4 destinatii speciale pentru hale metalice

4 destinatii speciale pentru hale metaliceHale metalice sunt constructii destinate pentru realizarea de spatii comerciale sau spatii industriale, pentru agricultura si anume pentru fermele zootehnice, sau pentru depozite si spatii de productie.

Indiferent de destinatia acestora, halele metalice trebuie sa fie deosebit de rezistente, insa in acelasi timp sa aiba un aspect estetic placut, sa se ridice repede si sa aiba si un pret avantajos. Halele metalice chiar indeplinesc toate aceste avantaje si sunt deosebit de intrebuintate atunci cand se doreste calitate si durabilitate inainte de toate.

Din ce sunt alcatuite aceste hale metalice?

 

De regula, halele metalice au o structura metalica usoara si sunt alcatuite din table sudate sau din europrofile, ceea ce le face deosebit de functionale, flexibile si valoroase.

Insa halele metalice cele mai des intalnite in practica sunt alcatuite din:

1. Cadre de beton armat. In acest caz, stalpii si grinzile sunt confectionate din beton armat, iar inchiderile, adica peretii portanti, sunt confectionati din caramida. Inchiderile interioare sunt realizate din rigips, iar scheletul este metalic, usor, izolatiile fiind realizate din vata minerala, insa doar pe interior. Fundatia unei asemenea hale metalice este realizata din beton, iar centurile sunt facute din beton armat. Aceste structuri sunt deosebit de flexibile si rezistente. Compartimentarile se pot realiza pe spatii mari, iar reamenajarile spatiilor interioare se pot face si ulterior ridicarii halei.

2. Cadre metalice. Grinzile si stalpii halei metalice sunt metalici, iar inchiderile exterioare se realizeaza din panouri de tip sandwich. Inchiderile interioare sunt alcatuite din rigips. Acest model este foarte raspandit in tara si se utilizeaza indeosebi datorita aspectului sau estetic foarte placut. Viteza de ridicare a halei este mare, insa este nevoie de personal calificat pentru aceasta. Se pot utiliza mari suprafete vitrate. Iti permit utilizarea de solutii moderne, ceea ce presupune realizarea unei hale metalice cu un look modern, practica si functionala.

Cine construieste hale metalice?

Hale metalice de calitate superioara gasesti la Eurometal. Compania din Bucuresti este dotata cu o logistica de ultima generatie, iar impreuna cu materialele de calitate superioara pe care le foloseste si cu vastele cunostinte pe care intreaga echipa le are in domeniu, iti realizeaza hale metalice exact dupa nevoile tale.

Formele si dimensiunile halelor metalice de la Eurometal sunt diferite, de asemenea si scopurile pentru care acestea sunt ridicate. Astfel, halele metalice de la Eurometal se impart in 4 mari categorii, dupa cum urmeaza:

– hale metalice pentru depozitare;

– hale metalice pentru showroom-uri;

– hale metalice de productie;

– hale metalice industriale.

Avantaje hale metalice de la Eurometal

 

Halele metalice pe care Eurometal le construieste poseda o serie de avantaje de necontestat:

– timpul de executie a acestor hale metalice este redus cu mult fata de halele realizate din beton;

– prezinta mare stabilitate;

– sunt durabile in timp;

– sunt rezistente;

– sunt flexibile;4 destinatii speciale pentru hale metalice1

– costurile de ridicare a acestor tipuri de hale sunt reduse;

– nu necesita mult personal pentru ridicarea lor;

– sunt solutii personalizate in functie de nevoile tale.

Pentru orice intrebari referitoare la halele metalice, ia legatura cu echipa Eurometal, iar aceasta iti va raspunde cu promptitudine.

Daca vrei sa ai parte de calitate si preturi bune, alege hale metalice de la Eurometal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Eurometal? Pentru detalii, suna la numarul 0744-561.662 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurometal.eu.

Articol oferit de zoom-biz.ro