5 Metode De Promovare Esentiale

Care crezi ca sunt cele mai eficiente modalitati de a-ti promova afacerea in mediul online si ce tehnici trebuie sa te asiguri ca bifezi pentru a-ti face produsele sau serviciile cat mai vizibile?

 5-metode

Zoom Biz iti ofera un rezumat al celor 5 pasi esentiali pe care trebuie sa ii parcurgi ca sa te asiguri ca afacerea ta este vizibila si credibila in mediul online, acolo unde clientela ta este cea mai numeroasa si deschisa mesajelor tale publicitare.

  1. Website-ul Companiei Tale


Primul pas catre vizibilitatea companiei tale pe internet este crearea unui website.

Practic, site-ul tau este cartea ta de vizita online si trebuie sa fie capabil sa spuna o intreaga poveste despre firma ta si despre produsele sau serviciile pe care le oferi.

Asigura-te ca apelezi la specialisti care stiu ca pe langa o programare corecta, designul si usurinta navigarii sunt principalele atuu-ri care fac diferenta.

  1. Optimizarea in Motoarele De Cautare

 

Probabil ati auzit de nenumarate ori despre optimizare sau, pe scurt, despre SEO (Search Engine Optimization).

In epoca timpurie a Internetului, atunci cand existau doar „cateva” site-uri in total (cateva milioane, fata de cele peste 20 miliarde estimate in prezent) – au aparut si motoarele de cautare, care indexau destul de bine continutul de pe web si constituiau un punct de pornire al navigarii. Tot atunci specialistii si-au dat seama de necesitatea unui control constient in procesul de crestere a vizibilitatii in motoarele de cautare, si acest fapt a dat nastere unei noi stiinte: SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare, care are drept scop marirea traficului calitativ al unui site.

  1. Articole si Comunicate de Presa (PR Online)

 

In ziua de astazi, crearea unui website si optimizarea in motoarele de cautare sunt departe de a fi suficiente pentru vizibilitatea ta. Articolele si comunicatele de presa care vorbesc despre afacerea ta, care ofera informatii comerciale cu caracter (cat mai putin evident) publicitar sunt cruciale.

Acestea trebuie postate atat pe site-uri de specialitate sau de referinta pentru industria ta, cat si in mediile online de informare generala cu trafic mare, de unde iti poti atrage o suita de clienti pe care altfel nu ii poti viza sau contacta altfel.

  1. Social Media


Vremurile in care publicitatea clasica (unde brandul isi promoveaza produsul vorbind direct si unilateral unui consumator) sunt demult apuse.

In zilele noastre, consumatorul este bombardat de informatii si oferte si ii este din ce in ce mai greu sa aleaga intre mai multi competitori. Prin urmare, devine emotional si selectiv, cautand acele branduri care nu numai ca ii vorbesc dar si il asculta, straduindu-se sa raspunda nevoilor lui.

De aici si importanta prezentei tale in retelele de social media, unde poti comunica direct, targhetat, ieftin si oricat de des doresti cu clientii tai.

  1. Newsletterele si Blogul Companiei Tale

 

Firmele care se respecta si doresc sa aiba o evolutie constanta pe piata isi gestioneaza cu grija clientii actuali si potentiali, tinandu-i la curent cu informatii din domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Newsletter-ul este o tehnica eficienta de promovare online ce presupune costuri scazute si urmareste pastrarea unei relatii apropiate cu clientii tai. In plus, reprezinta o oportunitate foarte mare de a atrage o parte importanta din potentialii clienti de pe piata.

Blogul companiei tale are si el o importanta majora: pe langa faptul ca reprezinta un alt  mediu in care poti oferi cu costuri extrem de scazute informatii despre produsele si serviciile tale, evidentiindu-le calitatile si avantajele competitive, continutul postat acolo (daca este gandit si redactat corect) ajuta foarte mult la SEO.

Si pentru ca tie sa iti fie cat mai usor sa ajungi la rezultatele dorite, acum poti beneficia de ofertele Zoom Biz de promovare online. Portofoliul nostru de servicii este complet si echipa noastra este pregatita sa creeze pentru tine o strategie eficienta, adecvata atat business-ului tau cat si tipului de clienti pe care ii vizezi.

Contacteaza aici unul din specialistii nostri si cere o oferta!