2 servicii de top de la Medic-ORL.ro

cabinet orlORL sau OtoRinoLaringologia este o specializare medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, dar si cu tratamentul afectiunilor urechilor, in primul rand, a gatului, sinusurilor, nasului si a cailor respiratorii superioare.

In Romania, specialitatea ORL are o traditie de peste 100 de ani, timp in care specialisti reputati in domeniu si-au adus aportul acestei ramuri. In cadrul chirurgiei minim-invazive, dar si a celei extinse, se abordeaza clasicele organe printre care enumeram: urechea, nasul si sinusurile, urmate de cavitatea bucala, de faringe si laringe, de trahee si esofag si, nu in cele din urma, de osul temporal, de fosa intratemporala, de otobaza si rinobaza, de orbita, masivul facial si de regiunea cervicala anterioara.

Daca vrei sa tratezi diferite boli ale sinusurilor, ale laringelui, dar si ale cavitatii bucale, nu ezita sa apelezi la cele 2 servicii de top de la Medic-ORL.ro, servicii dedicate si copiilor, si adultilor.

 Servicii ORL adulti

Chiar daca durerile de gat, cele de urechi sau boli precum otitele si oreionul sunt specifice copiilor, si adultii pot suferi din cauza acestora.

Printre cele mai frecvente afectiuni din sfera ORL de care sufera adultii, se numara:

 • otitele;
 • sinuzitele;
 • faringitele;
 • laringitele;
 • amigdalitele.

Chiar daca la prima vedere aceste afectiuni nu par grave, ele iti pot da batai de cap si se pot complica pe masura ce le lasi netratate, sperand ca timpul le rezolva pe toate. Dimpotriva, o sinuzita netratata complet la timp se poate croniciza, iar acutizarile devin recurente.

Nu lasa ca durerea sa-ti acapareze viata de zi cu zi si inca de la primele simptome prezinta-te la un medic specialist. Un astfel de specialist este si doamna Dr. Laura Asafte, pe care o gasesti si online pe Medic-ORL.ro, unde iti poti face chiar o programare in timp foarte scurt.

Printre serviciile ORL pentru adulti, Dr. Laura Asafte iti ofera: tratament adecvat pentru tot ceea ce inseamna sinuzite, otite sau amigdalite, audiometrie tonala, consultanta pentru protezare auditiva, extragere corpi straini, spalaturi auriculare, dar si lavaj sinusal. Acestea sunt doar cateva dintre serviciile cabinetului doamnei Dr. Laura Asafte, iar pentru mai multe detalii, nu ezita sa iei legatura direct cu dansa.

 Servicii ORL copii

Copiii sunt cei mai predispusi pentru dezvoltarea de afectiuni in zona ORL. De la problemele cu respiratia si nasul infundat pana la rinite alergice sau dureri de gat, un consult ORL pentru copii este mai mult decat binevenit deoarece iti arata exact care este cauza, si iti ofera si tratamentul adecvat.

Dr. Laura Asafte iti propune urmatoarele servicii ORL pentru copii:

 1. tratament si retete speciale in caz de amigdalita, otita sau adenoidite;
 2. audiometrie tonala;
 3. radiocauterizari;
 4. timpanometrie;
 5. screening auditiv;
 6. extragerea de corpi staini atat din nas, cat si din urechi;
 7. aerosoli;
 8. sangerari nazale.

Serviciile medicale ORL pentru copii sunt de top, personalul este calificat, asa incat micutul tau se afla pe maini bune. Aparatura medicala si intreg echipamentul cu care este dotat cabinetul este ultra-performant, de ultima generatie, diagnosticul fiind precis, iar prescrierea unui tratament adecvat ducand la vindecare rapida.

Pentru servicii ORL copii sau adulti, ia si tu legatura cu Dr. Laura Asafte si Medic-ORL.ro si problema este ca si rezolvata!