3 modele de top ambalaje carton de la Secol Impex

250dadb9b9f94e61ca1d5dfd9ac73540Ca tot este vremea sarbatorilor de iarna si a Craciunului, iar pe buzele tuturor flutura aceeasi intrebare, tu in ce vei ambala cadourile pentru cei dragi tie, pentru prieteni si pentru colegii de munca? Daca nu te-ai gandit inca, afla ca ambalaje carton sunt o solutie interesanta. Te poti orienta inspre varianta reprezentata de hartia kraft pentru impachetat sau inspre cutii, important este sa nu le lasi asa simple, “seci”. Fie la personalizezi cu autocolante cu motive de  Craciun, fie la pui fundite frumoase si gata, cadoul tau este perfect ambalat, sigilat si numai bun de transportat, fara frica ca va suferi accidente.

De unde cumpar ambalaje carton?

Fara doar si poate ca ambalarea si transportul anumitor produse, cu atat mai mult daca sunt si sensibile, este o operatiune care da batai de cap. Daca esti persoana fizica te mai descurci tu cumva. Te duci la magazinul de la colt si o rogi frumos pe vanzatoare sa-ti pastreze si tie o cutie si gata ai rezolvat problema cu expedierea produselor.

Dar ce te faci daca ai o firma si ai nevoie de un numar mare de ambalaje carton in permanenta, deci ai nevoie de un furnizor serios? In acest caz ia legatura si tu cu Secol Impex din Cluj Napoca. Aceasta companie distribuie in toata tara ambalaje carton, dar si ambalaje polietilena, deoarece a inteles ca ambalarea, pe langa faptul ca-ti permite sa pastrezi si sa transporti in deplina siguranta marfa, este si o stategie buna de marketing, o strategie ieftina, care te poate ajuta sa-ti cresti numarul de clienti.

Ce fel de ambalaje carton iti pune la dispozitie Secol Impex? Este vorba numai despre ambalaje de calitate superioara, materialele fiind importate din tari renumite precum Ungaria, Italia si Germania.

Secol Impex iti ofera ambalaje carton de calitate superioara!

Daca este sa facem o clasificare, Secol Impex din Cluj Napoca iti propune 3 mari categorii de ambalaje carton:

  1. Hartie kraft speciala pentru impachetat. Aceasta poate fi cerata sau simpla, tu alegi. Hartia se vinde la role de 50 kg si 1 m latime.
  2. Carton ondulat cu 2 straturi pentru rezistenta maxima. Acest gen de ambalaj din carton are intebuintari diverse oriunde este nevoie de un transport in deplina siguranta.
  3. Cutii. O gama variata de cutii, modele si dimensiuni iti sunt oferite de catre Secol Impex. Acestea sunt folosite in special ca si cutii de pizza. Cert este ca ele pot fi personalizate in functie de domeniul de activitate al afacerii tale cu numele firmei, logo, motto si date de contact. Din ce sunt confectionate? Din carton in 3 straturi sau 5 straturi, iar dimensiunile sunt variate in functie de necesitati.

Ambalaje carton de calitate, la preturi atragatoare, gasesti cu siguranta la Secol Impex din Cluj. Acestea iti ofera avantajul pastrarii alimentelor si produselor in conditii bune, dar si un transport sigur, fara incidente. In plus, ambalaje carton iti pot personaliza cu succes afacerea, ceea ce reprezinta inca un punct in plus pentru utilizarea lor.

Ia si tu legatura cu Secol Impex si alege ambalaje carton potrivite pentru tine si afacerea ta!