discutiei telefonice fiind stabilite toate amanuntele, inclusiv neregulile constatate in functionarea unui aparat electrocasnic.

Astfel, Abil Service reuseste sa redefineasca conceptul promptitudinii in domeniul reparatiilor electrocasnice, interventiile specialistilor companiei fiind mult mai eficiente si prompte, la domiciliul clientului fiind aduse si toate piesele necesare remedierii problemelor reclamate.

Apeleaza cu incredere la firma Abil Service din Brasov ori de cate ori ai nevoie de:Abil Service 1

  • Reparatii masini de spalat vase
  • Reparatii masini de spalat rufe
  • Reparatii frigidere, reparatii congelatoare si combine frigorifice
  • Reparatii aragazuri
  • Reparatii cuptoare electrice
  • Reparatii uscatoare de haine
  • Reparatii module electronice

Abil Service are pentru tine servicii profesionale de reparatii pentru diverse aparate electrocasnice produse de marci renumite in domeniu.

Daca ai nevoie de servicii de reparatii masini de spalat vase, poti apela cu incredere la compania Abil Service din Brasov. Ori de cate ori masina ta nu mai incalzeste apa la temperatura dorita ori daca nu o mai poate evacua eficient, ori de cate ori constati urme albe pe paharele abia scoase din masina sau aceasta scoate zgomote ciudate, roaga-i pe profesionisti sa iti remedieze defectele si neregulile din timp!

De ce sa platesti mai mult, amanand la nesfarsit interventia de specialitate?

Specialistii Abil Service iti pot remedia defectiunile din timp, evitand astfel probleme mai grave la electrocasnicele tale.

In oferta companiei sunt incluse:

  • Montarea dispozitivelor anticalcar, speciale pentru masini de spalat vase
  • Inlocuirea motoarelor, a pompelor de evacuare sau a distribuitorilor de detergenti

Toate lucrarile pot fi efectuate atat la domiciliul clientului cat si in laboratorul specializat al firmei.

Apeleaza la specialistul mereu la dispozitia ta, Abil Service Brasov!

Abil Service – reparatii electrocasnice de la A la Z !

Contact:

Judeţ: Brașov
Localitate: Brașov
Telefon: 0746 824 290
0727 650 082

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!