AB Calipac-AS in ambalaje carton. Una dintre cele mai variate oferte in domeniu

cutie-patiserieCauti un furnizor de ambalaje, ambalaje carton, care sa-ti puna la dispozitie produse de o calitate premium si diversitate? Activezi in industria farmaceutica, alimentara ori cea de constructii si electronice? Asigura-te ca dispui de ambalaje carton de la A  la Z.

Acest tip de ambalaj  ofera o protectie eficienta continutului, este rezistent la factorii mecanici, este de aproximativ 3 ori mai usor decat ambalajul din lemn (pentru acelasi volum), are proprietati termoizolante si, nu in ultimul rand, are un pret de productie scazut.

Pentru ca tu sa te poti bucura de toate avantajele ambalajului din carton, consulta oferta AB Calipac si comanda din varietatea de produse. Firma iti pune la dispozitie ambalaje carton cu dimensiuni, compartimentari, forme, culori si modele diferite, in functie de necesitati si caracteristicile produselor de ambalat.

Ambalajele din carton comercializate de AB Calipac sunt destinate, in special, cofetariilor si ambalarii deliciilor de patiserie. Astfel, prajiturile , bomboanele, ciocolata si cozonacii sunt ambalate ca la carte, bucurandu-se de cele mai bune conditii de pastrare, depozitare si transport.

Si pentru ca produsele sa fie usor de reperat pe rafturile magazinelor, AB Calipac asigura inclusiv servicii de personalizare pentru intreaga gama de ambalaje carton.

Ambalaje carton-Ambalajul face toti banii!

Pentru ca un produs sa-si pastreze calitatile atat pe timpul depozitarii in raft cat si in timpul transportului, din fabrica pana in magazinele de desfacere si apoi, in casele cumparatorilor, este necesar un ambalaj de calitate, confectionat din material adecvat, usor, rezistent si ieftin. Solutia specialistiilor in domeniu: ambalajele din carton. Iata de ce.

De ce ambalaje din carton?

Simplu: pentru ca sunt cele mai bune! Din punct de vedere constructiv, cartonul reprezinta o aglomerare de fibre celulozice rezultate din prelucrarea materiilor prime vegetale, cum ar fi: paie de cereale, coceni de porumb, stuf, lemn de brad, pin, fag, plop, etc.

Cartonul are o serie de  proprietati care il recomanda pentru obtinerea ambalajelor. Vorbim despre: masa mica, posibilitatea de amortizare a socurilor si, mai ales, costurile scazute de productie.  In varianta laminata, cartonul impresioneaza prin rezistenta mare la uleiuri, gaze alcoolo, eteri, esteri, acizi si baze slabe.

In plus, cartonul ofera posibilitati aproape nelimitate de design, putand fi confectionate ambalaje in forme si dimensiuni variate, in functie de produsul ce urmeaza sa fie ambalat. Pentru un plus la capitolul estetic, ambalajul din carton poate fi personalizat.

Ambalajele din carton asigura posibilitati de promovare a produselor datorita faptului ca suprafetele plane ale cutiilor se preteaza la imprimari in culori (cu diferite elemente de informare si reclama).

AB Calipac-Furnizor ambalaje carton. O gama de la A la Z, solutii personalizate

Daca vrei sa ai garantia unor ambalaje superioare din punct de vedere calitativ si cu posibilitati de  personalizare multiple, apeleaza la AB Calipac, societate de orgine romano-franceza ce are ca principal obiect de acivitate productia unei game diversificate de ambalaje. Printre acestea si, ambalaje carton.

Simple sau cu etaj, cu sau fara fereastra si alte accesorii atasate, clientii au la dispozitie  ambalaje carton intr-o paleta cromatica diversificata ,intr-o singura nuanta sau combinatii de culori.

Pentru comenzi ambalaje carton acceseaza www.abcalipac.ro.