In 2016 se poarta mobila de lux de la MobilaVogue.ro

slide-2Pentru ca si tu iti doresti ca locuinta ta sa arate ca desprinsa din cele mai celebre reviste de design interior, dar totodata sa te simti “ca acasa”, confortabil si relaxat, afla care sunt tendintele pentru decorarea casei tale, analizeaza-ti gusturile si alege in cunostinta de cauza. Insa in centrul atentiei tale trebuie sa se regaseasca culoarea, accesoriile bine alese si mobila de lux, aceasta din urma fiind in tendinte si in anul care vine.

Mobila de lux in 2015 – fuziuni inedite si clasicul reinterpretat

In materie de design interior, pentru anul 2015 s-a urmat o linie clara, reinventarea luxului clasic. Este vorba despre un design interior care imbina fuziunile inedite de stiluri cu fashion-ul, cu imprimeuri si materiale, vechiul cu noul, versatilitatea si, in ceea ce priveste culorile, nuantele de pastel.

De ce s-a purtat in acest an clasicul in design interior? Deoarece orice piesa de mobilier clasica nu se demodeaza niciodata, iar daca-ti achizitionezi o astfel de mobila nu ai cum sa dai gres.

Din tendintele anului 2015 in materie de mobila de lux amintim de lemn si de piele cu o manufactura migaloasa si temeinica, ca pe timpuri, purtandu-se si in acest domeniu mostenirile de familie, mobila care trece de la o generatie la alta generatie ca un bun valoros si pretios mai ales prin eleganta.

Si in 2015 s-a purtat mobilierul sculptat, acesta fiind adevarata opera de arta, mai mult decat mestesug, maiestrie! Si, sa nu uitam, curentul vintage si cel eco friendly si-au lasat si ele amprenta intr-un mod rafinat.

Putem spune despre 2015 ca a fost un an in care luxul s-a impletit cu elementele decorative rustice, cu elemente inspirate din traditie creand astfel decoruri simple, dar spectaculoase in aceeasi masura.

Mobila de lux in 2016 va purta semnatura MobilaVogue.ro

Esti curios sa afli ce se va purta in 2016 in materie de mobila de lux? Iti spunem noi. Si in anul care vine MobilaVogue.ro va cuceri din prima clipa prin eleganta deosebita, prin rafinament si echilibru!

Cine este MobilaVogue.ro? Este un magazin online, insa nu orice magazin, ci un adevarat Rai in care vei gasi accesorii si mobilier pentru toata casa ta, de la dormitoare si livingroom, pana la baie, sufragerie, hol, birou si chiar si pentru terase si baruri.

Cu o experienta de mai bine de 20 de ani in importul si comercializarea de mobila de lux, MobilaVogue.ro te va ajuta sa-ti amenajezi locuinta exact dupa personalitatea ta, imbinand gustul tau in materie de design cu tendintele anului 2016 si cu piese de mobilier care vor scoate din anonimat orice locuinta.

MobilaVogue.ro colaboreaza cu producatori de renume in toata UE, producatori din tari precum Italia, Spania sau Danemarca si care au fost si sunt prezenti in mod constant la expozitiile de profil din Europa. Deci te poti baza pe calitatea achizitiei facuta cu ajutorul MobilaVogue.ro, cat si pe preturi competitive pentru piata din tara noastra.

Daca ai nevoie de consultanta, echipa MobilaVogue.ro iti sta la dispozitie. Iti va aduce cataloage profesionale pentru inspiratie si te va ghida inspre cea mai buna alegere. Ba chiar mai mult, MobilaVogue.ro colaboreaza si cu designeri cunoscuti cu ajutorul carora iti vei putea amenaja o locuinta de vis, in tendinte cu moda anului 2016 in materie de amenajari si design interior.